KinectFusion | تکنولوژیی برای نسل بعد ؟

LiviNG D3AD

کاربر سایت
RepresentativeImage.jpg

microsoft دیروز از پروژه ای پرده برداری کرد که میتواند رنگ و بوی تازه ای به بازیهای کامپیوتری و تکنیک های ساخت مدلهای 3D آنهم بصورت ریل تایم بدهد. این تکنیک به کاربر این اجازه را میدهد که یک اتاق و تمام محتویاتش را در عرض چند ثانیه اسکن کند. همچنانکه دوربین را در اتاق میچرخانید زاویه های پنهان اجسام نمایان شده و اطلاعات حاصل از آنها بصورت یکجا بر روی یک مدل 3D واحد ذخیره میشوند. سیستم بصورت متوالی و پی در پی منظره و اتاق را در 6 جهت اصلی وا میکاود و بسرعت منظره دلخواه را بازسازی میکند.

این سیستم بر اساس اطلاعات عمق سنجی نقطه به نقطه کینکت کار میکند و به امکانات دیگری نیاز ندارد. هنگامی که مکان دوربین در مختصات سه بعدی به درستی مشخص شد تمام اطلاعات عمق سنجی دوربین میتوانند بر روی یک تمثال سه بعدی جمع شوند. همچنانکه دوربین در صحنه حرکت میکند اطلاعات جدیدی به صحنه افزوده و یا از آن حذف میشوند.

هنگامی که بتوانیم مدلهای 3 بعدی را بصورت ریل تایم ایجاد کنیم نتایج و امکانات جالبی از جمله :

• بسط برهمکنش های multi-touch برای سطوح دلخواه
  • ویژگی های پیشرفته برای بیشتر کردن واقعگرایی
  • شبیه سازی فیزیک ریل تایم برای مدلهای داینامیک
  • روش های جدید برای قطعه بندی (segmentation ) و ردگیری آبجکت ها یا اشیاء اسکن شده

خواهیم داشت. در اینجا میتوانید ویدئوی مربوط به این تکنولوژی را مشاهده کرده و یا آن را دانلود نمایید.

تا وقتی نتونن شیوه ای برای اجرای بازی های FPS و سوم شخص با کینکت ابداع کنن . کاملا مالیدن.

این شعار مسخره کینکت هم باید عوض کنن

به نظر من دیگه وقتشه بازی های کامپیوتری از این دنیای پشت مانیتور بیرون بیان .
من اگه تو ماکروسافت مقام داشتم همین الان پروژه ساخت اتاقک های مجازی رو شروع میکردم
با این تکنولوژی هایی مثل سینما 3 بعدی و کینکت با یکم کار بیشتر میشه کاری کرد که گیمر خودش وارد محیط بازی بشه نه فقط از پشت مانیتور !

اخه خدایش عقلانی نیست!یعنی چی کاملا بدون دست!

حئ اقل کلی بازی بدون دست گیر بزارن براش،بصورت ترکیبی هم ازش استفاده کنن.واقعا فقط برای چند روز و اونم وقتی دور هم باشیم حال میده!

اخه خدایش عقلانی نیست!یعنی چی کاملا بدون دست!

حئ اقل کلی بازی بدون دست گیر بزارن براش،بصورت ترکیبی هم ازش استفاده کنن.واقعا فقط برای چند روز و اونم وقتی دور هم باشیم حال میده!
یادته من چند ماه پیش گفتم باید کینکت رو ترکیبی بسازن گفتی پس شعار کینکت چی میشه؟؟:d
حالا رسیدی به حرفم........منم قبول دارم واسه بعضی سبکا مثه ورزش یا رقص یا استراتزیک و .....باید دست خالی باشه ولی واسه بقیه سبکا باید با دسته ترکیب شه..... .

به نظر من که کینکت باید همین راهی را که پیش گرفته ادامه بده، از همون اول هم قرار بود که کینکت واسه بازی های خانوادگی و بازی های عامه پسند استفاده بشه و یادم نمیاد تو تبلیغاتش خبری از بازی های FPS بوده باشه :دی چند وقت دیگه هم بازی هایی مثل The Gunstringer واسش عرضه میشه که هم Fun هست و هم نیمه حرفه ای :دی

یادته من چند ماه پیش گفتم باید کینکت رو ترکیبی بسازن گفتی پس شعار کینکت چی میشه؟؟:d
حالا رسیدی به حرفم........منم قبول دارم واسه بعضی سبکا مثه ورزش یا رقص یا استراتزیک و .....باید دست خالی باشه ولی واسه بقیه سبکا باید با دسته ترکیب شه..... .
منم بحثم همین شعار بود دیگه!میخواستم ببینم میتونن شعارشون رو انجام بدن یا نه!و میدونستم که نمیشه!!!

ترکیب با دسته هم به نظرم کار قشنگی نیست!ادم پول نمیده که یسری استفاده جزئی توش بکار ببره. باید واقعا خودش رو نشون بده . ما نا امیدیم. ms بیا مارو امید وار کن:دی

به نظر من که کینکت باید همین راهی را که پیش گرفته ادامه بده، از همون اول هم قرار بود که کینکت واسه بازی های خانوادگی و بازی های عامه پسند استفاده بشه و یادم نمیاد تو تبلیغاتش خبری از بازی های FPS بوده باشه :دی چند وقت دیگه هم بازی هایی مثل The Gunstringer واسش عرضه میشه که هم Fun هست و هم نیمه حرفه ای :دی
کاملا درسته مایکرو همچین ادعایی نکرده ولی برای اینکه سودش رو از کینکت بیشتر کنه مجبور که وارد این عرصه بشه......کینکت خیلی خوب تونسته در شاخه بازیهای دنس و ورزشی موفق ظاهر بشه ولی بالاخره برای موفقیتش تو اون زمینه ها حدی هس.... .

