Kojima از ایده هایش درباره MGS 5 سخن می گوید!

Good Boy

کاربر سایت
nwfx9e.jpg

Hideo Kojima مثل اینکه نمیتواند سری بازیهای Meatl Gear را ترک کند! ، بله او میلیون ها یا بلکه میلیارد ها بار گفته است که میخواهد Metal Gear را ترک کند ، اما اگر این موضوع واقعا صحت دارد پس چرا او بر روی ایده هایش در مورد Metal Gear 5 کار میکند؟!

او گفته است:"من هم اکنون سه ایده برای MGS 5 دارم. که واقعا برای من ایده آل خواهد بود اگر از آنها استفاده نکنیم! ، اگر تیم یکی از این ایده های من را انتخاب بکند در نتیجه من باید دوباره وارد کار بشوم که من شخصا نمی خواهم این کار را انجام بدهم!

الان خیلی ایده های خوبی از جانب کارکنان وجود دارد که اگر ما یکی از آنها را انتخاب بکنیم ، خیلی خوب خواهد بود. در آنصورت من میتوانم به آن ایده ها واقعا اتکا بکنم و دوباره به کار به عنوان تهیه کننده برگردم که فکر می کنم موقعیت خوبی برای من باشد!"
.....................
به هر حال ما واقعا میدانیم که چه اتفاقی روی خواهد داد. آن سه فرضیه یا ایده Kojima ، با هم مخلوط خواهند شد و یک ایده بزرگ را تشکیل خواهند داد و Kojima هم چنان به عنوان Producer به کارش ادامه میدهد و در تمام مدت شکایت خواهد کرد که Metal Gear Solid 5 آخرین بازی از سری MGS خواهد بود!

منبع
.........................
10egcqx.jpg

........................
K1​

آخرین ویرایش:
بذار تائید بشه ! بعد بحث این چیزا رو بکشین وسط ... !

خب به نظرتون خبر از این خوشحال کننده تر چی میتونه باشه ؟

بابا نمیخوایم متال گیر ! بره یک بازی دیگه بسازه و ایده هاش رو جاهای دیگه به کار بگیره ... حتماً که نباید متالگیر بسازه آخه.

بابا نمیخوایم متال گیر ! بره یک بازی دیگه بسازه و ایده هاش رو جاهای دیگه به کار بگیره ... حتماً که نباید متالگیر بسازه آخه.

نه عزیزم ما میخوایم که کوجیما برامون متالگیر بسازه!! :smile: :smile:
ایده دیگه میخوای کسای دیگه دارن براتون میسازن!! UBI داره SPLINTER CELL میسازه جید ردمند :love: :love: داره IAM ALIVE و Assassin's Creed میسازه! و خیلی های دیگه چیزای دیگه میسازن! :love:

هر کسی را بهر کاری ساختن ;) ;)

*************************************************************************************************
اگر MGS5 یک Remake از نسخه های گذشته باشه که هیچی ولی اگر بخواد همین رو به هر نحوی ادامه بده، ترجیح میدم اسمش عوض شه و دیگه جزء متالگیرها نباشه ... MG Saga تموم شد دیگه، ادامه دادنش جزء خراب کردنش هیچ سودی نداره، اگر هم قرار هست با یکی دیگه از کارکتر های بازی و با کارکترهای جدید دیگه ای ادامه پیدا کنه هم میتونه اسمش عوض شه.
اصلاً چرا کوجیما گیر داده به این MGS ؟! هر دفعه میگه که دیگه نمیسازم، دیگه کارگردانی نمیکنم، هر دفعه هم کارگردانی کرده و موفق بوده ولی خودش تو 4 دیگه MGS رو تموم کرده و من خودم هم فکر نمیکنم MGS5 رو بسازه ( به غیر از Remake البته ... )

آقا اگه شماره جدید دنباله قبلی بود شما بازی نکن ( با لحن شوخی و دوستانه!) :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

شک دارم بازی نکنی :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

**************************************************************************************************
یه جورایی مطمئنم که حداقل کوجیما این کار رو نمیکنه.

کوجیما هیچ وقت نمیاد شاهکاری که خودش خلق کرده رو بده دست کسی دیگه تاخرابش کنه !

