Kingdom Hearts 4

بهترین کاری که میتونن بکنن، و البته شایعه اشم هست، ریمیک KHI&II هست. بیان این دو بازی رو با گیم پلی مدرن بازسازی کنن.

یه ایده دیگه ای هم من دارم، که بیان Unchained χ رو یه نسخه کنسولی و آدمی زادی ازش بدن بیرون. یه بازی موبایل به نظر ساده یکی از مهم ترین وقایع داستانی بازی رو پوشش میده که عملا بدون دونستن اون ها نمیشه کل داستان رو فهمید، بخصوص KHIII و حتا همین KHIV!

اومدم همینو بگم که خواهشا از لیک ها چیزی نگید، بزلرید برای معرفی ها و دنیاها هیجان داشته باشیم:(

خلاصه هواستون باشه اسمویلمون نکنید و اگر توهم زدیم فلان دنیا هست یا نیست، با یه لبخند از کنارنون رد بشید:دی

داستانم که مسلما چیزی ازش نگید:-"

بالاخره یه جیزایی لو نیره:-"

@He!n3ger
نگو برادر من نگو! بزار بیاد تو همون تریلر کوفتی میبینیم هیجان زده میشیم دیگه! :دی
چیزی نگفتم که :)) خواستم استرس نگیرید الکی.

حالا واسه اینکه فضا عوض شه، تا حالا تو سری سیاره گنج نداشتیم؟ خیلی دوست دارم اونو :D

چیزی نگفتم که :)) خواستم استرس نگیرید الکی.

حالا واسه اینکه فضا عوض شه، تا حالا تو سری سیاره گنج نداشتیم؟ خیلی دوست دارم اونو :D
گفتی دیگه:p الان انتظار میره اکثرش تکراری باشن:p

نه یکی از دنیاهاییه که دوست دارم باشه، اتفاقا همین صبحی با یکی از بچه ها صحبت میکردیم و میگفت نه تنها دوست داره مارول باشه، که چندین دنیای متتوع هم ازش بدن...
و گفت یکیش اصلا میتونه فضا و اینا باشه، بهش گفتم بخوایم بریم فضا سیاره گنج رو داریم از انیمیشن ها خیلیم خوبه:-" (تازه استار وارز ترجیح میدم از فیلما:-" گرچه اون منظورش کلیت مارول بود، کمیک، انیمیشن ، MCU و ... )
، سوپرهیرویی هم شگفت انگیزان داریم ...

کلا یه عالمه انیمیشن هست که میتونیم تو KHها داشته باشیم:-" جای مارولی که رنگارنگ ازش بازی میاد سالانه:-"

و باز تاکید کنم...از استار وارزم رنگارنگ بازی نیاد، ولی فن بویم و میخوام:))

• Like
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or