Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
بعد از ۲۰ ساعت ، و کلی ساید کوعست و چه و چه راه افتادم ، و خب لذت بخش شده.
اما اماااان از لاک پیک روی دسته کنسول ، قبل آپدیت ۱.۲ میشد موس و کیبورد زد ، باز یکاری میشد کرد اما لاک پیک رو بعد از آپدیت قفل شدم.
اگر کسی نکته ای چیزی داره بگه ، عذابه، عذاب.
کوئست عروسی رو که پیش برین بهتون دوتا اپشن میده یکیش از طریق اون اهنگره هست یکیشم توی lower semine ی شخصی هست که اونجا اگه برین بهتون اجازه میده پیک پاکت و لاک پیک رو رایگان تمرین کنین خلاصه تا جای که حوصله داری لول این دوتارو ببر بالا همونطور که دوستمون گفت وقتی لولشون بره بالا حتی پرک خاصی هم نگیری خود ب خود راحتتر میشه و حتی سخت ترین قفل هارم میتونی راحت باز کنی
دراخرم میتونی وقتی اینارو یاد گرفتی کوئست اون شخص رو قبول نکنی و برگردی از طریق همون اهنگره بری به عروسی

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
بهترین بازیا بنظرم بازیایی هستن که سازنده افکار گیمر رو میخونه و واسه اون حرکت غیر معمول پلیر Reward مشخص میکنه حالا این Reward میتونه آیتم باشه واسه اکسپلوریشن یا چیزای ساده مثل یک دیالوگ اضافه و ... همینکه فقط باشه خیلی رو Immersion تاثیر داره.

ساعت 3 نصف شب رسیدم به یکی از NPC های کوئست، تو خونش خواب بود یواشکی رفتم بالا سرش، اومدم بیدارش کنم حرف بزنه باهام گفتم بذار اول جیبشو بزنم حالا که خوابه :-" دیدم یک Map هم تو جیبش هست گفتم احتمالا داره Quest item باشه ولی گور باباش بذار بزنم از جیبش :دی
بعد باهاش حرف زدم یک سری کار واسش انجام دادم گفت خب حالا که کمکم کردی بیا این نقشه رو بهت بدم فک کنم بدردت بخوره، یک خرده تو جیبش گشت میگه شت معلوم نیست کجا انداختمش پیدا نمیشه :)) بعد بهش میگم شرح بده مپش چه شکلیه! میگه اگه یادم میموند که نگهش نمیداشتم :دی

ینی اینقد فک کرده بودن یک مریضی مثل من پیدا میشه اول جیب این بنده خدا رو بزنه بعد شروع کنه حرف زدن باهاش :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or