METAL GEAR حتی اسمش هم شاهکاره! چه برسه به چیزای دیگش!!

آخرین ویرایش:

عجب ! چرا نمیخوای؟! اگه همین یک بازی پدرو مادر دارو توی این نسل داغون از دست بدیم پس دیگه باید چی بازی کنیم؟
این دوستمون حرف دل منو زد

ه عزیزم ما میخوایم که کوجیما برامون متالگیر بسازه!! :smile: :smile:
ایده دیگه میخوای کسای دیگه دارن براتون میسازن!! UBI داره SPLINTER CELL میسازه جید ردمند :love: :love: داره IAM ALIVE و Assassin's Creed میسازه! و خیلی های دیگه چیزای دیگه میسازن! :love:

اگر MGS5 یک Remake از نسخه های گذشته باشه که هیچی ولی اگر بخواد همین رو به هر نحوی ادامه بده، ترجیح میدم اسمش عوض شه و دیگه جزء متالگیرها نباشه ... MG Saga تموم شد دیگه، ادامه دادنش جزء خراب کردنش هیچ سودی نداره، اگر هم قرار هست با یکی دیگه از کارکتر های بازی و با کارکترهای جدید دیگه ای ادامه پیدا کنه هم میتونه اسمش عوض شه.
اصلاً چرا کوجیما گیر داده به این MGS ؟! هر دفعه میگه که دیگه نمیسازم، دیگه کارگردانی نمیکنم، هر دفعه هم کارگردانی کرده و موفق بوده ولی خودش تو 4 دیگه MGS رو تموم کرده و من خودم هم فکر نمیکنم MGS5 رو بسازه ( به غیر از Remake البته ... )

آقا اگه شماره جدید دنباله قبلی بود شما بازی نکن ( با لحن شوخی و دوستانه!) :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

شک دارم بازی نکنی :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

یه جورایی مطمئنم که حداقل کوجیما این کار رو نمیکنه.
کوجیما هیچ وقت نمیاد شاهکاری که خودش خلق کرده رو بده دست کسی دیگه تاخرابش کنه !

METAL GEAR حتی اسمش هم شاهکاره! چه برسه به چیزای دیگش!!

مگه دستِ کوجیماست ؟ مگه بازی مالِ کوجیماست ؟! کوجیما فقط بازی رو میسازه، همین ... بازی مالِ کونامی هست و هر کاری هم که بخواد میتونه با اسم و ...ـش بکنه، میتونه بده یک استادیوی دیگه بسازتش ... ( استادیویی که 3 رو ساخت استادیوی خودِ Kojima بود ولی قبل از اون هم MGS1 و 2 تو استادیو های دیگه ی کونامی ساخته شده بود ... )

آخرین ویرایش:
بیبین داداش آخر GOW 2 چی نوشت ؟ نوشت At the end , begins ، یعنی چی ؟ :دی

تا وقتی که مردم متال گیر دوست دارن و میخرنش و پول میاد تو جیب بازیساز ، ساخته میشود :دی

خب علیرضا راست میگه دیگه ! من توی اون یکی تاپیک هم گفتم و فکر نمیکنم حرفم اشتباه باشه. در مورد سری MGS :
کل شخصیتهای منفی که نیست و نابود شدن , مخصوصآ Ocelot که جزو بهترین شخصیتهای منفی تاریخ هست مُرد !
شخصیت اصلی بازی Snake هم پیر شد و گفته شد چند ماه بیشتر زنده نمیمونه.
تقریبآ هرچیزی هم که راجع به گذشته شخصیتها باید میدونستیم بهمون گفته شد.
یعنی دیگه چیزی نیست که بخواد راجع بهش بحث بشه. میشه داستان جدیدی توی همین MGS درست کرد ولی با شخصیتی به جز Snake احتمال شکست بازی خیلی زیاده. اگرم به قول بچه ها بخوان Snake رو دوباره جوون کنن و از مرگش جلوگیری کنن که خیلی مسخره میشه.
کلآ MGS4 جزو کامل ترین بازیهای تاریخ بوده از هر نظر و برای همین بهترین کار اینه که این سری بازی محبوب در کامل ترین و بهترین حالت ممکن با بازیکنها خداحافظی بکنه تا خاطره ای که ازش دارن خراب نشه.
من همیشه (یعنی از وقتی شناختمش !) به استاد کوجیما احترام میگذاشتم ولی یه جورایی داره با این کاراش ثابت میکنه که به جز MGS چیز دیگه ای نمیتونه بسازه. به جای اینکه هر دفعه میاد میگه این دفعه آخرین بار هست و ... , یه بار بره یه سری بازی جدید بسازه که هم برای Konami پولسازی بکنه , هم بازیکنها رو با یه سری بازی دیگه خوشحال کنه.

