Kinect عامل RROD شدن Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amino-Danger

کاربر سایت
rrod.jpg

طی گزارشی که BBC انجام داده است، آنها به این نتیجه رسیده اند که جمع کثیری از کسانی که به تازگی RROD و یا به نوعی سه جراغه شدن به تازگی از Kinect استفاده کرده اند، البته این مشکل فعلا در سری های Slim مشاهده نشده است.
از این رو با یکی از والدینی که برای تفریح بیشتر در مهمانی های کریسمس برای کودک 10 ساله ـشان Kinect تهیه کرده بودند مصاحبه ی کوتاهی شد که او اعلام کرد"بسیار ناراحت کنندست، ما برای لذت بردن از شب های کریسمس و مهمانی هایمان یک Kinect تهیه کردیم ولی بعد از مدت کوتاهی که از این وسیله استفاده کردیم کنسول RROD شد."
همچنین بر روی انجمن رسمی Xbox یک تاپیک چهار صفحه ای ایجاد شده است که همگی گزارش ها مبنی بر RROD شدن کنسول های قدیمی بوده و به هیچ وجه خبری از مدل جدید کنسول MC یعنی Slim به گوش نرسیده است.
البته Microsoft هنوز به هیچ وجه زیر بار این مسئله نمیرود که این مشکل توسط Kinect به وجود آمده است و اذعان کرد که این مشکل فقط توسط برخی مشکلات سخت افزاری کنسول های قدیمی Xbox به وجود میاید.
در ادامه سخن گوی شرکت Microsoft اعلام کرد که سخت افزار Kinect برای تمامی کنسول هایی طراحی شده است که تا حالا ساخته شده اند.
در انتها سخنگوی این شرکت با اعلام اینکه"بین سه چراغه شدن کنسول و Kinect هیچ ارتباطی وجود ندارد"به سخنان خود پایان داد.

Source

من یک Xbox360 گرفتم که بعد از یک ماه آخرین نفس هاش رو جلوی من کشید
بابا به خدا قسم ps3 کنسول خیلی خوبی هست.برای بالا بردنش احتیاج به گفتن این حرفا نیست.من خودم همون سال 2006 یه 360 خریدم و تا 2 سال هم صبح تا شب ازش کار کشیدم-روزی کمتر از 6 ساعت باهاش بازی نکردم-بعد که سه چراغ شد-همه گفتن باید بندازیش دور-رفتم دادم تعمیرش کردن-بازم برام تا 1 سال دیگه کار کرد آخ هم نگفت-آخرش هم چون بن شدم رفتم یکی دیگه خریدم.شما چجوری تو یک ماه کنسولت ترکید؟:-/بی زحمت بیا این موضوع رو روشن کن.

متاسفانه دوستان کینکت رابطه مستقیمی با سه چراغ قرمز داره .که این اتفاق هم برای سری فالکون و قبل از اون اتفاق میافته ...حالا جریان از این قراره {به طور خلاصه میگم}
چون کینکت در ثانیه چندین بار {بیش از 120 بار در ثانیه} داره تصاویر ورودی رو پردازش اولیه میکنه وبه کنسول میفرسته پردازنده گرافیک کنسول باید اون رو با گیمی که روی کنسول هست مطابقت بده ودست اخر اون رو هماهنگ کنه ونمایش بده ..حالا شما فکرشو بکنید بازیهای معمولی اکثرشون روی 30فریم اجرا میشن یعنی 30بار در ثانیه ولی پردازنده الان مجبوره بین 120 تا 60بار در ثانیه پردازش کنه که باعث افزایش برق مصرفی ودر نتیجه گرمای بسیار بیشتر میشه ...چون سری فالکون وقبل از اون هم پردازنده گرافیکشون 90نانومتر بوده بسرعت داغ میشن وبا توجه به مواد با کیفیت پایین بکار رفته در قسمت اتصالات پردازنده کنسول سریع چراغ خطر نشون میده؟؟؟

به نظر من ربطی به کینکت نداره 360 های قدیمی همین جوری خودشون 3 چراغ میدن دیگه .

