Kojima از ایده هایش درباره MGS 5 سخن می گوید!

Good Boy

کاربر سایت
nwfx9e.jpg

Hideo Kojima مثل اینکه نمیتواند سری بازیهای Meatl Gear را ترک کند! ، بله او میلیون ها یا بلکه میلیارد ها بار گفته است که میخواهد Metal Gear را ترک کند ، اما اگر این موضوع واقعا صحت دارد پس چرا او بر روی ایده هایش در مورد Metal Gear 5 کار میکند؟!

او گفته است:"من هم اکنون سه ایده برای MGS 5 دارم. که واقعا برای من ایده آل خواهد بود اگر از آنها استفاده نکنیم! ، اگر تیم یکی از این ایده های من را انتخاب بکند در نتیجه من باید دوباره وارد کار بشوم که من شخصا نمی خواهم این کار را انجام بدهم!

الان خیلی ایده های خوبی از جانب کارکنان وجود دارد که اگر ما یکی از آنها را انتخاب بکنیم ، خیلی خوب خواهد بود. در آنصورت من میتوانم به آن ایده ها واقعا اتکا بکنم و دوباره به کار به عنوان تهیه کننده برگردم که فکر می کنم موقعیت خوبی برای من باشد!"
.....................
به هر حال ما واقعا میدانیم که چه اتفاقی روی خواهد داد. آن سه فرضیه یا ایده Kojima ، با هم مخلوط خواهند شد و یک ایده بزرگ را تشکیل خواهند داد و Kojima هم چنان به عنوان Producer به کارش ادامه میدهد و در تمام مدت شکایت خواهد کرد که Metal Gear Solid 5 آخرین بازی از سری MGS خواهد بود!

منبع
.........................
10egcqx.jpg

........................
K1​

آخرین ویرایش:
شما چرا از خودت حرف در مي اريد كجا Kojima Productions بزرگترين حامي ماليش سوني هست . Kojima Productions زير مجموعه Konami هست و شركت Konami هم ناشر بازي . تمام شد رفت سوني يك سري حمايت مالي داشته اما نه بياد نصف خرج پروژه رو بده نكته بعدي همون كوجيما يه بار توي مصاحبه اش گفت ميتونه MGS 4 روي 2 DVD براي X360 بزنه . وقتي سياست شركت اينه كه بازي روي PS3 بياد كوجيما هم بايد فقط بازيش روي PS3 بسازه چه اين خواسته اش باشه چه نه . !! خواهشا هم حرفاتون از خودتون در نياريد
شما که حرفاتون رو از خودتون درنمیارید لطفا منبع این حرفهاتون رو بدید

اين منبع جناب كارشناس . دقيقا در سمت راست ميتونيد ببنيد اين كمپاني قسمتي از Konami ست . اون مصاحبه رو توي همين سايت فكر كنم در قسمت Metal Gear Solid Fan Club خوندم . بعدشم خواهشا بياد به حرفي بزنيد كه ارزش جواب داشته باشه

من گفتم که همچین چیزی رو نگفته ؟!!! گفتم اگر اینو 1 بار گفته، 100000 بار هم گفته که X360 توانایی اجرای این بازی رو نداره، اگر خواستی منبع هم میدم...

علي رضا داري منو عصبي ميكني
39.gif
من اينو در جواب پست بالا دادم نه در جواب پسا تو جوابه پست توور صفحه قبل ويرايش كردم

آخرین ویرایش:
اين منبع جناب كارشناس . دقيقا در سمت راست ميتونيد ببنيد اين كمپاني قسمتي از Konami ست . اون مصاحبه رو توي همين سايت فكر كنم در قسمت Metal Gear Solid Fan Club خوندم . بعدشم خواهشا بياد به حرفي بزنيد كه ارزش جواب داشته باشه
من گفتم که همچین چیزی رو نگفته ؟!!! گفتم اگر اینو 1 بار گفته، 100000 بار هم گفته که X360 توانایی اجرای این بازی رو نداره، اگر خواستی منبع هم میدم...