ببخشید سونی اونقدر رو MGS سرمایه گزاری کرده که مال سونی هستش این بازی اگه خیلی کونامی یوری بره سونی اقدام به خرید این IP میکنه در زم KOJIMA زیر مجموعه سونی محسوب میشه و هر کاری سونی بگه انجام میده همون جوری که گفت من MGS4 نمیسازم و ساخت برای سونی درسته پخش رو کونامی کرد اما سود بیشتر مال سونی بود با این بازی در زم کی گفته داستان MGS4 کامل بود من خودم میتونم همین الان بگم که MGS5 در مورد Raiden هستش حالا میگین نه میبینیم که داستان قبل از MGS4 اتفاق میوفته که ریدن این جوری شود در زم دلیل نمیشه که داستان همیشه پیرو یک دشمن باشه میتونه دشمن جدید بوجود بیاد میتونن اسنیک رو خوب کنن مثلا با همون امپولی که گفتن نایومی زد و گفتن FOX alive میتونه اسنیک رو خوب کنه این هم میشه داستان جدید

شک نکنید که اسنیک هم دوباره توی این سری هست.... 1 فلشبک میزنی یا یه خاب میبینی!!! شاید هم بعد از نمام شدن لیست صدا گذاران در انتهای بازی اسنیک برگرده!!! (ایده های احتمالی کوجیما)
============
قصد مسخره کردن ندارم! من خودم از خودامه که اسنیک توی شماره 5م (ایده ها) باشه!!!

ببخشید سونی اونقدر رو MGS سرمایه گزاری کرده که مال سونی هستش این بازی اگه خیلی کونامی یوری بره سونی اقدام به خرید این IP میکنه در زم KOJIMA زیر مجموعه سونی محسوب میشه و هر کاری سونی بگه انجام میده همون جوری که گفت من MGS4 نمیسازم و ساخت برای سونی درسته پخش رو کونامی کرد اما سود بیشتر مال سونی بود با این بازی در زم کی گفته داستان MGS4 کامل بود من خودم میتونم همین الان بگم که MGS5 در مورد Raiden هستش حالا میگین نه میبینیم که داستان قبل از MGS4 اتفاق میوفته که ریدن این جوری شود در زم دلیل نمیشه که داستان همیشه پیرو یک دشمن باشه میتونه دشمن جدید بوجود بیاد میتونن اسنیک رو خوب کنن مثلا با همون امپولی که گفتن نایومی زد و گفتن FOX alive میتونه اسنیک رو خوب کنه این هم میشه داستان جدید
Kojima Productions زیرمجموعه سونی نیست ! همین الآن هم اگه گفتن نسخه کامل شده MGS4 (یه چیزی تو مایه های Substance , Subsistence , ... ) برای X360 هم میاد , نباید زیاد تعجب کرد.
در مورد Raiden , میتونه ایده خوبی باشه ولی اتفاقات و مشکلات MGS2 پیش میاد (از نظر فروش نه , از نظر اینکه شخصیت اصلی بازی کنار رفته بود و خیلی ها عصبانی بودن از این موضوع)
بعد در مورد Flashback و Prequel هم به نظرم چیز زیاد جالبی از آب درنمیاد. درسته که بازی فوق العاده ای مثل MGS3 هم Prequel بود ولی کل داستان هنوز مشخص نشده بود ( آخر MGS2 خودش پر از ابهام بود ) و بازیکن با علاقه زیادی بازی رو دنبال میکرد ولی الآن بیان یدونه از اینا بسازن , دیگه وقتی پایان MGS رو میدونیم , یه کم ارزش بازی پایین میاد.
در مورد Snake هم خوب کردنش خیلی مسخره و بچگونه میشه. این طوری لابد دو روز بعدش یه دارویی میاد که Ocelot هم زنده میشه و Snake جوون میشه و ...
========
من بازم میگم الآن که همه هنوز تو کف MGS4 هستن , ساختن ادامه ـش به این سرعت به نظر من کار جالبی نیست و حداقل میشه انداخت برای نسل بعد.

