Kinect Sports

اووووووووووف!من دیگه نا ندارم!از دیرز تا حالا یه سره با بابام و تنها دارم کینکت اسپرت و ادونچر می زنم!این بکسش لامصب پدر آدمو در میاره!

اووووووووووف!من دیگه نا ندارم!از دیرز تا حالا یه سره با بابام و تنها دارم کینکت اسپرت و ادونچر می زنم!این بکسش لامصب پدر آدمو در میاره!
بکسش رو فقط باید دفاع کردن رو یاد بگیرید!
3 تا دفاع کنید 4 رومی رو بزنید بعد طرف سرش کیج می ره و شما هی می زنیدش!و تمام!

سلام .
من هم این بازیو گرفتم ، خیی باهاش حال کردم .
خیلی وقت بود ورزش نکرده بودم بدنم به تحرک زیاد و ورزش زیاد عادت نداشت الآن همه ی ماهیچه هام کوفته است .
به نظرم بهترین بازی های کینکت kinect sports و kinectimals هستند . کیفیت کینکتیمالز خداست . از همشون بهتره . (توی بازی های کارتونی )

بازی جداً عالیه ... :دی مینی گیم هاش واقعاً فوق العادست، مخصوصاً اون دروازه بانیه.(اچیومنت ـه 100 تا رو گرفتم ) دوستان چقدر از بازی گرفتید ؟ بنده 425 تا، فعلاً، با رَنک 12 !

درجه سختی بازی را از کجا میشه عوض کرد ؟
من تو option رفتم ولی چیزی پیدا نکردم .
اونجا که دو سمت مسابقه را نشون می ده که بازیکنان کی هستند.اون گوشه یه گزینه هست(سمت راست)یادم نیست چی نوشته ولی وقتی مزنی می تونی درجه سختی را انتخاب کنی.

من دیروز کمی آنلاین زدم........ .

بولینگش باحال بود(خودشم باختم:d)ولی این پینگ پنگش خیلی اذیت کرد.از لحاظ شناسایی حرکاتم نه ها بلکه همیشه حریفم کاراکترش در حال لرزش بود:d......خیلی غیر طبیعی می کرد کارو.........چرا این اتفاق تو آنلاین اتفاق می افته؟؟؟؟؟

راستی چرا نمیایید انلاین بزنیم حال کنیم؟؟؟؟:d

سلام!
من به این نتیجه رسیدم که بهترین و حرفه ای ترین و چالش برانگیزترین (:دی) بازی ـش، والیبال هست. خصوصا وقتی به صورت تیم دو نفره بازی می کنیم خیلی زیاد حال میده. رو درجه سختی Champion واقعا نفس آدم گرفته میشه :دی

آخرین ویرایش:
سلام!
من به این نتیجه رسیدم که بهترین و حرفه ای ترین و چالش برانگیزترین (:دی) بازی ـش، والیبال هست. خصوصا وقتی به صورت تیم دو نفره بازی می کنیم خیلی زیاد حال میده. رو درجه سختی Champion واقعا نفس آدم گرفته میشه :دی
موافقم، از همه لذت بخش ترم هست! خیلی هم عرق در آره به قول معروف :دی

آره من گرفتم!
هی باید عقب و جلوشون ببری!(جا خالی بندازی وفتی اومدن جلو smash بزنی آخر زمین!)

واقعا اگر کسی کینکت داره و این بازی رو هنوز نکرده واقعا براش متاسفم!

من به جز دو میدانی همش رو روی سخترین رفتم!
دو میدانی هم می تونم برم ولی فعلا کشاله رونم گرفته!

اینم سند حرفام:
http://www.gamespot.com/users/DESERT99/achievements/xbox360/997628/kinect+sports
ایول بابا من که همش 11/2.3 میبازم.

خوب دوستان ما هم بلاخره این بازی رو بازیدیم
خیلی حال میده تا حالا فوتبال و والیبالش رو تو بالاترین درجه سختی بردم .( مثل اب خوردن اچیومنت میده)
بوکسش خیلی خیلی سخته .
من هرکاری میکنم که دفاع کنم نمیشه تو توضیحش دستام رو همونطوری که میگه جلو صورتم میذارم اما نمیشه
دوستان یکی میتونه این دفاع کردن تو بوکس رو به ما یاد بده ؟؟؟؟

بچه ها من هنوز نتونستم این درجه سختی بازی را عوض کنم .
هر چی توی آپشن میگردم نیست .
خواهشا یکی بگه درجه سختی بازی کجاست چون واقعا آسون شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or