Kinect Vs. Move

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
تقریبا حدود 1 سال از عرضه حسگر های حرکتی سونی و مایکرو سافت گذشته است. کینکت برای xbox 360 و move برای ps3

مایکرو سافت در مارچ 2011 اعلام کرد که 10 میلیون کینکت در جهان به فروش رسیده است و NPD نیز گزارش داده که 750,000 کینکت در روز جمعه سیاه به فروش رسیده است
سونی در E3 2011 تایید کرد که Move 8.8 میلیون فروش داشته که هر دوی این ارقام دیگر اپدیت نشده اند
برای نگاه دقیق به عملکرد ان ها . Game Informer با همکاری Electronic Entertainment Design and Research (EEDAR مقاله ای جامع درباره میانگین امتیاز هایی که توسط بازی های انها کسب شده .و سبک بازی ها جمع اوری و به صورت نمودار ترسیم کرده اند
eedar_1_2_LOGO.jpg

Required یعنی بازیهایی که فقط با حسگر قابل بازی هستند و optional بازی هایی هستند که بازی با حسگر در انها اختیاری است

همانطور که در نمودار بالا می بینید در بازی های اختصاصی حسگر Move با فاصله ای اندک از کینکت در ربته بالاتری قرار دارد و
در بازی های اختیاری هر دو مساوی هستند
البته مایکرو سافت بازی های اختصاصی حسگر بیشتری عرضه کرده و سونی بازی های اختیاری بیشتر

eedar_3_4_5_LOGO.jpg

سه جدول بالا .
در جدول اول عرضه دستگاه ها در روز های تعطیل است که کینکت شیپ بیشتری داشته است
در نمودار دوم میانگین نمرات بازی هایی که در روز های تعطیل عرضه شده اند با روز های معمولی مقایسه شده است
در نمودار سوم عرضه بازی ها به صورت دیجیتال مورد بررسی قرار گرفته است

eedar_6_7_LOGO.jpg

در جدول اول مشخص شده که حسگر ها بیشتر بازی هایشان در چه سبکی بوده است
و در نمودار دوم درجه بندی سنی بوده که توسط ESRB انجام شده

در پایین هم 5 بازی که بیشترین امتیاز ها را در حسگر ها کسب کرده اند قرار گرفته شده
kinectvsmovechart.jpg
چه کسی برنده است ؟ سونی یا مایکرو سافت ؟ انتخاب با شما

خب از چه نظر برنده؟؟؟از نظر فروش که معلومه کینکت.از نظر تکنولوژی هم که دیگه بحث نمیخواد.از نظر بازی موو بازی های هارکور بیشری داره ولی زیاد برا این بازی ها مناسب و باحال نبود.کینکت هم تونست گیمر های کژوال رو راضی کنه و موفق بوده.پس اینجا کاملا مشخصه کینکت موفقتر بوده

جفتشون در دراز مدت باعث کتلت شدن شاهکارهای صنعت گیم میشن ! حالا هر کوفتی که اسمشون می خواد باشه !

دقیقا ! یعنی من هنوز هیچ کاربردی از اینا ندیدم ! نقش دکور رو دارن برام بازی میکنن ! (یکیشون هم که زد یکسال دست ما رو ناقص کرد :|)

سوني واقعا به وعده هاش عمل كرد.يعني موو رو به عنوان يه آپشن در بازيهاي هاردكورش قرار داد.كلا موفق بوده از نظر من.
ولي مايكروسافت فقط خرج اضافه رو دست مخاطبان هاردكور اين دستگاه گذاشت.مايكرو نتونست بين بازيهاي كينكت و هاردكورش بالانس ايجاد كنه.مثلا تو بازيهاي انحصاري امسال 360 فورزا و هيلو كه امسال منتشر شدن،كينكت فقط يه نوار بنفش مسخره به كاورهاشون اضافه كرد.عملا كاربرد آنچناني نه براي بازيكنان و نه براي بازيكنان كژوال داشت.فقط تا تونست بازي آنلي كينكت مزخرف روونه بازار كرد.بدين ترتيب كينكت يه شكست كامل بود.كاري به منتقدا و نمرات ندارم.

دوستانی که نظر میدن لطف کنن نمودارا رو ببینن امتیازا رو بخوونن بعد بکن کی موفق بوده.........

کلا تو این فروم خبر یا محتواش مهم نیس مهم اینه که یه تیتر خبر بندازی وسط بعد چند نفر بپرن تو تاپیک و با هم بحث و جدل کنن

+

تو این امار کینکت بهتر کار کرده حداقل امار و نمودارای موجود در تاپیک اینو میگه
.
.
.
.
.

سوني واقعا به وعده هاش عمل كرد.يعني موو رو به عنوان يه آپشن در بازيهاي هاردكورش قرار داد.كلا موفق بوده از نظر من.
ولي مايكروسافت فقط خرج اضافه رو دست مخاطبان هاردكور اين دستگاه گذاشت.مايكرو نتونست بين بازيهاي كينكت و هاردكورش بالانس ايجاد كنه.مثلا تو بازيهاي انحصاري امسال 360 فورزا و هيلو كه امسال منتشر شدن،كينكت فقط يه نوار بنفش مسخره به كاورهاشون اضافه كرد.عملا كاربرد آنچناني نه براي بازيكنان و نه براي بازيكنان كژوال داشت.فقط تا تونست بازي آنلي كينكت مزخرف روونه بازار كرد.بدين ترتيب كينكت يه شكست كامل بود.كاري به منتقدا و نمرات ندارم.
الان از کی تاحالا Dance Central و Gun Stringer و خیلی های دیگه مزخرف به حساب اومدن؟ در ضمن انتظار که نداشتی کینکت رو به عنوان یه مورد بسیار مهم و اصلی توی بازی هایی مثل فورتزا 4 قرار بدن؟ حتی در اون سمت هم موو کاملا روی بازی هارد کور سونی Optional و انتخابی بوده. مثل کیلزون و Socom. خودتون حرف خودتون رو نفی میکنید. سونی هم انتخابی زده مایکروسافت هم. در عوض مایکرو بازی های انحصاری کینکتی منتشر کرده که واقعا ارزش این دستگاه رو بالا می برن. من خودم کینکت دارم اما اصلا باهاش بازی نمی کنم و دوست هم ندارم باهاش بازی کنم اما نباید منکر واقعیت شد.