Kojima Productions زیرمجموعه سونی نیست ! همین الآن هم اگه گفتن نسخه کامل شده MGS4 (یه چیزی تو مایه های Substance , Subsistence , ... ) برای X360 هم میاد , نباید زیاد تعجب کرد.
در مورد Raiden , میتونه ایده خوبی باشه ولی اتفاقات و مشکلات MGS2 پیش میاد (از نظر فروش نه , از نظر اینکه شخصیت اصلی بازی کنار رفته بود و خیلی ها عصبانی بودن از این موضوع)
بعد در مورد Flashback و Prequel هم به نظرم چیز زیاد جالبی از آب درنمیاد. درسته که بازی فوق العاده ای مثل MGS3 هم Prequel بود ولی کل داستان هنوز مشخص نشده بود ( آخر MGS2 خودش پر از ابهام بود ) و بازیکن با علاقه زیادی بازی رو دنبال میکرد ولی الآن بیان یدونه از اینا بسازن , دیگه وقتی پایان MGS رو میدونیم , یه کم ارزش بازی پایین میاد.
در مورد Snake هم خوب کردنش خیلی مسخره و بچگونه میشه. این طوری لابد دو روز بعدش یه دارویی میاد که Ocelot هم زنده میشه و Snake جوون میشه و ...
========
من بازم میگم الآن که همه هنوز تو کف MGS4 هستن , ساختن ادامه ـش به این سرعت به نظر من کار جالبی نیست و حداقل میشه انداخت برای نسل بعد.

اولا اگه نمیدونید بدونید که Kojima Productions بزرگترین حامی مالیش سونی و سونی کوجیما رو قانع کرد که یه شرکت از خودش بزنه وحامی مالیش شود در زم سونی که هیچی کوجیما نمیزاره که پای بازیش به کنسول دیگه بکشه از جمله 360 چون اگه شنیده باشید جای گفته بود MGS رو پلی استیشن بوجود امده و روی اون هم خواهد ماند در زم به چه زبونی این کوجیما این 360 رو مسخره کنه که شما فکر بازی های اون رو روی کنسول های دیگه از سر بیرون کنید وقتی این همه فوش داد با این تیکه های که تو بازیش درمورد 360 گفته بود اون به در می گوفت که تخته بشنوه و همه جا گفته اگه یه روزی کنسولی از پلی استیشن قوی تر بود برای اون هم بازی میسازه قوی رو نرید بد معنی کنید قوی از نظر قدرت کنسول در زم اگه کوجیما پولکی بود متمعن باشید MGS هم رو 360 میومد که نمیاد حالا از الان شما دل خودتون رو شیره بزنید که میاد رو 360 که بازم نمیاد