درضمن کوجیما پروداکشن هیچ ربطی به سونی نداره و یکی از استادیو های کونامی به حساب میاد، اگر مالِ سونی بود که MGS4 رو خودِ سونی نشر میکرد، چه دلیلی داشت ناشرش کونامی باشه اونوقت ؟!!!

منبع رو لطف کنید عنایت کنید ... نکته: حرف کوجیما متاسفانه منبع محسوب نمیشه، مگر این‌که اولین بقالی باشه که بخواد بگه ماست من ترشه ...

خب ما اینجا داریم راجع به همین صحبت میکنیم، منم میدونم که کوجیما مزخرف گفته، صفحه قبل هم گفتم که مزخرف گفته ولی کسری داره از روی حرف کوجیما میگه که ممکنِ بیاد رو X360 هم ... ( ظاهراً اینجا گفته ماستم ترشه !:دی )

من اينو در جواب پست بالا دادم نه در جواب پسا تو جوابه پست توور صفحه قبل ويرايش كردم

آهان، ببخشید ... :دی

علي رضا داري منو عصبي ميكني :دی

ــــــــه ؟ :دی

آخرین ویرایش:
خب توی این منبعت نوشته که Kojima Productions زیر مجموعه کونامی هستش و همه عالمو آدم میدونن
اون حرفی که زدی که سونی کمک نکرده و حامی مالی نبوده یه کم خنده داره
اگر سونی هیچ پولی برای این پروژه خرج نکرده بود پس چطور بازی برای PS3 به صورت انحصاری عرضه شد . آیا Konami و Kojima Productions عاشق چشمُ ابروی سونی هستند که همینجوری بازی انحصاری برای کنسولش بزنند ؟
اولا که فکر نمی‌کنم نیازی باشه به کسی، علی‌الخصوص شما، در مورد چیز به این واضحی منبع ارائه بدن ...
دوما اگر کوجیما ربطی به سونی داشت، توضیح مبذول بدارید که سونی مغز کدام حیوان رو لیس زده بوده که بازی رو بده کونامی منتشر کنه ؟ مثلا رقص Kagemasa Kozuki خوشگل بوده ؟
اگر سواد دارید که خیلی خوبه، برگردید و پست کسری رو بخونید، اگر هم ندارید می‌تونید به نزدیک‌ترین کلاس اکابر مراجعه کنید.
فکر نمیکنم از شخص شما چیزی پرسیده باشم
ضمنا چون عضو تحریره هستی دلیل نمیشه هر توهینی که دلت بخواد بکنی

آخرین ویرایش:
شما که حرفاتون رو از خودتون درنمیارید لطفا منبع این حرفهاتون رو بدید
اولا که فکر نمی‌کنم نیازی باشه به کسی، علی‌الخصوص شما، در مورد چیز به این واضحی منبع ارائه بدن ...
دوما اگر کوجیما ربطی به سونی داشت، توضیح مبذول بدارید که سونی مغز کدام حیوان رو لیس زده بوده که بازی رو بده کونامی منتشر کنه ؟ مثلا رقص Kagemasa Kozuki خوشگل بوده ؟
منبع رو لطف کنید عنایت کنید ... نکته: حرف کوجیما متاسفانه منبع محسوب نمیشه، مگر این‌که اولین بقالی باشه که بخواد بگه ماست من ترشه ...
همه دنیا می‌دونن حداکثرش اینه که بازی روی چند دیسک عرضه می‌شه، یه سری آبجکت‌ها هم توش تغییر داده میشه،‌ نکنه فکر کردید چون توش دسته PS3 داشته، جنس اون دسته از حجر محضه که تکون نخوره ؟
فکر می‌کنم قضیه FF نمیدونم شماره چند (بحمدالله انقدر شماره داره) ثابت کرد که این‌روزها تو گیم هیچی به جز پول اهمیت نداره... سونی تا این‌جا تونسته بازی رو برای خودش حفظ کنه که خب خوب‌ کاری کرده مبارکش باشه:) ولی دلیل نمیشه به هر دلیلی کونامی نخواد بازی رو برای پلتفورم دیگه‌ای منتشر نکنه (نکته: من نمی‌گم منتشر میشه یا نمیشه، فقط می‌گم همیشه احتمالش هست، این بخش رو برای اونایی گفتم که دوست دارند به همه همه‌جور برچسب بچسبونند)، شما دوست دارید حرف بزنید! یارو اومده گفته سه تا ایده دارم، اومدید رنگ و برند شورت شخصیت اصلی رو هم پیش‌بینی کردید، بعد هم پریدید به مساله اومدن این بازی برای کنسول 360.
شاید دقیقا مثل این‌باشه که وسط غذاخوردن با آفتابه تشریف بیارید و اجابت مزاج کنید... چیزایی که به‌ هم‌دیگه ربط ندارند رو سعی نکنید بهم بچسبونید، چون نمی‌چسبه ...
اگر سونی هیچ پولی برای این پرژه خرج نکرده بود پس چطور بازی برای PS3 به صورت انحصاری عرضه شد . آیا Konami و Kojima Productions عاشق چشمُ ابروی سونی هستند که همینجوری بازی انحصاری برای کنسولش بزنند ؟
اگر سواد دارید که خیلی خوبه، برگردید و پست کسری رو بخونید، اگر هم ندارید می‌تونید به نزدیک‌ترین کلاس اکابر مراجعه کنید بعد برگردید پست کسری رو بخونید،‌ اگر باز هم نفهمیدید به بنده PM بدید براتون توضیح واضحات بدم