همین بازی ryse یا fable kinect یا rise of nightmares نشون دهنده اینه که مایکرو نیم نگاه جدی به این سبکا و کینکتیزه کردنشون داره:d(که البته بدون استفاده ترکیبی از کنترل در اون حد قابلیت تکرار نخواهند داشت......)

امروز دقیقا 20 دقیقه fruit ninja بازی کردم دستام در حال جدا شدن از بدنم بود اونقدر خستم کرد:d....حالا مثلا چطور میخوای تو بازی ryse یه دستت سپر باشه و یه دستت شمشیر و زودم خسته نشی؟؟:d
.
.

----------------------------

منم بحثم همین شعار بود دیگه!میخواستم ببینم میتونن شعارشون رو انجام بدن یا نه!و میدونستم که نمیشه!!!

ترکیب با دسته هم به نظرم کار قشنگی نیست!ادم پول نمیده که یسری استفاده جزئی توش بکار ببره. باید واقعا خودش رو نشون بده . ما نا امیدیم. ms بیا مارو امید وار کن:دی
چی میگی تو :d رضا اخه چرا حرف نا مربوط میزنی ؟؟؟ الان این fable و ryse و ghost recon الکی اند ؟؟؟ به امضا رجوع کن تو :d
کاملا درسته مایکرو همچین ادعایی نکرده ولی برای اینکه سودش رو از کینکت بیشتر کنه مجبور که وارد این عرصه بشه......کینکت خیلی خوب تونسته در شاخه بازیهای دنس و ورزشی موفق ظاهر بشه ولی بالاخره برای موفقیتش تو اون زمینه ها حدی هس.... .

همین بازی ryse یا fable kinect یا rise of nightmares نشون دهنده اینه که مایکرو نیم نگاه جدی به این سبکا و کینکتیزه کردنشون داره:d(که البته بدون استفاده ترکیبی از کنترل در اون حد قابلیت تکرار نخواهند داشت......)

امروز دقیقا 20 دقیقه fruit ninja بازی کردم دستام در حال جدا شدن از بدنم بود اونقدر خستم کرد:d....حالا مثلا چطور میخوای تو بازی ryse یه دستت سپر باشه و یه دستت شمشیر و زودم خسته نشی؟؟:d
.

----------------------------

این خستگی ها به خاطر حرکات کینکت نیست به خاطر کم تحرک بودن ماهاست ! اگر نه چه فرقی میکنه بین wii و move و کینکت در نوع انجام حرکات ؟ توی کینکت دست شما خالی هست و سبک تر ! ( یکم فعالیت بد نیست )

چی میگی تو :d رضا اخه چرا حرف نا مربوط میزنی ؟؟؟ الان این fable و ryse و ghost recon الکی اند ؟؟؟ به امضا رجوع کن تو :d
حالت خوش نی. یه بازی on rail یا ryse که گیم پلی ازش ندیدی و یحتمیل onrail و یه g r که اصلا توی بازی به کارت نمیاد!!!اینا رو تو بچشم دیدی و جو زده شدی! دقیقا مثل معرفی project natal !!!

حالت خوش نی. یه بازی on rail یا ryse که گیم پلی ازش ندیدی و یحتمیل onrail و یه g r که اصلا توی بازی به کارت نمیاد!!!اینا رو تو بچشم دیدی و جو زده شدی! دقیقا مثل معرفی project natal !!!

fable اصلا onrail نیست......ryse هم که گفته شده onrail نیس.....بازی rise on nightmares هم ویدیوی 15 دقیقه ایش رو دیدیم که پاشو میذاره جلو کاراکتر میره جلو و یا دست راستتو می گیری بالا خودش میره جلو...... .

در کل مساله مساله دویدن یا حرکت نیس چون همونطور که گفتم تو ویدیوهای این بازی دیدیم که میشه راه رفت مشکل در اینه که زود خسته می کنه...... .این کار ارزش تکرار بازی رو میاره ایین.....:d

این خستگی ها به خاطر حرکات کینکت نیست به خاطر کم تحرک بودن ماهاست ! اگر نه چه فرقی میکنه بین wii و move و کینکت در نوع انجام حرکات ؟ توی کینکت دست شما خالی هست و سبک تر ! ( یکم فعالیت بد نیست )

نه دوست من اولا اگه شما چیزی دستت نباشه و دستتو همینجوری رو هوا ول کنی دستت کشیده میشه ودرد می کنه کلا زود خسته میکنه...... دوما اصلا من تحرک ندارم چه اشکالی داره...اکثر کسایی که میان سمت بازیهای اول شخص و خشن وجدی دیگه مثه مخاطبای دنس سنترال یا کینکت اسپورت نیستن.....بیشتر هاردکور پلیر هستن و اونا هم کلا خیلی ادمای فعالی نیستن.....:d:d
مایکرو باید جوری بسازه بازیشو که این قشرم جذب کنه(البته اگه میخواد جذب کنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or