اولا اگه نمیدونید بدونید که Kojima Productions بزرگترین حامی مالیش سونی و سونی کوجیما رو قانع کرد که یه شرکت از خودش بزنه وحامی مالیش شود در زم سونی که هیچی کوجیما نمیزاره که پای بازیش به کنسول دیگه بکشه از جمله 360 چون اگه شنیده باشید جای گفته بود MGS رو پلی استیشن بوجود امده و روی اون هم خواهد ماند در زم به چه زبونی این کوجیما این 360 رو مسخره کنه که شما فکر بازی های اون رو روی کنسول های دیگه از سر بیرون کنید وقتی این همه فوش داد با این تیکه های که تو بازیش درمورد 360 گفته بود اون به در می گوفت که تخته بشنوه و همه جا گفته اگه یه روزی کنسولی از پلی استیشن قوی تر بود برای اون هم بازی میسازه قوی رو نرید بد معنی کنید قوی از نظر قدرت کنسول در زم اگه کوجیما پولکی بود متمعن باشید MGS هم رو 360 میومد که نمیاد حالا از الان شما دل خودتون رو شیره بزنید که میاد رو 360 که بازم نمیاد
شما چرا از خودت حرف در مي اريد كجا Kojima Productions بزرگترين حامي ماليش سوني هست . Kojima Productions زير مجموعه Konami هست و شركت Konami هم ناشر بازي . تمام شد رفت سوني يك سري حمايت مالي داشته اما نه بياد نصف خرج پروژه رو بده نكته بعدي همون كوجيما يه بار توي مصاحبه اش گفت ميتونه MGS 4 روي 2 DVD براي X360 بزنه . وقتي سياست شركت اينه كه بازي روي PS3 بياد كوجيما هم بايد فقط بازيش روي PS3 بسازه چه اين خواسته اش باشه چه نه . !! خواهشا هم حرفاتون از خودتون در نياريد

اقا کجای کاری نمیدونستی بدون شما اول بازی MGS4 رو بازی کن به جواب های من میره سی خود کوجیما این حالت رو تو بازی مسخره کرده درزم اگه بگید این فشاری از رو سونی بوده که خیلی باحال میشه در زم این مطالبی که من گفتم رو میتونید تو دیسک لیمیت MGS4 پیدا کنید بعضی هاش رو بعضی هاش هم میتونید از این همه گفته گوی که با مجلات کرده پیدا کنید تمام این یه خورده پولی که شما میگی اگه 360 میداد نکنه بازی مال 360 میشود ول کن این حرفا رو این که گفتم رو پلی استیشن تموم میشه نام این بازی شما بگید نه ما که هستیم شما هم که هستید میبینیم که این بازی اومرن رو 360 بیاد حتا بعدیش شما خوش باشید شما فکر کنید میاد حتما

اقا کجای کاری نمیدونستی بدون شما اول بازی MGS4 رو بازی کن به جواب های من میره سی خود کوجیما این حالت رو تو بازی مسخره کرده درزم اگه بگید این فشاری از رو سونی بوده که خیلی باحال میشه در زم این مطالبی که من گفتم رو میتونید تو دیسک لیمیت MGS4 پیدا کنید بعضی هاش رو بعضی هاش هم میتونید از این همه گفته گوی که با مجلات کرده پیدا کنید تمام این یه خورده پولی که شما میگی اگه 360 میداد نکنه بازی مال 360 میشود ول کن این حرفا رو این که گفتم رو پلی استیشن تموم میشه نام این بازی شما بگید نه ما که هستیم شما هم که هستید میبینیم که این بازی اومرن رو 360 بیاد حتا بعدیش شما خوش باشید شما فکر کنید میاد حتما
جناب بنده MGS 4 چندين بار تموم كردم و بله توي ACT 4 اوتاكان مياد مسخره ميكنه ديدم اما ميشه بگشد اين چه ربطي به حرفه من داره من ميگم . شما حتي براي حرفت منبع هم نداري نيازي به بحث هم نمبينيم هر وقت يه منبع اوردي و توضيحات خودت ندادي من جوابتو ميدم. بعدشم من مگه گفتم براي X360 مياد . من ميگم Kojima Productions ربطي به سوني نداره اون حرفم به خاظره اين زدم كه شما فكر نكني حرفت درسته !!

Kojima تو این مصاحبه ها مزخرف زیاد میگه، اگه یکبار گفته میشه، 100 بار گفته این بازی اصلاً رو 360 توانایی اجرا نداره .

ميگم همه عادت داريد فقط يه تيكه حرف بخونيد و جواب بديد نه ؟؟؟ من حال حوصله بحث در مورد MGS براي 360 اينا رو ندارم گفتم اين حرف براي چي زدم !!

آخرین ویرایش:
كوجيما يه بار توي مصاحبه اش گفت ميتونه MGS 4 روي 2 DVD براي X360 بزنه .

Kojima تو این مصاحبه ها مزخرف زیاد میگه، اگه یکبار گفته میشه، 100 بار گفته این بازی اصلاً رو 360 توانایی اجرا نداره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or