باور کن FF17 رو بدن یوکو تارو بسازه یه بازی متا 90 خورده ای مدعی گوتی میسازه ما راحت میشیم
ولی من همین حرف رو در مورد یوشیدا هم میزدم و سرش قسم میخوردم.
چون بکگراندم 14 بود و اصلا نمیتونستم تصور کنم خروجی 16 اینی بشه که تجربه کردم.
ولی انصافا اینها هر کدوم که میان میخوان امضای خودشون رو بزارن و کلا مسیر بازی رو عوض میکنن.
کسی که میاد باید بره ببینه چرا ففهای قدیمی اینقدر محبوبن ، نکات خوبشون کجاست و بخشهای منفی چیها هستن.
ما اینها رو از ژاپنیها انتظار داریم ولی یک فرانسوی تو یوبیسافت بعد چند سال سروکله زدن با آنریل انجین این رو بهمون میده.
من همین رویکرد ریمیک ها رو خیلی دوست دارم ولی اگه آشغال ها و مزخرفاتش رو ازش حذف کنن.
هم ریمیک و هم ریبرث با اینکه خیلی خوبن ولی دری وری زیاد توش ریختن ، مثل بخش جهان باز خیلی متوسط بدون سایدکوئست درست و حسابی...
ویژگیهای پیچیده و انباشت خرکی روی هم تو بخش مبارزه ، کمی باید ساده سازی تر بشه در عین حال که عمق کافی رو هم داشته باشه.
و وجود موارد تاریخ مصرف گذشته دیگه تو بازی که خب به تاپیک زیاد مربوط نمیشه.
کلا یه تهیه کننده غربی قیچی به دست باید اضافه بشه و این مواردی که ژاپنی ها اضافه میکنن و هرچی دم دستشونه رو میریزن تو بازی و سطح بازی رو میارن پایین رو هرس کنه.
مثل تهیه کننده های کپکام که خب با اومدنشون سطح تهیه کننده های خودشون هم واقعا رفت بالا.
به نظرم مشکل الان اسکوئر کارگردان خوب نیست که کم نداره.
مشکلشون تهیه کننده خلاق با دید خوبه که تیمهارو به درستی رهبری کنه و یه دید خوب از اونچیزی که آینده مجموعه بهش نیاز داره رو تو سطح نفرات استودیو جا بندازه که نسخه های بعدی و استودیوهای دیگه هم پشت اون نسخه حرکت کنن.
شرایط الان اسکوئر شبیه استقلال فعلیه که پشت به پشت فقط کارگردان عوض میکنن.
ولی مشکل نبود اون آینده نگری (ویژن) برای تیمه که در آخر قرار هست چی باشه که اصولا تو سطوح بالاتر از مربی (اینجا کارگردان) اتفاق میفته ، مثل مدیر ورزشی و...
به نظرم اسکوئر باید همچین افرادی رو جذب کنه.