این طرف هم حتما کینکت خریده دستگاه آمادگی 3 چراغ داشته 3 چراغ شده .;)

در کل مسخره هستش 3 چراغ شدن ربطش به کینکت .:))

متاسفانه دوستان کینکت رابطه مستقیمی با سه چراغ قرمز داره .که این اتفاق هم برای سری فالکون و قبل از اون اتفاق میافته ...حالا جریان از این قراره {به طور خلاصه میگم}
چون کینکت در ثانیه چندین بار {بیش از 120 بار در ثانیه} داره تصاویر ورودی رو پردازش اولیه میکنه وبه کنسول میفرسته پردازنده گرافیک کنسول باید اون رو با گیمی که روی کنسول هست مطابقت بده ودست اخر اون رو هماهنگ کنه ونمایش بده ..حالا شما فکرشو بکنید بازیهای معمولی اکثرشون روی 30فریم اجرا میشن یعنی 30بار در ثانیه ولی پردازنده الان مجبوره بین 120 تا 60بار در ثانیه پردازش کنه که باعث افزایش برق مصرفی ودر نتیجه گرمای بسیار بیشتر میشه ...چون سری فالکون وقبل از اون هم پردازنده گرافیکشون 90نانومتر بوده بسرعت داغ میشن وبا توجه به مواد با کیفیت پایین بکار رفته در قسمت اتصالات پردازنده کنسول سریع چراغ خطر نشون میده؟؟؟
lol :d
یعنی این چیزا به فکر خود مایکروسافت نرسیده بوده و فکر اینجور چیزاش رو نکرده بوده؟!

60730602444494887057.jpeg

• Like
Reactions: Dinosaur
lol :d
یعنی این چیزا به فکر خود مایکروسافت نرسیده بوده و فکر اینجور چیزاش رو نکرده بوده؟!

نه دوست عزیز رسیده بود خوبم رسیده بود
اکثر کنسولای اولیه خراب شدن این جریان 3چراغ هم مال کنسولای قدیمه
ماکرو هم مثل سونی پول رو میشناسه نه شماو بنده رو
کنسولای جدید این مشکل رو ندارند
ماکرو هم نمیاد یه فناوری جدید رو فدای چند تا کنسول قدیمی بکنه هرکیم که کنسولش خراب شد میره یه مدل جدید میگیره اینطوری پول بیشتریم گیر ماکرو میاد

نه دوست عزیز رسیده بود خوبم رسیده بود
اکثر کنسولای اولیه خراب شدن این جریان 3چراغ هم مال کنسولای قدیمه
ماکرو هم مثل سونی پول رو میشناسه نه شماو بنده رو
کنسولای جدید این مشکل رو ندارند
ماکرو هم نمیاد یه فناوری جدید رو فدای چند تا کنسول قدیمی بکنه هرکیم که کنسولش خراب شد میره یه مدل جدید میگیره اینطوری پول بیشتریم گیر ماکرو میاد
دوست عزیز خواهشا انقدر کوتاه فکر نکن. حالا گیریم که حرف شما درست باشه. از اونور فکر کردی که اعتبار چندین و چند ساله ی مایکرو هم اینطوری میاد پایین؟ حالا گیریم پول بیشتری گیرش بیاد. آیا به نظرت MS پول در آوردن بیشتر رو به کم شدن اعتبارش ترجیح میده؟! مردم اونوقت چی میگن؟
همیشه یکطرفه به قضیه نگاه نکنید.

من هم فکر میکنم با توجه به این که از CPU و GPU استفاده میکنه تاثیر گذار باشه ولی خیلی کم

دوست عزیز خواهشا انقدر کوتاه فکر نکن. حالا گیریم که حرف شما درست باشه. از اونور فکر کردی که اعتبار چندین و چند ساله ی مایکرو هم اینطوری میاد پایین؟ حالا گیریم پول بیشتری گیرش بیاد. آیا به نظرت MS پول در آوردن بیشتر رو به کم شدن اعتبارش ترجیح میده؟! مردم اونوقت چی میگن؟

