Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
منم بالاخره بازی رو تموم کردم ، از معدود بازیهایی بود که براش وقت گذاشتم
تجربه من در این چهل و اندی سال که از خدا عمر گرفتم این هست که کلا اگر میتونید بازی نکنید هیچ هدف حقیقی پشتش نیست
ولی اگر خواستید بازی کنید این بازی یکی از بهترینهایی بوده که تا کنون انجام دادم
یک بازی بزرگ و سنگین ، پشنهاد میکنم به افراد سن و سال داری که هیچ بازی جذبشون نمیکنه
این کجا و یه بازی سبک و بچه بازی مثل استلار بلید کجا🤢
استارفیلد :-& می گفتی درست بود .

بیشتر بهش می خوره که :-&

آخرین ویرایش:
جزییاتی از Kingdom Come Deliverance II:

▫️بازی در قرن ۱۵ اروپا رخ میدهد و داستان هنری اسکالیت از نسخه اول را ادامه میدهد.

▪️وسعت نسخه دوم دو برابر نسخه اول می‌باشد.

▫️سلاح‌های جدید همانند Crossbow و مدل‌های اولیه سلاح گرم.

▪️دنیای اطراف به رفتار شما واکنش نشان میدهد به طور مثال اگر مست و برهنه در خیابان بروید مردم شما را مسخره میکنند و یا اگر دزدی کنید و دستگیر شوید داغ بر روی بدنتان میگذارند.

▫️موتور ساخت این بازی همانند نسخه اول CryEngine می‌باشد.
▫️بازی دارای دو نقشه است که هر کدام اندازه نقشه بازی اول می‌باشد.

▫️علاوه بر اضافه کردن ویژگی های جدید و جالب، برخی از ویژگی های نسخه اول نیز بازسازی شدند

▪️بازی دارای Blacksmith MiniGame است

▫️تمامی NPCها، دارای خانه، شغل، فعالیت، سرگرمی و.. هستند

▪️وقایع داستانی بازی درست پس از نسخه اول است اما توسعه‌دهندگان اعلام کردند برای لذت بردن کامل از بازی، هیچ نیازی به فهمیدن داستان نسخه قبلی نیست

▫️ویژگی باز کردن قفل ها در این بازی بهبود یافته است اما به ماهیت خود، وفادار خواهد بود

▪️اگر با شمشیر خونی در کنار یک جسد بایستید و اگر NPC از کنار شما گذر کند، ممکن است به عنوان مجرم محکوم شوید

▫️اگر مرتکب جرمی شوید، NPCهای آن منطقه نسبت به قبل هوشیارتر خواهند شد و بررسی مهارت های آن‌ها بسیار سخت تر می‌شود

▪️ویژگی Quick Answer به Chat Mode بازی اضافه شده است

▫️تغییراتی در سیستم کامبت بازی به منظور سنگین تر شدن حس آن و همچنین ارائه بالاترین کیفیت واقع‌گرایانه بودن، انجام شده است

منبع: MoonMedia

پ.ن: من نسخه ی اول این بازی رو نرفتم. اصلا فکر نمی کردم اینقدر واقع گرایانه باشه و شبیه ساز بودن براش مهم باشه. بعضی از این جزئیات رو که خوندم (مثل کامبت سنگین و واکنش NPC ها به بازیکن) ترغیب شدم که این نسخه رو حتما برم سراغش.
توجه زیاد به جزئیات و ریزه کاری ها ، واقع گرایانه بودن ، تاثیر پذیری محیط از اعمال فرد. اکتیو بودن npc ها ، وسعت محیط و پیمودن مسیرها با اسب ، منو خیلی یاد رد دد می اندازه فقط در قرون وسطی روایت می شود

