Kinect عامل RROD شدن Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amino-Danger

کاربر سایت
rrod.jpg

طی گزارشی که BBC انجام داده است، آنها به این نتیجه رسیده اند که جمع کثیری از کسانی که به تازگی RROD و یا به نوعی سه جراغه شدن به تازگی از Kinect استفاده کرده اند، البته این مشکل فعلا در سری های Slim مشاهده نشده است.
از این رو با یکی از والدینی که برای تفریح بیشتر در مهمانی های کریسمس برای کودک 10 ساله ـشان Kinect تهیه کرده بودند مصاحبه ی کوتاهی شد که او اعلام کرد"بسیار ناراحت کنندست، ما برای لذت بردن از شب های کریسمس و مهمانی هایمان یک Kinect تهیه کردیم ولی بعد از مدت کوتاهی که از این وسیله استفاده کردیم کنسول RROD شد."
همچنین بر روی انجمن رسمی Xbox یک تاپیک چهار صفحه ای ایجاد شده است که همگی گزارش ها مبنی بر RROD شدن کنسول های قدیمی بوده و به هیچ وجه خبری از مدل جدید کنسول MC یعنی Slim به گوش نرسیده است.
البته Microsoft هنوز به هیچ وجه زیر بار این مسئله نمیرود که این مشکل توسط Kinect به وجود آمده است و اذعان کرد که این مشکل فقط توسط برخی مشکلات سخت افزاری کنسول های قدیمی Xbox به وجود میاید.
در ادامه سخن گوی شرکت Microsoft اعلام کرد که سخت افزار Kinect برای تمامی کنسول هایی طراحی شده است که تا حالا ساخته شده اند.
در انتها سخنگوی این شرکت با اعلام اینکه"بین سه چراغه شدن کنسول و Kinect هیچ ارتباطی وجود ندارد"به سخنان خود پایان داد.

Source

من که فعلا کنسولم به خاطر کینکت نابود نشده بشیتر از 50 ساعت هم باهاش بازی کردم یا حتی بیشتر

متاسفانه دوستان کینکت رابطه مستقیمی با سه چراغ قرمز داره .که این اتفاق هم برای سری فالکون و قبل از اون اتفاق میافته ...حالا جریان از این قراره {به طور خلاصه میگم}
چون کینکت در ثانیه چندین بار {بیش از 120 بار در ثانیه} داره تصاویر ورودی رو پردازش اولیه میکنه وبه کنسول میفرسته پردازنده گرافیک کنسول باید اون رو با گیمی که روی کنسول هست مطابقت بده ودست اخر اون رو هماهنگ کنه ونمایش بده ..حالا شما فکرشو بکنید بازیهای معمولی اکثرشون روی 30فریم اجرا میشن یعنی 30بار در ثانیه ولی پردازنده الان مجبوره بین 120 تا 60بار در ثانیه پردازش کنه که باعث افزایش برق مصرفی ودر نتیجه گرمای بسیار بیشتر میشه ...چون سری فالکون وقبل از اون هم پردازنده گرافیکشون 90نانومتر بوده بسرعت داغ میشن وبا توجه به مواد با کیفیت پایین بکار رفته در قسمت اتصالات پردازنده کنسول سریع چراغ خطر نشون میده؟؟؟

اون 30 فریم که میده قضیش فرق داره با اون 120 بار اطلاعاتی که جابجا میشه!
اگه اینطوری که شما میگید بود،یه بازی مثل RAGE رو بزارن توی 360- از وسط میپکه.

