Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

ko8w_kingdom_hearts_iii_logo-kingdom-hearts-3-play-as-donald-goofy-riku-or-lea-png-199122.jpg

اطلاعات منتشر شده

۱.پرسیدن چه بازه ی زمانی از 2018 بازی ریلیز میشه که نومورا گفته لطفا منتظر خبرهای بعدی باشین .

۲.نومورا دنیای Toy Story رو از زمان KH 2 میخواسته و برای وجود این دنیا تو نسخه ی ۳ مذاکرات متعدد شده چون یکی از الزامات بوده .

۳.دنیای Toy Story در این نسخه ، بعد از قسمت دوم انیمیشنه و دنیای موازی با سری اصلی محسوب نمیشه و اتفاقات KH 3 درواقع جزئی از داستان اصلی Toy Story ـه .

۴.سازنده های Toy Story از کیفیت ساخت کاراکترا تو KH 3 سوپرایز شدن .

۵.نومورا از همون اوایل ساخت بازی به تیمش گفته که سواری و مبارزه رو با Mech ( ربات عظیم الجثه و ... ) در بازی میخواد و یه مکانیزم متفاوت برای وقتی که به طبقه ای دیگه از Galaxy Toys میرین داره آماده میشه .

۶.دنیای Big Hero 6 هم داره به خوبی پیش میره ولی خبرای مربوط به اون رو باید منتظرش بمونین .

۷.درحالی که تعداد دنیاهای دیزنی در این نسخه نسبت به نسخه ی ۲ کمتره ولی محتوای هرکدوم بیشتره که شامل گیم پلی هم میشه این موضوع .

8-اشاره کردن که مردم هی میگن نومورا خیلی کار رو طول میده و ... که نومورا در جواب گفته تصمیم اینکه موتور بازی سازیشون رو ۱ سال بعد از شروع ساخت بازی به UE 4 تغییر بدن تو رده ی بالاتری از اون گرفته شد که باعث تاخیر زیادی شد و همچنین چالش هایی که از نظر زمان بندی و منابع در Square باهاشون مواجه بودن هم تاثیر داشته .

9-ادامه میده که دلیل این تاخیرها مشکل در تیم ساخت بازی و پروسه ی ساخت اون نبوده بلکه بعضی از تصمیم های کمپانی باعث شده که نتونن طبق زمانبندی مورد نظر پیش برن که از کنترل نومورا خارج بوده .

10-در ادامه در رابطه با دنیاهای دیزنی و سوپرایز نگه داشتنشون توضیح میده که قصد ندارن تا زمان انتشار بازی دنیایی رو مخفی نگه دارن و هدفشون اینه که این دنیاها رو تا زمان انتشار بازی معرفی بکنن همچنین اشاره میکنه به وجود DLC ها در زمان حال و اینکه میتونن با استفاده از اون ها بعد از انتشار بازی محتوا اضافه بکنن بنابراین دلیلی برای سوپرایز نگه داشتن نمیبینه .

11-درمورد DLC ازش سوال شده و اینکه آیا بازی قراره DLC داشته باشه که توضیح داده در حال حاضر هیچ چیز قطعی نیست و نمیتونه وارد جزئیات بشه اما به تیم گفته که در صورت نیاز به ساخت DLC آمادگیش رو داشته باشن . ادامه داده که نمیتونن یک دفعه سیستمی راه بندازن که در اون DLC بسازن برای همین به تیم گفته آمادگی برای این مورد داشته باشن و این نه به معنای تائید وجود DLC و نه به معنای رد اونه .

تشکر از Anonymous M3 بابت ترجمه

-نومورا گفته داستان kingdom hearts 3 تاریکتر و عمیق تر از نسخه های قبلی
-مشکلات چهره شخصیت ها درست میشه و اعضای سابق Organization XIII هم هستن تو بازی
-اون دنیا که Eraqus و Xehanort تو تریلر e3 2013 بودن دنیا اورجیناله
-دنیا Big Hero 6 اخرین دنیا بوده که واسه بازی تصمیم گرفتن و بخاطر همین بخاطر درخواستی که شده بوده تونستن تو 2015 فقط یه ارت اماده کنن
-نومورا گفته به غیر ff vii remake و KH 3 بازی دیگه ای رو کارگردانی نمیکنه ولی درگیر یه چند تا پروژه دیگه هم هست
-در مورد کایری هم گفته که تو یه محیط داره تمرین میکنه برای مبارزه های که پیش رو
-گفته که برای انتخاب دنیا های دیزنی تو بازی اول به چیزهایی نگاه میکنن که فن ها ازش لذت میبرن
-صحنه زمنس و سورا تو تریلر قبلی یه کمی بلندتره
-تنوع زیادی تو گیم پلی بازی هست و اون بخش مکا تو TOY STORY فقط یکی از بخش ها بود

