Kinect Vs. Move

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
تقریبا حدود 1 سال از عرضه حسگر های حرکتی سونی و مایکرو سافت گذشته است. کینکت برای xbox 360 و move برای ps3

مایکرو سافت در مارچ 2011 اعلام کرد که 10 میلیون کینکت در جهان به فروش رسیده است و NPD نیز گزارش داده که 750,000 کینکت در روز جمعه سیاه به فروش رسیده است
سونی در E3 2011 تایید کرد که Move 8.8 میلیون فروش داشته که هر دوی این ارقام دیگر اپدیت نشده اند
برای نگاه دقیق به عملکرد ان ها . Game Informer با همکاری Electronic Entertainment Design and Research (EEDAR مقاله ای جامع درباره میانگین امتیاز هایی که توسط بازی های انها کسب شده .و سبک بازی ها جمع اوری و به صورت نمودار ترسیم کرده اند
eedar_1_2_LOGO.jpg

Required یعنی بازیهایی که فقط با حسگر قابل بازی هستند و optional بازی هایی هستند که بازی با حسگر در انها اختیاری است

همانطور که در نمودار بالا می بینید در بازی های اختصاصی حسگر Move با فاصله ای اندک از کینکت در ربته بالاتری قرار دارد و
در بازی های اختیاری هر دو مساوی هستند
البته مایکرو سافت بازی های اختصاصی حسگر بیشتری عرضه کرده و سونی بازی های اختیاری بیشتر

eedar_3_4_5_LOGO.jpg

سه جدول بالا .
در جدول اول عرضه دستگاه ها در روز های تعطیل است که کینکت شیپ بیشتری داشته است
در نمودار دوم میانگین نمرات بازی هایی که در روز های تعطیل عرضه شده اند با روز های معمولی مقایسه شده است
در نمودار سوم عرضه بازی ها به صورت دیجیتال مورد بررسی قرار گرفته است

eedar_6_7_LOGO.jpg

در جدول اول مشخص شده که حسگر ها بیشتر بازی هایشان در چه سبکی بوده است
و در نمودار دوم درجه بندی سنی بوده که توسط ESRB انجام شده

در پایین هم 5 بازی که بیشترین امتیاز ها را در حسگر ها کسب کرده اند قرار گرفته شده
kinectvsmovechart.jpg
چه کسی برنده است ؟ سونی یا مایکرو سافت ؟ انتخاب با شما

در اینکه کینکت کاربردی تر و متنوع تر عمل میکنه شکی نیست !
به نظرم عملش هم کمی پیشرفته تره !!
ولی موو هم در جایگاه خودش قابل توجه هست
مخصوصا در بازی های شوتینگ و فایتینگ !

احسان جان چرا میای جواب میدی آخه ؟:دی اونایی که سرشون به تنشون میرزه و حالیشونه خودشون تشخیص میدن کی داره راست میگه و کی داره خودش رو کوچیک میکنه مثل همیشه :دی

چه بساطی داریم جداً از دست شماها ! دی
واسه جلوگیری از خود کشیُ گریه زاری آقا مُسن "جفتشون خوبن کینکت حتی بهتره از اون یکی " میدونم خیلی سخته برای یه عده ولی یه کم سعی کنید این اخلاق و رفتار بچه گونتون رو تغییر بدید .

پ.ن.به جمله آخر امضای آقا کوروش هم توجه بفرمایید .

