بازی دقایقی پیش در مراسم 20 سالگی فرنچایز معرفی شد
تریلر معرفی بازی:
KINGDOM HEARTS 20th ANNIVERSARY ANNOUNCEMENT TRAILER
آخرین ویرایش:
مطمئن نیستم موهای سورا هست یا ارجاع به چیز دیگهایه، اما من دیشب فیلم رو دیدم و این صحنه توش بود. فن مید نیست.در ادامه این امروز که اکران فیلم توی آمریکا بوده گفتن مو های Sora هم توش دیده شد.
بعضی ها هم می گن Fanmade اه و فیکه. ولی خوب فعلا Sora توی تویتر ترند شده.
View attachment 255530
محتوای ایستر اگ در مورد بازی، از محتوای خود KH IV ، از بعد از معرفیش بیشتره

تا این بیاد همه دق میکنن کلا kh معرفیش به معنی ارزش در 5 سال آیندسیکی از بدترین D23ها بود!!!(برا فن های مارول ولی نسبتا خوب بود)
خبری از بازی هم اینجا نشد...!
خیلی بازیا کنسل شدن خبرنگار Vg248 گفته بعدا راجبش حرف میزنه و الان زمان خوبی راجب بازیای که کنسل شده نیستتصاویر جدید از بازی...
View attachment 379582View attachment 379583View attachment 379584
از تصاویر معلومه اسکوئر راه سگا رو می خواد بره...همه چی از نظر ویژوالی صرفا خوب ولی مولتی پلتفرم... احتمالا چون سگا تا 2025 هنوز ول نکن ps4 و سوییچ شده... اسکوئرم بابت تغییرات سیاستیش احتمالا کیفیت بازی و مولتی پلتفرم شدن بازیاش کاملا بچربه به اون برتری گرافیکی که ازش می شناختیم
حالا اینا ورشکسته نشن...هرچی میدن... بدن
.
.
دیگه خبری از کفش های گنده و کشتی استایل Balenciaga(چقدر اینا واقعا زشتن) نیست(البته من برای KH رو دوست داشتم
)
فعلن به صورت رسمی فقط missing link کنسل شده
Square Enix kills Kingdom Hearts game Missing Link as part of ‘quantity to quality
خیالت راحت.بازم هست گیمای معرفی نشده زیاد بوده نگرانی من کنسل شدن بازی جدید نیر
باور کن FF17 رو بدن یوکو تارو بسازه یه بازی متا 90 خورده ای مدعی گوتی میسازه ما راحت میشیمخیالت راحت.
امکان نداره این بازی کنسل بشه ، بس که هزینه تولید کمی براش در نظر میگیرن ولی چندین برابر اون فروش میکنه.
یکی از پرفروش ترین بازیهای تاریخ اسکوئر به نسبت هزینه تولید و سطح انتظارشونه.
اگه این رو کنسل کنن یعنی اونقدری شرایطشون داغونه و در شرف ورشکستگی هستن .
اینکه میخوان کاملا تمرکز کنن روی چند عنوان خاص و...
فکر نمیکنم هنوز به اونجا رسیده باشن.