ناشر: Square Enix
استدیو: osaka team
تهیه کننده: Rie Nishi
کارگردان ها: Tetsuya Nomura و Tai Yasue
پلتفرم: ps4,obox one
تاریخ انتشار: 29 ژانویه 2019​

آخرین ویرایش:
اونایی که دو دلن و حتی خوششون هم نمیاد باید بگم که بازی ترکیبی از هنر ناب غرب یعنی دیزنی و هنر ناب شرق ژاپن و بازیسازی ژاپن هست که اگر طرف از دیزنی و کاراکتراش خوششون نمیاد و با عنوانایی مثل فاینال فانتزی و دیگر jrpg ها ارتباط برقرار نمیکنه که کلا به نظرم نیاد کلا ، دیزنی هم ندیدم کسی باهاش رابطه برقرار نکنه مثلا مگه میشه گوفی رو تو بچگی هاتون ندیده باشین یا دونالد !؟(چون حتی تی وی ایرانم نشون میدادشون ) یا شخصیتهای تاریکتر توی فیلمایی مثل کابوس قبل از کریسمس و دیو دلبر و یا تم شادتر هرکول (!) وعلاإدین ، از هیچی هیچی هم خوشتون نیاد دیگه توی استوری که نمیشه خوشتون نیاد !:D حالا این شخصیتارو ترکیب کنید با هنر بازیسازی و شخصیت پردازی ژاپنی ،نتیجه میشه بازی که با اینکه نسل هفتم توی کنسولای خونگی نبود الان به شدت مورد انتظاره و تریلرهای بازی بالای شش میلیون دیده شدن یا ساندترکای بازی . به نظرم تنها سدی که مقابل رفتن این بازی هست داستان پیچیده اش و شخصیتای زیادش و نسخه های مختلف بازی که خیلی درهم منتشر شدن .پیچیدگی داستانی بازی خیلی شباهت داره به بازی متال گیر .

پ.نوشت : یه سه تا فیلم لو رفته از بازی دیدم توی سه تا ورلد بازی ، فقط میتونم بگم ادم دلش نمیخواست از اون ورلد بیاد بیرون و دلش میخواست فقط گرایندینگ کنه !

DwAIiRGV4AAu3Rc.jpeg

با تاخیر و این حرف ها:دی
یه آهنگ دیگه میخواستم بزارم...ولی به خاطر کایری... پس مربوط به این کاراکتر میزارم:-"

Kingdom Hearts Music - Kairis Theme

این آهنگ زمانی پخش میشه که مادربزرگ کایری براش ایت داستان رو میگه :
Long ago, people lived in peace, bathed in the warmth of light. Everyone loved the light. Then people began to fight over it. They wanted to keep it for themselves. And darkness was born in their hearts. The darkness spread, swallowing the light and many people's hearts. It covered everything, and the world disappeared. But small fragments of light survived... in the hearts of children. With these fragments of light, children rebuilt the lost world. It's the world we live in now. But the true light sleeps deep within the darkness. That's why the worlds are still scattered, divided from each other. But someday, a door to the innermost darkness will open. And the true light will return. So listen, child. Even in the deepest darkness, there will always be a light to guide you. Believe in the light, and the darkness will never defeat you. Your heart will shine with its power and push the darkness away.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این داستان به KH X Back Cover مراجعه کنید! :دی

و حالا Xساله من میگم قبل از اومدن بازی برید 1.5+2.5 و 2.8 رو بزنید و گوش نمیدید که:p شکر خدا همشم رو یک کنسول جمع شده و قابل بازین:D (تاریخ مصرف نگذشته:-" )
دیگه خودتون حس بازی کردن ندارید یا گزینه بعدی حتی، حس دیدن کاتسین ها رو ندارید،کار سخت نطلبید! :D یک بازی یا داستان های جدا یا بی ربط هم نیست بدبختی:D

حالا کسی بازی کرده باشه و سوالی براش پیش بیاد، میتونیم تا جایی که خودمون هم تسلط داریم جواب بدیم!

ولی از نظر من مکانیک های بازی خصوصا 1.5 واقعا تاریخ گذشتس
روند داستانی هم دنبال کردنش صبر ایوب میخواد
اوایل بازی اصلا معلوم نیست چی به چیه
کسی بخواد داستان دستش بیاد دیدن کات سینا هم سریع تره هم راحت تر!