آخرین ویرایش:
خب توی این منبعت نوشته که Kojima Productions زیر مجموعه کونامی هستش و همه عالمو آدم میدونن
اگر سونی هیچ پولی برای این پرژه خرج نکرده بود پس چطور بازی برای PS3 به صورت انحصاری عرضه شد . آیا Konami و Kojima Productions عاشق چشمُ ابروی سونی هستند که همینجوری بازی انحصاری برای کنسولش بزنند ؟
شما قرمز كردي اون تيكه رو بعدشم خوشم مياد پست ادم كامل نميخوني اين يه تيكه پست منه . بحث بي فايدست متاسفانه . من توي صفحه قبل هم گفتم اون يه تيكه رو براي چي گفتم اما گويا بعضي ها دوست دارند رف خودشون بزنند
سوني يك سري حمايت مالي داشته اما نه بياد نصف خرج پروژه رو بده
بله بحث با شما بی فایدست .
شما خوش باش !!

مگه من گفتم سونی نصف خرج پروژه رو داده؟!!!
فقط اینو بگم که اگر سونی حامی مالی نبود هیچ وقت این بازی برای PS3 به صورت انحصاری عرضه نمیشد
براردر . رفيق . عزيز اون نقل براي صفحه قبله و خواهشا شما سعي كن پست ها رو خوب بخوني نه اينكه تا ديدي توي تايپيك MGS اسم 360 اومد بياي پست بدي .

صفحه قبل هم گفتم که مزخرف گفته ولی کسری داره از روی حرف کوجیما میگه که ممکنِ بیاد رو X360 هم ... ( ظاهراً اینجا گفته ماستم ترشه !:biggrin1: )
من نگفتم ممكنه روي 360 بياد اون نقل قول از كوجيما رو هم براي اين گفتم كه اين دوستمون كه صفحه قبل ميگفت Kojima Productions زير مجموعه سوني و من ميخواستم متوجه ايشون كنم كه يك زير مجموعه سوني هيچ وقت ( حتي اگه چرت بگه ) نمياد اين حرف بزنه چون اخراج ميشه !! تمام اين حرف ها براي همين عنوان بود كه خدا رو شكر هيچ كس متوجه نشد
39.gif
و همه فكر كردند بنده ميگيم MGS4 براي 360 مياد. اين هم نقل قوله صفحه قبل من تا متوجه بشيد

شما حتي براي حرفت منبع هم نداري نيازي به بحث هم نمبينيم هر وقت يه منبع اوردي و توضيحات خودت ندادي من جوابتو ميدم. بعدشم من مگه گفتم براي X360 مياد . من ميگم Kojima Productions ربطي به سوني نداره اون حرفم به خاظره اين زدم كه شما فكر نكني حرفت درسته !!

