Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
من يه صحنه مسموم شدم بعد حواسم نبوده وسط پوشن سيو كردن خوردم و سيو قبليم هم مال ١٠ ساعت قبله.
كمك :D
اگه مسمومیت غذایی هستش Digestive Potion
اگه سم هستش Antidonte
یا از کیمیاگر ها یا از Herbwoman ها بگیر یا درست کن خودت
Marigold decoction هم خوبه برات زمان میخره

یعنی اینقدر خونت کمه یا جای پرتی هستی به هیچ چیزی دسترسی نداری؟
با یک سری مواد که heal می کنن زمان بخر برای خودت
10 ساعت خیلیه

وسط بيابونم از تو يه كمپ يه غذا برداشتم خوردم.

این خیلی به جا بود، اصلا جاش بود همین اهنگ پخش بشه😁

View attachment 1000088232.mp4

در ادامه ماجراجویی ها و کوئست
عجب کوئست جالب و سختی بود، سخت به لحاظ تصمیم گیری.
از زندانی تونستم که اعتراف بگیرم درباره همه چی ولی لرد ون برگوف رو نتونستم متقاعد کنم که به samine نریم. اشتباهم این بود که تو کوئست قبلی حرف از مراسم عروسی زدم که olda وسط مراسم غیبش میزنه، وقتی به ون برگوف گفتم اقا تو سمین خبری نیست گفت نه بوی ماهی میاد باید یه سر بزنی و دیگه نمیتونستم قانعش کنم که اشتباه کردم چون نیاز به اسپیچ ۲۲ داشتم که اصلا غیرممکن بود برام بهش برسم. خلاصه با اون هاشک رفتیم سمین ولی علیهش جنگیدیم و با سمین متحد شدم و روی اتفاقی که افتاد ماله کشیدم که هاشک خل و چل بود خودشو به فنا داد تو درگیری کشته شد.

حالا چیزی که برام جالب بود شخصیت پردازی کاراکترهای این قسمت بود، همین پدر اولدا، قشنگ یه ادم بی عرضه دست و پا چلفتی که نتونست دهنشو ببنده اول از همه و نتونست بچه اش رو کنترل کنه و نتونست حتی محلش رو نگه داره و همه چی بخاطر حماقت پسرش به اتش کشیده شد.

بعد مراسم عروسی به اتش کشیده شدن سمین یه حس خاص به ادم میده که میگه ایکاش یه جوری میتونستم جلوشو بگیرم( ولی دیگه واقعا زمان نبود که کوئست قبلی رو برم 😁) یه همچین حس قوی خود "نقش آفرینی" هست دقیقا.

حقش بیشتر ازیناس ، نمی‌دونم انتظار ملت چیه دیگه هر چیزی که لازمه فروش بالا در حد ویچر ۳ باشه، رو داره از گرافیک شگفت انگیز « غیر آنریلی » گرفته تا داستان خفن و کوئست فرعی با کیفیت ، گیم پلی هم واقعا اونقدر هاردکور و سخت نیست که یه عده تصور میکنن ، کلی مکانیزم جذاب هم داره که قشنگ می‌تونه هر مدل گیمری رو جذب کنه
خلاصه دوستانی که تا حالا بازیو تجربه نکردن از دست ندین

حقش بیشتر ازیناس ، نمی‌دونم انتظار ملت چیه دیگه هر چیزی که لازمه فروش بالا در حد ویچر ۳ باشه، رو داره از گرافیک شگفت انگیز « غیر آنریلی » گرفته تا داستان خفن و کوئست فرعی با کیفیت ، گیم پلی هم واقعا اونقدر هاردکور و سخت نیست که یه عده تصور میکنن ، کلی مکانیزم جذاب هم داره که قشنگ می‌تونه هر مدل گیمری رو جذب کنه
مهم ترین تفاوت نبود عنصر «فانتزی» و رئال بودنش هست. زمینه‌ی قرون وسطایی در آثار محبوب به فانتزی گره خورده، از آثار تالکین تا مارتین و ساپکوفسکی.
من تازه بازی رو شروع کردم و یه جاهایی می گم ای کاش بازی از روایت تا گیم پلی یه رگه هایی از فانتزی داشت به جای تاریخی بودن.