آره به نکته جالبی اشاره کردی:دی Move که جای دفاع نداره پس اینجا تنها گزینه ای که میمونه اینه که هردو آشغالن>:d< خیلی دوست داشتم بدونم اگه جاشون عوض میشد بازم هر دو آشغال میشدن یا نه:دی

ادم بعضی وقتا فکر میکنه اومده مهدکودک! ضرب المثل کافر اینجا جواب میده

ادم بعضی وقتا فکر میکنه اومده مهدکودک! ضرب المثل کافر اینجا جواب میده

اره دقیقا!!! مثلا تو مهدکودک اگه از بچه یه چیزی بپرسن بچه بیچاره ببینه نمیتونه جواب بده شروع میکنه به گریه و زاری کردن تا بلکه از این طریق بتونه بتونه بحث اصلی رو منحرف کنه تا از زیر جواب دادن در بره.همون چیزی که به عینه داریم مشاهده میکنیم!!!;)

آخرین ویرایش:
آره به نکته جالبی اشاره کردی:دی Move که جای دفاع نداره پس اینجا تنها گزینه ای که میمونه اینه که هردو آشغالن>:d< خیلی دوست داشتم بدونم اگه جاشون عوض میشد بازم هر دو آشغال میشدن یا نه:دی
هردوتاشون بعد از یه مدت یه گوشه میوفتن و استفاده نمیشن.
ولی ارزش خریدنش رو دارن

chris-lloyd-kinect-1_extra_large.jpg

کینکت هزاران کاربرد داره که حتی به عقل خیلی ها قد نمیده که بتونن بهش فکر کنن ...از بحث استفاده در صنعت game تا فضانوردان آمریکایی و ارتش و پزشکی و استفاده در نمایشگرهای نسل بعد و .... فناوری کینکت زمین تا آسمون با move فرق داره و این دسته تبر حتی انگشت کوچیکه ی کینکت هم نمیشه ....
به تازگی کاربردی برای کینکت در زمینه ی فضانوردی خلق شده که روش قدیمی در چند دهه پیش رو به قول خودتون ( پی اس فنها ) به چالش میکشه :

فناوری مایکروسافت برای وزن کردن فضانوردان روشهای قدیمی رایج رو به چالش میکشد .
فضانوردان به زودی قادر خواهند بود با کمک سیستم تصویربرداری داخلی حسگرهای یک بازی مایکروسافت وزن بدن خود را در شرایط خلاء محاسبه کرده و تناسب اندام خود را حفظ کنند .
کنترل وزن در فضا کار آسانی نیست زیرا ترازوهای معمولی در فضا قابل استفاده نیستند. اما این مشکل در سال 1965 توسط فضانوردی به نام "ویلیام تورنتون" تا حدودی برطرف شد و وی توانست بر اساس جهشهای نوسانی شیوه ای را برای محاسبه وزن اجسام ابداع کند، شیوه ای که تا به امروز نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

اکنون دانشمندان علوم رایانه ای در دانشگاه "یورکام" فرانسه موفق به ابداع سیستمی جدید شده اند که می تواند به سادگی با تجهیزات ایستگاه فضایی ترکیب شود. این محققان از حسگر عمقی کینکت برای شبیه سازی مدلی سه بعدی از بدن فضانورد استفاده کردند و سپس با استفاده از محاسبات آماری که از پایگاه داده هایی از نسبت وزن به ابعاد بدن 28 هزار انسان استفاده می کند توانستند با دقتی برابر 97 درصد وزن بدن فضانوردان را تخمین بزنند. متوسط خطای این تکنیک 2.7 کیلوگرم است که نسبت به خطای تکنیکهای پیشین بسیار قابل قبول است.

بر اساس گزارش ساینس دیلی، این سیستم هنوز باید در فضا مورد آزمایش قرار بگیرد اما دانشمندان با توجه به هزینه بالایی که ارسال این تجهیزات به فضا در بر خواهد داشت امیدوارند بتوانند آن را با کمک پروازهای مداری معمولی به مدار زمین برده و در شرایط خلاء آن را مورد آزمایش قرار دهند.
منبع : tabnak.ir و سایت دانشگاه یورکام فرانسه
در شبکه های اجتماعی که قابلیت اشتراک گذاشتن ویدیو رو دارند پر است از کارهایی که افراد مختلف در زمینه های گوناگون با کینکت انجام داده اند که با هیچ کدوم از دسته تبرهای سونی و نینتندو قابل انجام نیست و بهتره بگیم قابل تصور هم نیست ....
پس بحث تکنولوژی رو نکنید که مرغ پخته خندش میگیره .