بزار یکم بهتر برات روشن کنم،فرق بین پردازش گر و پردازنده گرافیک رو میدونی چیه؟

این پردازشی که kinect لازم داره روی CPU هست.بازی های kinect هم که گرافیکی ندارن که بخواد GPU رو اذیت کنه. این اتفاق 3چراغ هم به همون پردازنده گرافیکی ربط داره!حالا رابطه مستقیمی که شما گفتی رو من هر کاری که میکنم نمیتونم توی ورق ترسیم کنم،کمکم کن.
-حالا میرسیم به اصل مطلبت،حالا اگه زpu و gpu ِکی بودن و اینا!کلا kinect در بیشترین حالت 15% از CPU مصرف میکنه!الان علت داغ شدنش رو به من بگو!
اون بازی که توی رم ها لود میشه و بوسیله CPU و GPU هم زمان پردازش میشه رو الان با این حرفت بردی زیر علامت سوال!
اینطور ی که شما میشگی یا kinect فوق العاده قدرتمنده و مثل Metrro33 که روی PC ها کم میارن،360 کم اورده!یا 360 اینقدر ضعیفه که توان اجرای بازیی مثل RAGE و Gears of war 3 و RDR با اون محیط باز و ME2 رو نداره!
الان من رو توجیح کن .خفن منتظرتم.

کنسول های قدیمی 3چراغ میشن،همین طور که Tommy fisher گفت بنده هم 360 دیدم 3 هفته ای 3 چراغ شد!!!
حالا اون 360 ها یا دیگه وجود ندارند،یا تعدادشون انگشت شماره! فکر هم نمیکنم شامل گارانتی باشن.در نتیجه یا صاحبش برن یه 360 جدید بخرن یا بدنش تعمیرگاه:دی.ما تو ایران 13 تا 360 خریدیم ککمون نگزید واقعا اینقدر براشون زور داره؟؟؟ کلا اعتقادی که پیدا کردم عمر مفید فالکون 1 سال و 5-6 ماه هست،بعد خدا بیامرزتش اون قبلیا رو هم که ولشون کن.
حالا باز اگه تقصیر کینکت هست.باز من خوشحالم چون باید کنسولشون رو نو نوار کنن توی سال جدید میلادی:دی

پ.ن:شده همون داستان اجرا نشدن FABLE III که اخر سر هرکسی کپی کرده بود دیسکش اجرا نمیشد:دی اینا هم همینه

Report: Kinect accused of causing RROD in older Xbox 360 models

منظورش همن 360 همای ذفیر و فالکون و لانچ هست!2 ساله و اندیه که تولید نمیشن

پ.ن:شما کلا دوس داری مقولات رو بهم پیوند بزنی،شدی جریان اون بابا که میبرنش یجایی .حتی ماجرای زلزله بم رو هم بعهده میگیره!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ДядsЙ
دوست عزیز.8030.آخه همینطور نمیشه رو هوا حرف زدو رفت.اخه همجا مثل ایران نیست.اگه هرجای دنیا که باشی کنسولت 3 سال گارانتی تعویض و تعمیر داره.پس وقتی یه شرکت میاد رو هرکنسولش ضرر میده و اونو 3سال گارانتیم میده هیچ وقت دلش نمیخواد کنسولش خراب بشه که فرضا طرف بره کنسول جدید بگیره که اونم ضرر در پی خواهد داشت.

بعضی ها رسما مشکل دارن یا با خودشون یا با دیگرون(البته فن جماعت رو نمیشه کاریش کرد)

من خودم گفتم که تو مدل های فالکون و قبل از اون این موارد دیده شده ...یه گشتی تو فرومای خارجی و داخلی بزنین متوجه میشید ....اونا هم که از قبل مشکل دار بودن.

دیگه لازم نیس که کلیت مایکرو سافت و بیل گیتس و ایکس باکس رو به تمسخر گرفت..............آدمو از حوصله بحث کردن منطقی هم میندازن بعضی ها........:(

من با دستگاه JTAG ام دیشب حدود 1 ساعت بازی کردم، دمای CPU و GPU خیلی معمولی و مثل همیشه بالا رفته بود. همیشه روشنش میکنم دمای GPU حدود 53 هستش و بعد از یک ساعت Call Of Duty به 69 میرسه. دیشب بعد از یک ساعت Kinect Sport به 66 رسیده بود.

• Like
Reactions: bardia67m
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or