بازی نابی هستش

متاسفانه این بازی (هر دو قسمتش) رو من یکی نمیتونم احتمالا هیچ وقت بازی کنم (به ویژه به دلیل کمبود وقت) ولی خیلی مشتاق بودم که داستانش رو بدونم . کامپیوترکا در 3 ساعت ونیم دقیقه، کامل داستان شماره یک بازی رو ساخته(در 5 قسمت). توصیه میکنم علاقه مندان به این بازی حتما داستان شماره یکم رو ببینند(لینک قسمت اول) + بجز راوی که من توصیه میکنم حتما ببینیدش یک کانال دیگه هم داستان بازی رو گذاشته که کلا 1 ساعته و اصلا قابل مقایسه با 5 اپیزود بالایی نیست.به نظرم فقط درصورتی ببینیدش که اول اون 5 تا رو دیده باشید و درنهایت بعدش بیاید سراغ این یکی و خودتون متوجه کیفیت کار کانال اول میشید :D (هرچند که این رو اگه ندید هم اصلا اهمیتی نداره و همون اولی کفایت میکنه) اینم لینک ویدئو دومی

راستش دلیلم برای گذاشتن این پست در واقع داستان شماره دومش هست که تا الان فقط یک اپیزود رو منتشر کرده و بخاطر حوادثی که پیش اومده هنوز قسمت های دیگه رو نذاشته.توصیه میکنم اول اوت 5 تا قسمت رو ببینید و بعد داستان نسخه دوم رو دنبال کنید.این لینک داستان شماره دوم بازی که تازه شروع شده و قسمت های بعدی هم در راه هستند

متاسفانه این بازی (هر دو قسمتش) رو من یکی نمیتونم احتمالا هیچ وقت بازی کنم (به ویژه به دلیل کمبود وقت) ولی خیلی مشتاق بودم که داستانش رو بدونم . کامپیوترکا در 3 ساعت ونیم دقیقه، کامل داستان شماره یک بازی رو ساخته(در 5 قسمت). توصیه میکنم علاقه مندان به این بازی حتما داستان شماره یکم رو ببینند(لینک قسمت اول) + بجز راوی که من توصیه میکنم حتما ببینیدش یک کانال دیگه هم داستان بازی رو گذاشته که کلا 1 ساعته و اصلا قابل مقایسه با 5 اپیزود بالایی نیست.به نظرم فقط درصورتی ببینیدش که اول اون 5 تا رو دیده باشید و درنهایت بعدش بیاید سراغ این یکی و خودتون متوجه کیفیت کار کانال اول میشید :D (هرچند که این رو اگه ندید هم اصلا اهمیتی نداره و همون اولی کفایت میکنه) اینم لینک ویدئو دومی

راستش دلیلم برای گذاشتن این پست در واقع داستان شماره دومش هست که تا الان فقط یک اپیزود رو منتشر کرده و بخاطر حوادثی که پیش اومده هنوز قسمت های دیگه رو نذاشته.توصیه میکنم اول اوت 5 تا قسمت رو ببینید و بعد داستان نسخه دوم رو دنبال کنید.این لینک داستان شماره دوم بازی که تازه شروع شده و قسمت های بعدی هم در راه هستند
قسمت دوم داستان KCD II هم منتشر شد (لینک)

موارد مورد نیاز یک عدد طویله با شیروانی و یک عدد ورودی باریک و دسترسی از طریق نردبان :دی فقط نیازه هنری مثل اسب وسط میدون یورتمه بره همه سربازا متوجه حضورش بشن و بعد برسی به این محل
نتیجه:

IMG_۲۰۲۵۰۸۰۶_۱۷۵۳۵۵.jpg
IMG_۲۰۲۵۰۸۰۶_۱۷۵۴۲۴.jpg
البته یه پیش نیاز داره اونم شارژ روحی توسط کاترینا بعد مدت ها موس موس کردن :دی
فقط حیف که روند داستان اجازه نمی‌داد و الا همین تاکتیک کل ارتش سیگسموند به خاک و خون می‌کشیدم

این بازی اتمسفرش خداست

کاش راک استار بعد شاهکار جهان خلق کرده در RDR2 بیاد و هزارسال عقب تر رفته و جهانی شبیه این بازی خلق کنه

با بودجه و نیرویی که داره ۱۰۰ درصد خروجی برگ ریزون می شود

خلق یک IP نو در کارنامه اش

سلام بین دو تا سایتی که این بازی فارسی سازی کردن به نظرتون فارسی ساز کدوم بهتره بگیرم یا کسی خریده راضی بوده؟ یه دور انگلیسی بازیش کردم حالا بار دوم واسم سواله فارسی ساز کدوم بخرم!