آخرین ویرایش:

اولا یه سری هستن که از همون موقع که اینا معرفی شدن مشکل داشتن ( اونموقع که دیگه چیزی مشخص نبود که چی برنده ست چی بازنده )
دوما اینی که تو میگی برعکسش هم صدق میکنه ، اگه مثلا Move موفق میشد چی ؟! اونموقع از نظر اونایی که الان دارن دفاع میکنن میشدن آشغال ، همونطور که واسه یه سری دیگه ارزشمند میشد .

بعد یه سوال ؟ حالا تو واقعا از این کنترلر های این مدلی لذت میبری ؟! شاید بد نباشه به عنوان یه وسیله کاملا جانبی ، اما یه لحظه فرض کن همین کنترلی که سالیان سال هست ما داریم باهاش حال میکنیم رو نسل بعد ازمون بگیرن ( که من خیلی از این موضوع ترس دارم ) اونموقع بازم دفاع میکنی ؟!
یا بنظر تو الان مایکروسافت این انرژی و تبلیغات و ... که روی کینکت گذاشته اگه روی این میذاشت که یه 2 تا استودیوی مستقل واسه خودش داشته باشه یا ... بهتر نبود ؟ منظورم از بهتر برای من و تو بود . وگرنه مسلمه که اینا راه سود بیشتر و جذب بیشتر مخاطب رو میدونن و مسیر درست رو هم انتخاب کردن . ولی ما اگه حرفی میزنیم واسه حال و روز خودمونه ، نه جیب مایکروسافت و سونی !
البته خب وقتی یه سری کل خوشحالیشون تو این خلاصه میشه که الان این چقدر فروخت و اون چقدر نفروخت ، خب انتظاری نمیره .

از نظر من هم این نوع کنترلر ها و بها دادن بهشون 100% به ضرر ما خواهد بود .

من شخصاً کینکت رو سرگرم کننده تر از موو میدونم ... این به کنار ولی از نظر کلی بخوام بگم جفتشون آشغالن و فقط واسه خالی کردن جیب گیمرا اومدن .

کلاً به نظر من اینجور چیزا یک بار مصرفن ... در اول کار خیلی جالب به نظر میان ولی بعد مدت کوتاهی یه گوشه خاک میخورن .

حالا هی بزنید و سر و کله هم از این دو تا وسیله هیچ بخاری بلند نمیشه ...

من چشمام اشتباه میبینه یا واقعا Move چند ماه پیش نزدیک 9 میلیون فروش داشته؟
یه جوری حرف از اختلاف فروش این دوتا زده میشه که انگاه کینکت 30 میلیون و Move بزور 2میلیون فروش داشته و به شکست تجاری منجر شده...
حرفی رو که در ادامه میزنم واسه زیر 20 ساله ها نیست....مشخصا اکثر هاردکورها از کنترلرهای جدید استقبال نکردند و در ادامه هم اتفاق خاصی قرار نیست بیافته.پس چه Move فروشش بیشتر میشد و چه کینکت هر دو برای هاردکورها آشغالند(باوجودی که Move بازی های های Hardcore بیشتری داره ولی بازم خیلی ها دسته معمولی رو ترجیح میدن)اما پیشبینی اینکه، یه درصدی از طرفدارهای در صورت فروش بیشتر ،شروع به در افشانی میکردند دور از واقعیت نیست.مثل همین الان که کینکت فروشش بیشتر شده و شاهدش هستیم..ولی آشغال دونستن هر دو کنترلر از طرف هاردکورها،ربطی به این موضوع نداره.واقعیتیه که وجود داره و مشخصه.