خلاصه دوستانی که تا حالا بازیو تجربه نکردن از دست ندین
خب اینم باید در نظر گرفت که KCD هیچوقت به اندازه ویچر عامه پسند نمیشه.
چون ویچر هم خیلی دردسترس تر و قابل فهم تره، هم واقع گرایانه نیست که خیلیا رو فراری بده.

الان مثلا با بعضیا حرف میزنم که KCD2 بازی نکردن، میگن مثلا یه ویدیو دیدم طرف وسط ناکجاآباد مسموم میشد نمیتونست برگرده یا میخواست اسنیک بره بو گندش باعث میشد سربازا بفهمن من حوصله اینجور چیزا ندارم :دی
با اینکه اصلا اونقدی که مردم فک میکنن هاردکور نیست اما باعث فراری شدن خیلی از پلیرا میشه در نهایت.

همه اینا به کنار یکی سوم شخصه یکی اول شخص، سوم شخصا معمولا خیلی بیشتر عموم مردم رو جذب میکنن تا اول شخص.

وگرنه واقعا چیزی کم نذاشته بودن برا این بازی.
2025 داره تموم میشه هنوز برا من GOTY بوده :دی (Expedition33 رو هم تموم کردم)

مهم ترین تفاوت نبود عنصر «فانتزی» و رئال بودنش هست. زمینه‌ی قرون وسطایی در آثار محبوب به فانتزی گره خورده، از آثار تالکین تا مارتین و ساپکوفسکی.
من تازه بازی رو شروع کردم و یه جاهایی می گم ای کاش بازی از روایت تا گیم پلی یه رگه هایی از فانتزی داشت به جای تاریخی بودن.
اخه بازی با تم فانتزی که زیاد داریم تو این سال ها و جای همچین بازی با همچین تمی واقعا خالی بوده ، اینا اومدن دقیقا همون کاری که سر مافیا ۱ انجام دادن مجددا تکرار کردن یعنی مسیر خودشون رو رفتن بدون توجه به ترند روز
خلاصه گیمر جماعت از به طرف از شبیه بودن بازی ها و عدم ایده نو و تنوع مینالن از طرف اونجوری که باید حمایت نمیکنن
البته احتمال خیلی زیاد مثل نسخه اول فروش این نسخه هم تو بلند مدت خوب باشه

اخه بازی با تم فانتزی که زیاد داریم تو این سال ها و جای همچین بازی با همچین تمی واقعا خالی بوده ، اینا اومدن دقیقا همون کاری که سر مافیا ۱ انجام دادن مجددا تکرار کردن یعنی مسیر خودشون رو رفتن بدون توجه به ترند روز
خلاصه گیمر جماعت از به طرف از شبیه بودن بازی ها و عدم ایده نو و تنوع مینالن از طرف اونجوری که باید حمایت نمیکنن
البته احتمال خیلی زیاد مثل نسخه اول فروش این نسخه هم تو بلند مدت خوب باشه

بازى نقش آفرينى با اين سطح از رئاليته هيچوقت فروش خيلى نجومى نميكنه.

بین بازی های امسال ، و حتی نامزد های GOTY واقعاً این بازی مظلوم واقع شد.
داستان خوب ، گیم پلی خوب. دی ال سی های بسیار خوب.
اینقدر که این EXP.33 مسخره رو glaze کردن یک درصدش رو این بازی داشت، تا الان خیلی ها خیلی بیشتر از این هم ازش حرف میزدن هم لذت میبردن.

بین بازی های امسال ، و حتی نامزد های GOTY واقعاً این بازی مظلوم واقع شد.
داستان خوب ، گیم پلی خوب. دی ال سی های بسیار خوب.
اینقدر که این EXP.33 مسخره رو glaze کردن یک درصدش رو این بازی داشت، تا الان خیلی ها خیلی بیشتر از این هم ازش حرف میزدن هم لذت میبردن.
هنوز نتونستم EXP .33 تجربه کنم هر چند از همون تریلر ها مشخص بود بازی متفاوت و خاصی میشه ، ولی یه امتیاز دیگه هم داشت اینکه بازی دی وان رو گیم پس بود و به ترند شدنش کمک کرد به نظرم

• Like
Reactions: FARNOOD007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or