Kinect عامل RROD شدن Xbox 360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amino-Danger

کاربر سایت
rrod.jpg

طی گزارشی که BBC انجام داده است، آنها به این نتیجه رسیده اند که جمع کثیری از کسانی که به تازگی RROD و یا به نوعی سه جراغه شدن به تازگی از Kinect استفاده کرده اند، البته این مشکل فعلا در سری های Slim مشاهده نشده است.
از این رو با یکی از والدینی که برای تفریح بیشتر در مهمانی های کریسمس برای کودک 10 ساله ـشان Kinect تهیه کرده بودند مصاحبه ی کوتاهی شد که او اعلام کرد"بسیار ناراحت کنندست، ما برای لذت بردن از شب های کریسمس و مهمانی هایمان یک Kinect تهیه کردیم ولی بعد از مدت کوتاهی که از این وسیله استفاده کردیم کنسول RROD شد."
همچنین بر روی انجمن رسمی Xbox یک تاپیک چهار صفحه ای ایجاد شده است که همگی گزارش ها مبنی بر RROD شدن کنسول های قدیمی بوده و به هیچ وجه خبری از مدل جدید کنسول MC یعنی Slim به گوش نرسیده است.
البته Microsoft هنوز به هیچ وجه زیر بار این مسئله نمیرود که این مشکل توسط Kinect به وجود آمده است و اذعان کرد که این مشکل فقط توسط برخی مشکلات سخت افزاری کنسول های قدیمی Xbox به وجود میاید.
در ادامه سخن گوی شرکت Microsoft اعلام کرد که سخت افزار Kinect برای تمامی کنسول هایی طراحی شده است که تا حالا ساخته شده اند.
در انتها سخنگوی این شرکت با اعلام اینکه"بین سه چراغه شدن کنسول و Kinect هیچ ارتباطی وجود ندارد"به سخنان خود پایان داد.

Source

همچین چیزی امکان نداره ! :o
یعنی اصلا نمیتونه به کینکت ربط داشته ! :peace:
اگه هم مشکلی باشه صد در صد توی سری جسپر نیست !

اون کنسولا که خراب میشن ایکس باکس نیستن نه؟ کنسول هایی که مال سال 2008 هستن مثلا یه چیز دیگه هستن که تا گند مشکلات سخت افزاری ایکس باکس و محصولات مایکروجان رو میشه میگین اونا مال برد های فلان هستن ... الان سوپر ایکس باکس اومده .... این همه ادمی که چند سال پیش کنسول خریدن ایکس باکس نخریدن دیگه نه؟

همچین چیزی امکان نداره ! :o
یعنی اصلا نمیتونه به کینکت ربط داشته ! :peace:
اگه هم مشکلی باشه صد در صد توی سری جسپر نیست !

چرا امکان داره........:dولی قبول دارم با برد جاسپر نشنیدم.... .

یه نکته جالبی که هست اینه که من چند ساعت پیش با یکی از این نگون بختای سه چراغه صحبت می کردم(تو فروم بازی..نما) بوده........اونم می گفت به محض اینکه کینکتو وصل کردم به کنسول بعد یه مدت کوتاه کنسول 3 چراغه شده و به مقام فنا فی الله رسیده....:dبردشم فالکون بوده........:d

به جون خودم فن بازی حدی داره:dآخه استفاده از کینکت چه ربطی به ترکیدن 360 داره!!:dمثل این میمونه بگیم-دسته سیم دار به کنسول نزنید-کنسول سه چراغ میشه!!!:d

• Like
Reactions: Timeless One
اخبار ها هم که حیرت انگیز هستتند خدا رو شکر! البته چه عرض کنم، برای ماکرو این چیزا عادیه تقریبا، اما فکر نمیکنم Kinect ربطی به 3 چراغ شدن بخاری برقی(X360) داشته باشه ها!