• Like
Reactions: Thundersky
سلام بین دو تا سایتی که این بازی فارسی سازی کردن به نظرتون فارسی ساز کدوم بهتره بگیرم یا کسی خریده راضی بوده؟ یه دور انگلیسی بازیش کردم حالا بار دوم واسم سواله فارسی ساز کدوم بخرم!
بطور کلی میگن فارسی ساز های گیم ساب بهتر هست

Gamesub

خیلی وقت بود واقعا دیگه بازی ها جذابیتی واسم نداشتم، یعنی همیشه بازی میکنم در حد مرگ ولی خوب دیگه زیادی دوپامین ترشح نمیکنم چون نو اوری و هیجانشون کم شده، ولی وقتی این بازی رو شروع کردم : از دیشب ))) دقیقا همون حسی رو دارم که برای اولین بار اسکایریم رو بازی کردم ...
بازی پولیش شده ترین بازی تاریخ هست
واقعا بازی بشدت بر اساس واقعیت طراحی شده یعنی کیف دارم میکنم باهاش
گرافیک بازی هم که...

آخرین ویرایش:
بازی فوق العاده بود.صدو سی چهل ساعت طول کشید بازی رو تموم کردم.چنتا ایرادم داشت بنظرم که اول بگم. کامبت بازی با این که معلوم بود زیاد براش زحمت کشیده بودن با یادگرفتن دو تا فن مثل اب خوردن میشد عملا. تو جنگای چند نفره خییییلی راحت میتونستی سربازایی که با یکی دیگه میجنگن بکشی. در کل مبارزاتش خیلی بهتر میتونست باشه و با این که رو هارد بازی کردم به چالش نمیکشید منو.مینی گیمشم میتونست مثل گوئنت ویچر کوئست داشته باشه و حیف شد.خوبیای بازیم بنظرم سایدکوئستا فوق العاده بودن. واقع گراییش برام لذت بخش بود. داستان اصلیشم سینماتیک و جذاب بود. این که خیلی سایدکوئستا انتخاب میداد بهت و جزئیات ریز داشت فوق العاده بود و تو کم تر بازی دیدم. گرافیکشم که به شدت جذاب بود.خلاصه با این بازی میشه زندگی کرد.

تو این چند روزی که بازی رایگان شده بود بالاخره تستش کردم و نتیجه اش برام حیرت انگیز هست. به معنی واقعی کلمه من دارم داخل بازی زندگی میکنم. وقتی یادم میوفته که برای شرکت تو مراسم عروسی چه مسیری طی شد احساس میکنم که این خود من بودم که تموم اون ماجراها رو پشت سر گذاشتم و هر لحظه اش رو حس کردم. این حسی هست که خیلی کم پیش میاد برام. از طبیعت بازی بینهایت دارم لذت میبرم. اینکه صبح زود از خواب بلند میشی و میزنی به دل جنگل و صدای برگها و اواز پرنده ها و رودخونه به گوش میرسه فوق العاده است. بازی تو صداگذاری سنگ تموم گذاشته. مخصوصا موقعی که تو مسیر صدای دیالوگ چند نفر میاد مثل چند تا راهزنی که یه جا کمپ کردن و دارن باهم بحث میکنند.
حالا فعلا که افتادیم زندان و داریم گونی جا به جا میکنیم.
این سبک رئالیسم بازی رو خیلی دوست دارم و برام خیلی هم لذت بخش هست. بعد از A PLAGUE TALE شدیدا دلم میخواست که بازیها وارد این دوره تاریخی بشند اثار خیلی کمی وجود داره که روی این دوره تمرکز کرده باشند. خوشبختانه KCD2 بهتر از بقیه اینکار رو انجام داده و شاهکاری هست که بنظرم تو تاریخ ویدیو گیم ماندگار میمونه. اینم بگم که بنظرم کاراکترهای بازی خیلی واقعی هستند، اصلا نویسندگی و بازیگری عجیب و غریبی دارن که من احساس نمیکنم این ویدیو گیم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SoRoS
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or