شاید بد نباشه به عنوان یه وسیله کاملا جانبی ، اما یه لحظه فرض کن همین کنترلی که سالیان سال هست ما داریم باهاش حال میکنیم رو نسل بعد ازمون بگیرن ( که من خیلی از این موضوع ترس دارم ) اونموقع بازم دفاع میکنی ؟!
دقیقآ ! یادش بخیر من سال 2007 (اون موقع نه خبری از Move بود نه Kinect که بخوام به خاطر از دست دادن سرمایه هام سر فروش کم Move یا فروش زیاد Kinect ناراحت بشم) این پست رو زده بودم. حتی یه تاپیک هم بود کلهم راجع به همین موضوع که نینتندو با فروش عالی Wii میتونه یه کاری بکنه که بقیه کنسول سازها هم تحت تآثیر قرار بگیرن. البته اون موقع 90% دوستانی که الآن شیفته کنترلرهای حرکتی بودن دشمن خونی این موضوع بودن ! :دی
هنوز هم یه کم نگران هستم که کنترلر های حرکتی نسل بعد روی همه کنسول های سونی و مایکروسافت وجود داشته باشن. اون طوری سازنده ها هرکاری بخوان میکنن و ما هم نمیتونیم بهانه بیاریم که کنترلش رو نداریم و مجبوریم به ساز سازنده ها برقصیم ! :دی

من کاری ندارم کدوم بهتره به هرحال سیاست سونی و ماکرو تو این زمینه فرق داره نمیشه انکارش هم کرد و ماکرو هم فعلا تو سیاستش موفق تر از سونی بوده(جنگ ودعوا نداره که )
ولی سوال برام پیش اومده ماکرو کی کینکت را تحمیل کرده؟کی گفته هدف اصلیش قشر هاردکور هست؟شاتگان گذاشته رو سر کسی که بره بخره؟درسته حالا Move برای عنوان ها هاردکور بیشتری اومده ولی خب میبینیم که خود PS3 داران ترجیح میدن که با کنترلر بازی کنند نه با Move همین قضیه برای 360 باز ها هم هست و خب ماکرو زیر قولش نزده گفته تجربه ای متفاوت الان کجای این حرف مثلا دروغه؟ماکرو اگه میخواست کینکت تحمیل کنه میومد سر فورزا 4 این کار میکرد نه اینکه بیاد تو قستمی از بازی تنها شاهد کینکت باشیم الان هم که سر RYSE گفتند میتونید هم با کینکت بازی کنید و هم با کنترلر(یعنی اجباری نیست)
از نظر سرگرمی به نظرم کینکت هرکسی را بیشتر سرگرم میکنه تا اینکه بیاد مثلا با کنترلر DC2 بازی کنه قطعا از نظر تفریحی و سرگرمی در مکان بالایی هست تو Youtube سرچی بزنید فقط کاربرد کینکت جز سرگرمی و اینا را ببینید بعد لقب آشغال را بکار ببرید(معادل ساده و و غیره برای غذا و اینا )نمیدونم بعضی کلمات ازمون بگیرند میخواییم چیکار کنیم
درکل خرید کینکت تحمیلی نیست و هرکسی دوست داره میره میخره حالا جماعت هاردکور و نمیدونم جماعت گیمری که میگند بازی فقط بکش برو جلو هد شات کن هست خب نخرند اجباری نیست و کسی هم مجبورشون نکرده ماکرو هم التماس نمیکنه که برید بخرید

