Kingdom Hearts: Birth by Sleep

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من 4 تا شخصیت هستن که دیگه تکرار نمیشن!!!
nero ! dante ! cloud !zack و به خصوص zack !!!!
چون زک هم هستش من که بازی میکنم!!! مرگ دردناک ولی در عین حال زیبایی داشت!!!

secret ending اه بازی (احتمالا داستان رو spoil میکنه)
part 1
part 2
اگر کسی چیزی فهمید به ما هم بگه:biggrin1:
یعنی واقعا تو دلت میاد قبل از بازی کردن بفهمی؟ این بدترین ضدحال ممکن که میشه بهم زد. همون اتفاقی که سر FF Crisis Core افتاد.

یعنی واقعا تو دلت میاد قبل از بازی کردن بفهمی؟ این بدترین ضدحال ممکن که میشه بهم زد. همون اتفاقی که سر FF Crisis Core افتاد.
من فقط می خوام بفهمم آخرش چیزی از kh3 میگه یا نه....وگرنه به داستانش کاری ندارم که(این ویدیو رو هم فقط تیکه آخرش رو دیدم که چیزی نفهمیدم:biggrin1:)

یکی تو تاپیک دانلود بازی های psp لینکهای دانلودش رو گذاشته بود ولی بعدش ورش داشت!! ماجرا چیست؟اومده یا هنوز نه!!!!!؟؟؟؟!!!
اومده ولی هنوز پتچ نشده تا روی CFWـها اجرا بشه. الان برادران هکر همه ریختن رو این بازی تا Patchـش کنن.:دی

دقیقا بزرگترین و ظریفترین تفاوت بین این دو بازی همینه! ff بخاطر سبک و سیاق خودش خیلی زود میشه حدسش زد اما kh رو با زبون مادریتم بشینی ببینی اگه داستانشو نفهمی چیزی دستگیرت نمیشه دیگه چه برسه به اینکه یه قسمت کوچیک از پاین بازی باشه!!!!
برداشتتون از تصاویر بعد از دو بر بازی کردن kh تازه شکل میگیره! (تجربه ی شخصیمه!)

به خشکی شانس بازی ای که اینقدر منتظرش بودم خورده به خنسی پچ کردن .فعلا که خبری از هک کردن بازی نیست فقط تونستند تا دمو اول بازی پیش برن.
اینجور که معلومه تو فریمور 6.20 یه فایل security است که هنگام load و save فایل های بازی را چک میکنه برای همینه که وقتی بازی میخواهد save یا load کنه هنگ میکنه .البته شایعاتی شنیدم مبنی بر اینکه اگه umd باری را داشته باشیدبا cfw میتونید بازی کنید.

سلام
بچه ها یه ویدو تو utube دیدم که این بازی رو پچ کرده.
http://www.youtube.com/watch?v=nQ8M9f5s_u8
کاری که کرده این Eboot.bin رو با umd gen جای گزین فایل اصلی بازی کرده.
http://www.megaupload.com/?d=HZAFIL6D
به نظرتون دانلود کنم بازی رو ؟؟؟
دانیال بازی هنوز کاملا پتچ نشده مطمئن باش اگه پتچ میشد الان لینک پتچ و نسخه ی Fix شده ی بازی همه جا بود.

برو بچه های مشتی خودمون! این بازی kh:358/2 days رو که در جریان هستین واس dsه! :(
میخواستم ببینم کسی امولاتوری چیزی سراغ نداره واس اینکه بازی رو روی psp اجرا کنیم؟ لااقل تا bbs انگلیسی بیاد یه جلایی به جیگرمون بدیم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or