چرا شما نمیگیری؟؟؟
مگه این همه ملت بالای کیفیت ساخت بد کنسول ضرر دادن
میدونی از سری اولیه این کنسول چند تا مشکل بهم زد ؟؟؟
اعتبار ماکرو هم اینطوری ازبین نمیره
یارو پولشو میشناسه مگه این کنسول این همه خرابی داد دیگه کسی نخرید ؟؟
اکثر کسایی که ایکس باکس دارن قبلا یه ایکس باکس دیگه خراب شده دارن
من می گم ماکرو نمیاد واسه باقی مونده مدلای قدیمی کینکت رو فدا کنه کنسول خراب شد میبره نمایندگی ؟؟؟
همه جا هم ایران نیست که اگر مشکلی برا کنسول پیش بیاد کسی خودش رو صاحب نکنه طرف میره نمایندگی یا نو بهش میدن یا بردشو براش عوض میکنن تا درست بشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
منم 100% میگم احتمال این که اون کنسول ها به دلیل کینکت 3 چراغ شده باشه احتمالش 3% هستش اما بازم تا وقتی خود ماکروسافت زبان واز نکنه مشخص نیست .
من هم احتمالش رو خیلی خیلی کم میدونم نکه امکانش نباشه اما اخه کینکت فشاری هم به CPU-GPU نمیاره .بازی هاش هم انقدر با کیفیت نیست مثل عنوان های AAA که فشار بیش از حد بیاره و دستگاه بیشتر داغ کنه که 3چراغ بده .

بازم تا وقتی که به صورت 100% مشخص نشه که این دستگاه ها مال چه دوره ای بودن و دستگاه ها آیا خودشون آمادگی 3 چراغ داشتن یا نه نمیشه به کینکت ربطش داد و ربط دادنش به نظر من مسخره هستش .

حالا گیریم که حرف شما درست باشه. از اونور فکر کردی که اعتبار چندین و چند ساله ی مایکرو هم اینطوری میاد پایین؟ حالا گیریم پول بیشتری گیرش بیاد. آیا به نظرت MS پول در آوردن بیشتر رو به کم شدن اعتبارش ترجیح میده؟! مردم اونوقت چی میگن؟

عزیز راجب کدوم اعتبار 360 صحبت میکنی ؟:d

کاری با صحبتتون ندارم اما 360 اعتباری هم برای ماکروسافت گزاشته با اون کیفیت ساختش ؟

من خودم 3 تا کنسول عوض کردم کجا هستش اون اعتبار و کیفیت ؟ به خدا اگه بخاطر دوستان نبود که باهاشون بازی میکردم و حال میکردم دورش رو خط میکشیدم با اون کیفیت .... اولیش که بعد از اون بن ویو اول 2هفته کار کرد 3 چراغ داد دومیش هم که بن شد با دوستم عوض کردم اون لایو نمیزد بعد چند وقت هم مال من هم اون که داده بودم 3 چراغ شدن جفتی (مجبور شدم پولش رو به دوستم بدم برای این که کنسولش نو بود ) اینم که الان دارم تا الان جون سالم به در برده زبونم لال بزنم به تخته .:(( حالا راجب کدوم کیفیت و اعتبار صحبت مکنی :-/

سونی هم همین وضع رو داره روی کنسول ها اولیش یا درایوش از کار میفته یا چراغ زرد میده درسته کم هستش اما اتفاق میفته .

دوست عزیز اخه این همه ادم با خرید کینکت این اتفاق براشون بیافته اخه این چی میشه گفت بهش قبلن هم گفتم این وضعیت فقط برا مدلای قدیمی اتفاق افتاده البته تا حالا یدفعه دیدی همین جاسپراشم 3چراغه شدن
بازی های کینکت مجبورند با فریم ریت بالا اجراشن واین باعث فشار به gpu دستگاه میشه این حرف من نیست حرفیه که بعضی از کارشناسای سخت افزار داخل فروم هاشون به اون اشاره کرد

عزیز اول از همه بعضی وقت ها این جور خبر ها که میشه بعضی ها آتیشش رو زیاد میکنن باید دید آیا وقعا همه کسای که 360 دارن انم قبل از اسلیم با کار کردن با کینکت 3 چراغ میده یا نه یعنی دستگاه نو باشه .