Move آشغاله به نظرم. کینکت خیلی بهتره با این حال که اونم خیلی شاخ نیست. کلا 2 3 تا بازی درست حسابی موو وجود داره که بازم به جذابیت بازی هایی مثل Kinect Adventure یا Kinect Sport نمیرسه.

الان از کی تاحالا Dance Central و Gun Stringer و خیلی های دیگه مزخرف به حساب اومدن؟ در ضمن انتظار که نداشتی کینکت رو به عنوان یه مورد بسیار مهم و اصلی توی بازی هایی مثل فورتزا 4 قرار بدن؟ حتی در اون سمت هم موو کاملا روی بازی هارد کور سونی Optional و انتخابی بوده. مثل کیلزون و Socom. خودتون حرف خودتون رو نفی میکنید. سونی هم انتخابی زده مایکروسافت هم. در عوض مایکرو بازی های انحصاری کینکتی منتشر کرده که واقعا ارزش این دستگاه رو بالا می برن. من خودم کینکت دارم اما اصلا باهاش بازی نمی کنم و دوست هم ندارم باهاش بازی کنم اما نباید منکر واقعیت شد.

با اینکه پستم نظر شخصی بوده.ولی خب بازم بخش اعظمی از حرفات رو قبول ندارم.
الان از کی تاحالا Dance Central و Gun Stringer و خیلی های دیگه مزخرف به حساب اومدن؟

این خیلی های دیگه رو میشه دقیقا نام ببری؟فک نمیکنم بازی های آنلی کینکتی که امسال عرضه شده باشن و سرشون به تنشون بیارزه از تعداد انگشتای یه دست تجاوز کنه!با اون دوتایی که ذکر کردی موافقم.

سونی هم انتخابی زده مایکروسافت هم.

آره واقعا سونی انتخابی زده مایکرو هم انتخابی زده!این کجا و آن کجا!اینطرف سونی میاد یسری مراحل خوب و بدرد بخور رو برای LBP و KZ 3 طراحی میکنه تا واقعا از انجامش با Move لذت ببری.ولی اونطرف مایکرو میاد قابلیت اینو تو بازی میزاره که تو بگی Reload اون یارو هم تو بازی هم خشاب عوض کنه.اگه استودیو های Third Party نبودن فاتحه کینکت تو روز های اولیه بایستی خونده بود.فقط عمل کردن که نیست.این عمل کردن باید کامل و حداکثر بی نقص باشه.

من خودم کینکت دارم اما اصلا باهاش بازی نمی کنم و دوست هم ندارم باهاش بازی کنم اما نباید منکر واقعیت شد.
کدوم واقعیت؟من خودم کینکت دارم و از خریدش هم پشیمون نیستم.از این پشیمونم که حرفای مایکرو رو باور کردم!حقیقت اینه که مایکرو به قول هاش عمل نکرد.حقیقت اینه که بازیهایِ هاردکوری که قراره برای این بازی عرضه بشن کمتر از 5 تا هستن.غیر از اینه؟!

اصل حرف من اینه که مایکروسافت با اینکه قول داده بود بازیهای خوبی برای کینکت عرضه کنه ولی تمام قول هاشُ فراموش کرد!نه تنها بازی خوبی عرضه نشد،بلکه همه الان نگرانی این رو دارن که بازیهای انحصاری خوب و فعلی ایکس باکس فدای کینکت بشن.

این کینکت و موو هم سر و تهشون یه چیزِ.ولی از نظر من موو عملکرد بهتری داشته.

به نظرم هردو گند زدن به صنعت گیم (کینکت بیشتر ) چون موو کاملا اختیاری هست . من از هیچ کودوم خوشم نمیاد . مهم نیست کودوم موفق میشه .

به نظر من هرکی هرچی داره بره بشینه بازی کنه این مسخره بازی ها هم تمامش کنید مال من بهتره مثل بچه ها . این کلمه تقلید هم من رو یاد بچه ها میندازه میگه من اول بودم سک سک تو مهدکودک.

اگه چند وقت دیر تر move و کینکت معرفی مشدن تا الان wii هم گرفته بودم .

من که با این جور وسیله ها حال میکنم زیاد هر دوش رو هم دارم اما کینکتم رو دادم به برادر زادم به خاطر این که هرچی منتظر شدم 2 تا بازی بیاد که بدرد من بخوره نبوده دو دستی دادم بردارزادم شاید بشینه دو تا ببر بازی و... بکنه حال کنه بچه .

اگه دو تا بازی درست در مون امد شاید پسش بگیرم اما تا اون موقع تو خونه ما باشه جذ خاک خوردن کار دیگه ای نمیکرد . فوقش با move یک دو دست پینگ پنگ میزنم حال میکنم یا باهاش KZ میزنم یا R3 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or