من کاری ندارم کدوم بهتره به هرحال سیاست سونی و ماکرو تو این زمینه فرق داره نمیشه انکارش هم کرد و ماکرو هم فعلا تو سیاستش موفق تر از سونی بوده(جنگ ودعوا نداره که )
ولی سوال برام پیش اومده ماکرو کی کینکت را تحمیل کرده؟کی گفته هدف اصلیش قشر هاردکور هست؟شاتگان گذاشته رو سر کسی که بره بخره؟درسته حالا Move برای عنوان ها هاردکور بیشتری اومده ولی خب میبینیم که خود PS3 داران ترجیح میدن که با کنترلر بازی کنند نه با Move همین قضیه برای 360 باز ها هم هست و خب ماکرو زیر قولش نزده گفته تجربه ای متفاوت الان کجای این حرف مثلا دروغه؟ماکرو اگه میخواست کینکت تحمیل کنه میومد سر فورزا 4 این کار میکرد نه اینکه بیاد تو قستمی از بازی تنها شاهد کینکت باشیم الان هم که سر RYSE گفتند میتونید هم با کینکت بازی کنید و هم با کنترلر(یعنی اجباری نیست)
از نظر سرگرمی به نظرم کینکت هرکسی را بیشتر سرگرم میکنه تا اینکه بیاد مثلا با کنترلر DC2 بازی کنه قطعا از نظر تفریحی و سرگرمی در مکان بالایی هست تو Youtube سرچی بزنید فقط کاربرد کینکت جز سرگرمی و اینا را ببینید بعد لقب آشغال را بکار ببرید(معادل ساده و و غیره برای غذا و اینا )نمیدونم بعضی کلمات ازمون بگیرند میخواییم چیکار کنیم
درکل خرید کینکت تحمیلی نیست و هرکسی دوست داره میره میخره حالا جماعت هاردکور و نمیدونم جماعت گیمری که میگند بازی فقط بکش برو جلو هد شات کن هست خب نخرند اجباری نیست و کسی هم مجبورشون نکرده ماکرو هم التماس نمیکنه که برید بخرید

دقیقاً ! مایکرو همیشه بازیهای خانوادگی رو نمایش داده ولی در کنارش گفته سعی میکنه بازیبازهای حرفه ای رو هم با خودش همراه کنه که با DC2 و The Gunstringer موفق شده تو این امر یا مثلاً من CoE رو با کنترلر عادی عمراً بازی نمیکردم ( حتی تست هم نکردم ببینم چجوری هست ) ولی با کینکت کلاً حال و هوای متفاوتی بخودش گرفت این بازی ( نسبت به بازیهایی که با کنترلر قبلاً تو این سبک بازی کرده بودم ) یا توی Forza 4 درسته که رانندگی با کینکت چندان حرفه ای نیست ولی هدترکینگ تو این بازی میتونه تجربه جدیدی برای بازیباز باشه بخصوص که کوچکترین حرکات سر رو براحتی تشخیص میده و نیازی نیست مکان سرت رو عوض کنی و ... یا میتونی متناسب با فضایی که در اختیار داری میدان دید دوربین رو تنظیم کنی و ... اینها یسری امکانات حرفه ای هست که T10 داخل بازیش گذاشته و اجباری هم نیستن ولی بودنشون میتونه بازی رو جذاب تر کنه . نسل بعد هم اگر بیاد باز به شکل امروزش هست یه گزینه اختیاری برای بازیها و یا یه کنترلر مکمل هست نه بیشتر ! البته برای عناوین استراتژی همین کنیکت میتونه خیلی بهتر و دقیق تر از کنترلر عادی عمل کنه چون ماهیت بازی و کینکت همخوانی دارن با هم ! اما اگر بخوایم نگاه قهر آمیز بکنیم که خب میشه بیشتر از این هم جلو بریم و بگیم بازیهای حرفه ای فقط روی PC هستند و کنسولها بچه بازی هستن و ... که خیلی ها هم میگن واقعاً ! یعنی این نظر یه نظری نیست که از نظر اکثریت قابل قبول باشه ! ولی میشه گفت که به نظر خیلی ها بازی با کنترلر عادی راحت تر هست و ... من هم قبول دارم و وقتهایی که حال ندارم بشینم روی مبل دراز میکشم و Forza 4 بازی میکنم و این با گفته قبلیم هم تعارضی نداره !

آخرین ویرایش:
منم با نظرم بیشتر بچه ها موافقم جفتشون خوبن اما بعد از یه مدتی به یه گوشه ای میفتن و بی استفاده میشن مثلا شخصا در مورد خودم هر موقع چند تا از بچه ها دور هم جمع میشیم یه دست کینکت میزنیم اما خودم تنهایی اصلا طرفش نمیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or