Killzone Shadow Fall تکنفره 30fps و مولتی پلیر اکثر مواقع 60 فریم بر ثانیه.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
91102343675298337792.jpg

طبق گفته های اریک بلوجس (Eric Boltjes) طراح ارشد بازی Killzone Shadow Fall که یکی از عناوین اختصاصی لانچ برای کنسول Playstation 4 میباشد ، KZ SF در حالت مولتی پلیر در اکثر اوقات به صورت 60 فریم بر ثانیه و با نرخ فریمی دو برابر حالت تک نفره بازی اجرا میشه البته رزولوشن بازی در هر دو حالت به صورت " 1080 واقعی" هست.
در خلال نشست توسعه دهنده های بازی در نمایشگاه Eurogamer Expo اریک بلوجس عنوان کرد که بازی در حالت مولتی پلیر در اکثر مواقع 60 فریم بر ثانیه هست ولی ممکنه در بعضی مواقع هم پایین تر بیاد.

"اجرای بازی به صورت 60 فریم بر ثانیه به یک جام مقدس تبدیل شده! غفلتا مردم فکر میکنن اگر بازی شما روی 60 فریم باشه بازی بهتر اجرا میشه ، در صورتی که از نظر فنی این مسئله خیلی صحیح نیست .و درواقع کاری که انجام میشه اینه که تصمیمات سریعتر به صفحه نمایش انتقال پیدا میکنه.
بنابراین داشتن 60 فریم به صورت ثابت درواقع بهتر از داشتن 60 فریم در اکثر اوقات نیست . شاید مرموز به نظر برسه ولی درسته!. از اونجا که معمولا ما در مواقعی وارد افت نرخ فریم ریت میشیم که یا شما مردین یا اینکه دیگه خیلی دیر شده!"

در مورد مقایسه KZ SF با بقیه عناوین PS4 در همین ژانر اریک بلوجس میگه:

"من فکر میکنم بازی ما از نظر گرافیکی ، در حالت چند نفره پر جزیئات تر و پر جنب و جوش تر از بازیهای دیگه ای هست که با ما رقابت مستقیم دارن"

"نیازی به گفتن نیست ما میتونستیم 60 فریم رو به صورت مدام داشته باشیم اگر رزولوشن بازی رو نصف میکردیم یا از تخریب پذیری محیط کم میکردیم یا مثلا اون شیشه هارو حذف میکردیم.ما نمیخواستیم اون کارارو انجام بدیم. ما میخواستیم هم بازی رو زیبا نگه داریم هم سعی کنیم که روی 60 فریم اجرا بشه.
در نهایت من نمیخوام بگم که ما همیشه رو 60 فریم هستیم چون این حرف دروغه ولی ما خیلی نزدیکیم به طوری که من فکر نمیکنم کسی متوجه افت فریم در اون بشه وقتی از Digital Foundry استفاده نمیکنه"

"گرافیک حالت تک نفره یک گام بالاتره و تخریب بیشتری در محیط وجود داره، ... و چون انجام واکنشهای سریع به اندازه مولتی پلیر نیاز نیست ما تصمیم گرفتیم به جای فریم ریت کار بیشتری روی گرافیک انجام بدیم"

منبع:

Killzone: Shadow Fall multiplayer will hit 60fps a lot of the time - Killzone: Shadow Fall for PS4 News

Killzone: Shadow Fall's Single Player is at 30fps Because Graphically It's "Even a Step Above Multiplayer" - PlayStation LifeStyle

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا، ولی حس میکنم نسل بعد کنسول ها از همین الان کم اوردن. امیدوارم علتش عدم آشنایی سازندگان با سخت افزار فعلی باشه.

آخرین ویرایش:
سر لانچ کنسولهای همین نسل همه این حرفها بود ! مخصوصا 360 !

که چرا بازیها همه 60 فریم نمیشن و همه رزولوشن ها چرا 720 نیست و .... ولی دیدیم که 8 -9 سال مشتی دووم آوردن

اینها هم همین قضیست

نمیدونم چرا، ولی حس میکنم نسل بعد کنسول ها از همین الان کم اوردن. امیدوارم علتش عدم آشنایی سازندگان با سخت افزار فعلی باشه.
نسل بعد بمراتب قویتر از این نسل داره شروع میشه.اگر بخوایم بر اساس شروع نسل هر نسل رو بسنجیم با وجود بازیهایی مثل LAIR و اون افت فریم شدید کسی بخودش جرات نمیداد توقع گرافیکی مثل beyond رو آخر نسلی داشته باشه.
دور و ور 2016 سیل دوم بازی ها که بیاد مخصوصا FP هایی مثل ND و SM گرافیکی به نمایش میزارند که نشه از CG تشخیصش داد.