• Like
Reactions: Akiba
ولی از نظر من مکانیک های بازی خصوصا 1.5 واقعا تاریخ گذشتس
روند داستانی هم دنبال کردنش صبر ایوب میخواد
اوایل بازی اصلا معلوم نیست چی به چیه
کسی بخواد داستان دستش بیاد دیدن کات سینا هم سریع تره هم راحت تر!
خود KH 1 رو فقط آره قبول دارم، ولی بقیه رو نه! :دی
حتی COM هم نه؛ اون رو خاص میدونم یا کنار میای یا نه، من دوستش داشتم چون نوع استفاده از کارت ها و ترتیب و ...شون استراتژی میخواست و به نظرم جذاب بود! اما خوب همه حال نمیکنند، ولی همینطور که گفتم تاریخ گذشته نمیدونم:-"

صبر ایوب هم .... نه:-" روند داستانی هم اگر بازی کنی خوبه و دستت میاد چی به چیه، سر KH II و358/2 سر در نمیاری چی به چیه اوایل بازی ولی جلوتر یا تو بازی بعدی کامل جوابت رو میگیری، که چنین چیزایی تو سری های دنباله دار چیز عجیبی نیست! همین الانم مثلا GOW خیلی سوال ها بی جواب مونده یا سوال هایی ایجاد شده کسی جوابشون رو نمیتونه بده! رابطه این دو بازی هم اینجوریه!

در کل به نظرم بهترین راه بازی کردنه، کسی حوصله یا وقتش رو نداره آره کاتسین ها هم گزینه خوبیه!
ولی من خودم بازی کردن رو به دیدن کاتسین ترجیح میدم حتی اگر با گیم پلیش چندان کنار نیام یا باعث بشه اون بازی رو دیرتر بزنم!(مثلا MGS3 و اینکه موقع نشونه گرفتن اول شخص میشد اینا واقعا رو اعصابم بود! ولی بازی کردن این و PW رو واجب میدونستم قبل MGS V و باهاشون کنار اومدم! و به نظرم همون KH1 هم به تاریخ گذشتگیه MGS3 نیست و خیلی راحت تر میشه کنار اومد:دی )

خوب جزئیات آپدیت(های) بازی اومد! :دی

سه روز اول عرضه...سه تا آپدیت داریم!
1. روز عرضه یک آپدیت داده میشه برای فیکس باگ ها و ... + ویدیویی در مورد داستان سری ، این ویدیو مشابه همونیه که الان توی سایت ژاپنیه بازی هم هست!(چک نکردم ببینم همون ویدیو یکی دو دقیقه ای هاست که دو قرن پیش اومد یا چیز دیگه ایه)
2. روز دوم ،آپدیتی داده میشه که ویدیو Epilogue بازی توشه!
3. و روز سوم هم Secret Ending بازی رو میدن...(در کل برای اونایی که آشنایی ندارن...برای باز کردن سکرت اندینگ،براتون آرزوی موفقیت میکنم:دی ایزی که کلا باز نمیشه، نرمال باید بازی رو 100% کنید ، هارد هم فکر کنم 50% لازم داشت در کل پوستمون رو خواهد کند:دی )

در کل که حرکت عجیبیه! مثلا خواستن اسپویل نشه:| ولی چون نسخه ژاپنی 4 روز زودتر عرضه میشه،باز تهش اسپویل میشه اگر بخواد بشه!
و...اصلا یکی دو روز بعد از عرضه،چه فرقی میکنه آخه! مگه میشه انقدر سریع بازی رو تموم کرد اصلا:-" (البته یه عده که گویا میتونند) اما به هر حال فرقی نمیکرد خو! اکثریت که نمیتونند تموم کنند،میزاشتن تو بازی...
در کل فکر میکنم نرسیدن اینا رو به گلد شدنه بازی برسونند،بهانه اوردن:دی

Kingdom Hearts III launch updates schedule announced - Gematsu
اندینگی که میگن تو بازی اصلی هست ولی Epilogue و Secret توش نیست رو من دیگه سر در نمیارم چه اندینگیه! کلمات جدید می آفرینند:-"

خوب جزئیات آپدیت(های) بازی اومد! :D

سه روز اول عرضه...سه تا آپدیت داریم!
1. روز عرضه یک آپدیت داده میشه برای فیکس باگ ها و ... + ویدیویی در مورد داستان سری ، این ویدیو مشابه همونیه که الان توی سایت ژاپنیه بازی هم هست!(چک نکردم ببینم همون ویدیو یکی دو دقیقه ای هاست که دو قرن پیش اومد یا چیز دیگه ایه)
2. روز دوم ،آپدیتی داده میشه که ویدیو Epilogue بازی توشه!
3. و روز سوم هم Secret Ending بازی رو میدن...(در کل برای اونایی که آشنایی ندارن...برای باز کردن سکرت اندینگ،براتون آرزوی موفقیت میکنم:D ایزی که کلا باز نمیشه، نرمال باید بازی رو 100% کنید ، هارد هم فکر کنم 50% لازم داشت در کل پوستمون رو خواهد کند:D )

