Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
1736794990166.png

پ.ن :
به گفته کارگردان بازی بزرگترین Script نوشته برای یک بازی مربوط میشه به این بازی بیشتر از BG3 حتی @-) @-)
BG3 = 1,365,000 words
KDC 2 = 1,700,000 words

1736795094686.png

اپدیت :

1736796461302.png

!!!

فک کنم بیشترین میزان کلمه نوشته شده تو همه مدیا ها هستش ، بیشتر از هر مجموعه کتابی !!!

آخرین ویرایش:
View attachment 363650

پ.ن :
به گفته کارگردان بازی بزرگترین Script نوشته برای یک بازی مربوط میشه به این بازی بیشتر از BG3 حتی @-) @-)
BG3 = 1,365,000 words
KDC 2 = 1,700,000 words

View attachment 363651

اپدیت :

View attachment 363653

!!!

فک کنم بیشترین میزان کلمه نوشته شده تو همه مدیا ها هستش ، بیشتر از هر مجموعه کتابی !!!
من یادمه وورا هر سری سر بازیهاش یه همچین خبری میزنه.
اولین بار سر مافیا 2 یه همچین خبری ازش اومده بود که ِبا حجم مکالمات یا مقدار صفحات دیالگوها بازیش رو هایپ میکرد.

من یادمه وورا هر سری سر بازیهاش یه همچین خبری میزنه.
اولین بار سر مافیا 2 یه همچین خبری ازش اومده بود که ِبا حجم مکالمات یا مقدار صفحات دیالگوها بازیش رو هایپ میکرد.
امتیازات بازی کی میاد؟

View attachment 363650

پ.ن :
BG3 = 1,365,000 words
KDC 2 = 1,700,000 words

View attachment 363651

اپدیت :

View attachment 363653

!!!

تعداد کلمات که واقعا زیاد هستن ولی خب نمیشه با مجموعه کتاب‌ها مقایسه کرد :دی مثلا سری Wheel of Time بیشتر از ۴ میلیون و سری Malazan بیشتر از ۶ میلیون کلمه دارن.

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or