آخرین ویرایش:
شما قرمز كردي اون تيكه رو بعدشم خوشم مياد پست ادم كامل نميخوني اين يه تيكه پست منه . بحث بي فايدست متاسفانه . من توي صفحه قبل هم گفتم اون يه تيكه رو براي چي گفتم اما گويا بعضي ها دوست دارند رف خودشون بزنند
بله بحث با شما بی فایدست .
سوني يك سري حمايت مالي داشته اما نه بياد نصف خرج پروژه رو بده
مگه من گفتم سونی نصف خرج پروژه رو داده؟!!!
فقط اینو بگم که اگر سونی حامی مالی نبود هیچ وقت این بازی برای PS3 به صورت انحصاری عرضه نمیشد

سونی
کوجیما
کونامی
ابراز و اظهار فضل و دانش
له کردن بقیه
اهانت
بی ادبی
همش برای MGS5 که معلوم نیست بیاد ، نیاد ، کوجیما ناز کنه ، ملت گیمر ناز بکشن و قص علی هذا...

ولی یه چیز مسلمه ، کوجیما بعد از MGS4 یه پروژۀ دیگه رو برداشته. چی هست ؟ متفاوته یا نه ؟ و ... بستگی مستقیم به راضی بودن کوجیما و صاحب نظرانش داره و بس.
کوجیما هم نمیاد اینجا رو بخونه، پس زیاد خودکشی نکنید.

Kojima: MGS4 demo could run on the Xbox 360

According to a 1up.com video post, Hideo Kojima has admitted that the Xbox 360 is capable of running the Metal Gear Solid 4 real-time demo.

E3 08: MGS4 on 360 ‘impossible’, says Sony

“Metal Gear Solid is not only exclusive on PS3 – it’s only possible on PS3, thanks in part to Blu-Ray.“

Kojima tired of people asking about MGS4 on Xbox 360

When pushed specifically on MGS4’s exclusivity and its chances of coming to the 360, Kojima again reiterated that he believed the success of the franchise had become synonymous with the PlayStation brand, and that "because MGS4 was optimised for the PS3 it is probably not possible".

.کوجیما جایی نگفته که نمیشه MGS4 رو روی 360 اجرا کرد. (سونی گفته این حرفو.)

.کوجیما گفته موفقیت سری MGS با نام PlayStation عجین شده و چون این بازی (MGS4) برای PS3 بهینه سازی (optimize) شده ؛ امکان کمی داره که بازی برای 360 بیاد.

.کوجیما جایی نگفته که 100% MGS4 برای 360 میاد. (توهم بوده گویا.)

.کوجیما جایی نگفته که 100% MGS4 برای 360 نمیاد.

.کوجیما دیگه داره حالش به هم میخوره. (خودش گفته اینو.)
--------------------------

پ.ن. خیلی سخته که درست صحبت کنیم با هم؟

بابا چرا خودتو خسته میکنی همش منبع در منبع میکنی :biggrin1:
من و بیشتر دوستان این موضوع را میدونیم . بذهر برای بعضی از دوستان خلاصه کنم .
بخاطر حجم dvd ها و بخاطر اینکه مجبور به فشرده سازی میشن و ممکنه بافتها هم ایراد پیدا کنه و بخاطر پورت شدن بازی ممکنه بازی بشدت از هر لحاظ افت کنه . ( گفتم ممکنه )
حالا نمیدونم چرا بعضی از دوستان خیلی اصرار دارند که بگن این بازی نمیتونه روی 360 عرضه بشه .

( احسان ببخشید همه یک رمان حرف زدن من نزدم :biggrin1: ) میدونی که حرف نزنم چی میشه . معذرت . دیگه من جوابی نمیدم بقیه با بقیه دوستان .

چی میخواد بسازه؟ چیکار میخواست بکنه که نکرد؟ چی کم گذاشت که میخواد جبران کنه؟
آخرش شاهنامه که خوش بود، به خوبی و خوشی پرونده MGS Saga بسته شد، هیچ پرسش بدون پاسخ و هیچ نکته مبهمی باقی نمونده، مونده؟ دیگه کش دادن نداره اقا.

پ.ن. امیدوارم بازی بعدیش هرچی که هست ادامه یا فلش بک از MGS نباشه، سمت اون گودزیلای آهنی (ZOE) هم نره :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or