دوم مگه چقدر فریم بیشتر میخواد دیگه 120 فریم که اجرا نمیکنه این همه بازی هستن که حتی 60 فریم هم اجرا میکنه با اون کیفیت AAA شون آخ نمیگه اون وقت با 1 کینکت بیاد یه دفعه همشون 3 چراغ بدن .

آخه 2*2=4 تا آدم میکنه برای خودش همین جوری که ادم یه چیزی رو به عنوان 100% یه اتفاق قرار نمیده . همین جوری کنسول های قدیمی 360 بعد از سری اول 10-20 درصد شون 3 چراغ میدن یا دادن دیگه فکر نکنم کنسولی از سری اول الان زنده باشه که بخواد با این اتفاق 3 چراغ هم بده هم جزو این لیست هستش یا نه .

که در هر حال با عقل من یکی که جور در نمیاد .

آخرین ویرایش:
منم 100% میگم احتمال این که اون کنسول ها به دلیل کینکت 3 چراغ شده باشه احتمالش 3% هستش اما بازم تا وقتی خود ماکروسافت زبان واز نکنه مشخص نیست .
من هم احتمالش رو خیلی خیلی کم میدونم نکه امکانش نباشه اما اخه کینکت فشاری هم به CPU-GPU نمیاره .بازی هاش هم انقدر با کیفیت نیست مثل عنوان های AAA که فشار بیش از حد بیاره و دستگاه بیشتر داغ کنه که 3چراغ بده .

بازم تا وقتی که به صورت 100% مشخص نشه که این دستگاه ها مال چه دوره ای بودن و دستگاه ها آیا خودشون آمادگی 3 چراغ داشتن یا نه نمیشه به کینکت ربطش داد و ربط دادنش به نظر من مسخره هستش .

.

دوست عزیز اخه این همه ادم با خرید کینکت این اتفاق براشون بیافته اخه این چی میشه گفت بهش قبلن هم گفتم این وضعیت فقط برا مدلای قدیمی اتفاق افتاده البته تا حالا یدفعه دیدی همین جاسپراشم 3چراغه شدن
بازی های کینکت مجبورند با فریم ریت بالا اجراشن واین باعث فشار به gpu دستگاه میشه این حرف من نیست حرفیه که بعضی از کارشناسای سخت افزار داخل فروم هاشون به اون اشاره کردن

آخرین ویرایش:
والا من هر سری که 360 رو چک میکنم میبینم اصلا گرم هم نمیشه!:دی
احتمالا بخاطر هوای سرد این چند روزس اما میدونم که این حرفا چرتی بیش نیست!
یه زمانی هم پر شد سر آپدیت گیرز1 3 چراغ میشید:دی

این که کینکت پردازش ها رو بالاتر می بره و ممکنه باعث اندکی گرم تر شدن بشه شکی نیست.
امّا اصلاً این که بخوایم کینکت رو کامل مقصر بدونیم درست نیست.
اون چند تا دونه کنسولی که این طور شدن همه فالکون و رو به قبله:d بودن تا الآن هم بیخودی سالم موندن:d که با وصل شدن کینکت زور آخر رو هم زدن و با دنیا خداحافظی کردن!
ولی تأثیر این مسأله خیلی خیلی خیلی کمتر از اونیه که بخواد این قدر بزرگ جلوه کنه.
شما ببینید کینکت چند تا فروش داشته و چند تا کنسول با چه وضعی این طوری شدن.
اینا توطئه های دشمنه>:) که با فروش کینکت چشماش :eek: شده! فریب نخورید!

من علت 3 چراغ شدن 360 رو کینکت نمیدونم ولی کلا مایکروسافت محصولاتش خیلی عجیبه.یعنی اصلا کیفیت یکسانی ندارن.من یه 360 گرفتم که ساخت 2007 بود و دوستم هم در همون موقع یکی که در سال 2006 تولید شده بود.مال اون چند سال کار کرد ولی مال من خیلی سریع 3 چراغ شد.شاید به شیفتی که توش تولید کردن ربط داره.:d
در ضمن مقایسه کردن PS1 با 360 درست نیست بلکه باید با PS3 مقایسه بشه هر چند نتیجه تا حد زیادی یکسانه.:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or