در کل که حرکت عجیبیه! مثلا خواستن اسپویل نشه:| ولی چون نسخه ژاپنی 4 روز زودتر عرضه میشه،باز تهش اسپویل میشه اگر بخواد بشه!
و...اصلا یکی دو روز بعد از عرضه،چه فرقی میکنه آخه! مگه میشه انقدر سریع بازی رو تموم کرد اصلا:-" (البته یه عده که گویا میتونند) اما به هر حال فرقی نمیکرد خو! اکثریت که نمیتونند تموم کنند،میزاشتن تو بازی...
در کل فکر میکنم نرسیدن اینا رو به گلد شدنه بازی برسونند،بهانه اوردن:D

Kingdom Hearts III launch updates schedule announced - Gematsu
اندینگی که میگن تو بازی اصلی هست ولی Epilogue و Secret توش نیست رو من دیگه سر در نمیارم چه اندینگیه! کلمات جدید می آفرینند:-"

این که دو هفته قبل ریلیز اسپویل شه تا یه روز قبل عرضه واقعاً فرق می کنه

اسپویل های قبل عرضه وحشتناک خطرناک تر اند. چون رسماً بازی نیست و تنها چیزی که از بازی هست اسپویل هاست. شما اون وقت حتی نمیتونی اسم بازی رو تو یوتیوب و توییتر سرچ کنی تو این دوره(حالا توییتر نه، ولی یوتیوب وحشتناک میشه)

همین الان هم یه سری استریمر ها و یوتیوبر های معروف بعضاً از پلتفرم های اجتماعی کشیدن بیرون سر قضیه لیک شدن بازی.

ولی اگه یه روز قبل عرضه لیک شه، فرداش همه سرشون تو بازیه، اندینگ میره قاطی میلیون ها کانتنت شیر شده از بازی و دیگه اصن فرق نمی کنه ملت یه روز قبل عرضه بازی، یه روز بعد عرضه بازی یا ده سال بعد بهش رسیده باشن :دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
از بهترین برکاتی(!) که یک بازی میتونه داشته باشه اینه که فن های خفن و هنرمندی داشته باشه! :دی

امروز بر خلاف آرت و ... (البته آرت هم چیزی نزاشتم که:| ) یک عدد آهنگه فن خوانده(!) میزارم:دی کاور و این حرفا نیست، متن اورجینال روی ostه رسمیه هر کاراکتر(با کمی تغییرات) که به نظرم خیلی عالی در اومده! :x

یه فلش بک خفن نسبت به KH III بزنیم و بریم سراغ BbS ! و شخص Ventus ...

There's a person, he'll fix the broken mistakes
I'll find him and journey on, I will save you, whatever it takes

کلا آهنگ جوریه که انگار آخرین لحظاتی که آکوا پیش ون هست و قبل از تنها گذاشتنش و اینا رو براش میخونه ... :(
در کل هعی... هعی...

البته این ویدیو مربوط به چندسال قبل میشه، الانم بنده خدا این آهنگ+چندتا دیگه رو که قبلا خونده با کمی تغییرات و یه سری آهنگ جدید امروز به صورت آلبوم منتشر کرده... اگر انقدر درگیر $ خود بازی ها نبودم، به نظرم کاملا 15$ ارزشش رو داشت...من آهنگ Terra رو میخوام...میخوام ببینم چی خونده براش:((
حالا چند روز آینده چندتا دیگه از آهنگاش که موجود هست هم میزارم:دی :-"

ورؤن کامل اهنگ face my fears هم چند روزی هست منتشر شده ( البته نه به صورت رسمی )
کلا خود اپنینگ اومده...ولی نمیبینیم...منتظر بازی میمونیم:دی
بازی لیک شده دیگه، دل و روده ش رو ریختن بیرون احتمالا:دی

یه حرکت زده اسکوار از هر فروشگاهی که باز ی رو پیش خرید کنید یه کی بلید متفاوت بهتون میده، خیلی جالب بود برام
البته تقریبا صرفا Skin هستن، یعنی کی بلیدها تبدیلی ندارن!(برعکس چیزایی که تو بازی نشون دادن)
فقط گویا مقداری stats سه جادوی برق،یخ و آتش رو بر اساس فروشگاه پیشخرید کرده اون کی بلید میبره بالا، حالا ژاپن هیچ ولی psn و xbox اون اسکین رو همرنگ با تم کنسول دادن:-"
مثل اون حرکت جعبه های MGS V زدن:دی

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or