ینی این نسل یه نفر نمیتونه درست حسابی یه بازی لانچ 60 فریم و گرافیک بالا بسازه ؟ خاک تو سر همیگیتون :دی این بازیای لانچ هم خیلی ضعیفن :دی

60 فریم فقط ریسینگ ساخته میشه که من زیاد خوشم نمیاد :|

البته این فریم زیاد واسم مهم نیس .

آخرین ویرایش:
دور و ور 2016 سیل دوم بازی ها که بیاد مخصوصا FP هایی مثل ND و SM گرافیکی به نمایش میزارند که نشه از CG تشخیصش داد.
اصلا نیــاز نیست تا اون موقع صبر کنی؛ این دفعه ساکرپانچ به بقیه استودیوهای داخلی سونی هم رحم نمی کنه:دی :

15245652821166221996.jpg

اگر یکم خرج میکردند و از یک کارت گرافیک و سی پی یو high end استفاده میکردند نیازی به این همه پایین اوردن نرخ فریم و ... نبود! به گفته متخصصین کارت گرافیک پلی4 mid-end وسی پی یو low end هست! اونوقت کنسول 600 دلار هم ارزش داشت ولی حیف کیفیت فدای قیمت و فروش بیشتر شد

من فکر کنم فهمیدم چی میگه :d
وقتی یه بازی ای روی 60 فریم ثابته یعنی کمترین نرخ فریم بازی رو 60 ـه و دراصل بعضی جاها که محیط خلوت تر و کم جزییات تره فریم بالاتر هم میره (بالای 60 هم اصلا محسوس نیست و پردازش یجورایی بهدر میره و ازون طرف باید برای این حالت بازیرو با تنظیمات گرافیکی پایینتری اجرا کنن)
اینجا قراره فریم رو طوری تنظیم کنن که حداکثرش 60 باشه و تا 30 هم نوسان داشته باشه توی محیطهای شلوغ و پرجزییات بجاش گرافیک بالاتری ارائه بدن

جالبت اینجاست ملت اونور هر سال یه ایفون و ایپد عوض میکنند و خداتومن پول خرج میکنن..ولی روی 50 دلار تا 100 دلار کنسول ها انگار میخوان خونشون رو بدن!
جفت شرکت اگر کنسولی با پایه قیمت 600 تا 700 دلار (پایین تر از قیمت حتی یه کارت گرافیک PC) ریلیز میکردند دیگه مشلی نبود..

ینی این نسل یه نفر نمیتونه درست حسابی یه بازی لانچ 60 فریم و گرافیک بالا بسازه ؟ خاک تو سر همیگیتون :دی این بازیای لانچ هم خیلی ضعیفن :دی

60 فریم فقط ریسینگ ساخته میشه که من زیاد خوشم نمیاد :|

البته این فریم زیاد واسم مهم نیس .

Forza 5 says hello to you!

1080/60p

Forza 5 says hello to you!

1080/60p
خوب خط دوم پستم رو میخوندی :دی

Kazunori Yamauchi is rightly proud of the fact that Gran Turismo on PlayStation 3 is one of the few (indeed, perhaps the only) cutting-edge title to target 1080p resolution at 60 frames per second on current-gen hardware
حتی GT روی PS3 هم اینجوری ـه که گفتم من زیادی علاقه ای به ریسینگ ندارم .

جالبت اینجاست ملت اونور هر سال یه ایفون و ایپد عوض میکنند و خداتومن پول خرج میکنن..ولی روی 50 دلار تا 100 دلار کنسول ها انگار میخوان خونشون رو بدن!
جفت شرکت اگر کنسولی با پایه قیمت 600 تا 700 دلار (پایین تر از قیمت حتی یه کارت گرافیک PC) ریلیز میکردند دیگه مشلی نبود..
ملت اونجا قرارداد هاي مختلف دارن، حتي من ديده بودم PS3 هم يه سري قرارداد داشت ماهي 30يا60€ ميدادند. هيچكس اونوره اب نميره پول كامل يه سري اجناس رو يه دفعه بده....

بابا اول نسل نمیشه زیاد انتظار گرافیک خفن داشت :دی
یه سال-دو سال از عرضه کنسولا سپری بشه بازیایی میان که قدرت کنسولا رو نشون بدن.
مثلا ps3 سال 2007 با آنچارتد و هونلی سورد شروع کرد نشون دادن قدرتشو و سال 2008 با متال گیر 4 اوج گرفت و کیلزون 2 اومد و بعد اون آنچارتد 2 و GOW 3 و هوی رین و اینا اومدن و این آخر نسلی هم LOU رو منتشر کردن :دی
التبه ساکر پانچ همین اول کار فک کنم میخواد یه بمب منفجر کنه :دی

360 هم گیرز 1 قدم اولو برداشت و با گیرز 2 و مس افکت و .... قدم به قدم رفت جلو.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or