از این رو با یکی از والدینی که برای تفریح بیشتر در مهمانی های کریسمس برای کودک 10 ساله ـشان Kinect تهیه کرده بودند مصاحبه ی کوتاهی شد که او اعلام کرد"بسیار ناراحت کنندست، ما برای لذت بردن از شب های کریسمس و مهمانی هایمان یک Kinect تهیه کردیم ولی بعد از مدت کوتاهی که از این وسیله استفاده کردیم کنسول RROD شد.
یعنی آدم با چنگال آب بخوره انقد ضایع نشه!:d
من بودم سر به بیا بون می زاشتم گند زده به تعطیلات یارو!!!:p
حالا پس فردا برو بچ میان می گن آقا شما زیاد پریدی کینکتم ترسیده بش فشار اومد رفته سر 360 مادر مرده خالی کرده!!! همش تقصیر:d خودته!!!

بذار جمعه بشه! رکورد می زنم
10 ساعت مداوم بازی می کنم!(تونستم بیشتر)
تا ثابث بشه هیچ ربطی نداره!
البته برای بعضی از دوستان که ثابت نمی شه چون ........................ آره!
ولی برای خودمم ثابت بشه بسه!

در ضمن یخ کردیم با این تیکه هاتون!

دوستان از فردا با دسته هم بازی نکنید چون کنسول سه چراغ میشه!!
چه چیزایی ادم میشنوه.:|

در ضمن یخ کردیم با این تیکه هاتون!
اقا خب خدایی به نظرت ضایع نیست سال 2011 هنوز این مشکل وجود داشته باشه؟

منم اگه یه کینکت واسه بچم و خودمو زنمو کسو کارم و مهمونام:-o میگرفتم همینجوری میشد. تازه شانس آورده منفجر نشده

کنسول 3سال پیش خو نوبت مرگش رسیذه.فکر میکنم اقا فرشید بخوبی توضیح داد

آخه مسلمانان محترم :d سه چراغه شدن کنسول xbox 360 چه ربطی به این بدبخت Kinect داره آخه :|

کجان اونایی که همین دیروز به من میگفتن بحث سه چراغ نکنید قدیمی شده! حتی ارسالم هم پاک شد. :|
تحویل بگیرید.
باز هم میگم:
بزرگترین انحصاری Xbox360 : سه چراغ!!!

• Like
Reactions: swanton
به جون خودم فن بازی حدی داره:dآخه استفاده از کینکت چه ربطی به ترکیدن 360 داره!!:dمثل این میمونه بگیم-دسته سیم دار به کنسول نزنید-کنسول سه چراغ میشه!!!:d
سلام
داداش ناراحت نشو هر چند وقت یک بار یه سوژه دسته این پی اس فنا بیوفته که یکم احساس کنن کنسولشون از ایکس باکس سره بد نیست:))

شخصا فکر میکنم دلیل و سبب 3 چراغه شدنِ این کنسول ها کینکت نبوده و هنوز در حد شایعه هست ( گرچه هر روز پر رنگ تر میشه!) ولی نگید که کینکت نمیتونه دلیل باشه. به هر حال پردازشِ اضافه ای به سی پی یوِ کنسول تحمیل میشه. اونوقتی که مایکرو سافت تصمیم گرفت چیپِ سخت افزاری ای که وظیفه پردازش رو در کینکت بر عهده داشت حذف کنه و این پردازشِ اضافه رو داخل کنسول انجام بده هم بحثهای مشابه ای پیش اومد.
به هر حال صرفِ اینکه کینکت با یو اس بی وصل میشه نمیتونه دلیله این باشه که تاثیری در روندِ کار کنسول نداره.مسلما اگر میزانِ پردازشی که از کنسول میخواد و منابعی از کنسول که برای تامینِ نیازهای کینکت استفاده میشن زیاد باشه قطعا در توانِ مصرفی و تولیدِ حرارت بیشتر تاثیر گزار خواهد بود.
البته مایکروسافت منکرِ این شده بود که این میزان پردازش به سی پی یو فشار میاره ولی اگر راستشرو نگفته باشه یا تو محاسباتشون دقیق نبوده باشن ممکنه که منجر به چنین اتفاقی بشه.
باید دید که چقدر این موضوع واقعیت پیدا میکنه و اگر اینطور باشه خبرهای بیشتری خواهیم شنید در این مورد.
کاپیتان چی شده کلا یه تیکه سونی پوشیدی؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or