Killzone Mercenary

اتفاقا بازی خیلی خوبی هستش من فقط مشکلاتش رو گفتم !

یکی فقط این قضیه خنثی کردن توی War Zone رو بگه من ممنون میشم . 6 تا قطعه توی صفحه نشون میده باید چیکار کنیم

وقتی گرافیک مولتی اینه پس خیالم از گرافیک اصلی و بخش داستانی راحته دیگه گرافیک مولتی پلیر رو با آنچارتد مقایسنه نکنید خب:d

اتفاقا بازی خیلی خوبی هستش من فقط مشکلاتش رو گفتم !

یکی فقط این قضیه خنثی کردن توی War Zone رو بگه من ممنون میشم . 6 تا قطعه توی صفحه نشون میده باید چیکار کنیم

کاری نداره که رامتین
باید طوری گزینه هارو انتخاب کنی که 6 ضلعی وسطی (همون کوچیکه که دورش خط سفیده) خونه هاش پر بشه. ( تو این عکس دو تا سیاه ها حذف شده ولی طریقه انتخاب کردن اینجوری هست که باید مثلث هایی که تو اون 6 ضلعی وسطی هست پر بشه )
این عکسو ببین
اون هایی که باید انتخاب کنی رو دورش خط قرمز کشیدم.

آخرین ویرایش:
انصافا بازی خیلی عالیه! حداقل مولتی پلیرش خیلی عالی و حرفه ای دراومده! اولین نکته ای که چشمم رو گرفت سرورهای فوق العاده ی بازی بود که با این نتی که من دارم با پینگ 240 لگ خیلی کمی داره! گرافیک ـش هم نمیدونم این دوستمون چطور میگه از Uncharted پایین تره ولی تو اکثر فروم های خارجی برید ملت همه کف کردن و از گرافیک بازی تعریف میکنند و اکثر سایت های منتقد یکی از نقات قوت بازی رو گرافیک ـش دونستند! گیمپلی بازی هم خیلی جذاب و حرفه ای دراومده و امکانات مولتی خیلی خوبه و مپ ـی که واسه بتا گذاشتن خیلی طراحی خوبی داره!
بعد یه سوال داشتم؟! الان منوی ساده ی بازی بده؟! :دی یعنی هرچی منوی بازی درهم ورهم تر باشه بازی خفن تر میشه؟ :دی

انصافا بازی خیلی عالیه! حداقل مولتی پلیرش خیلی عالی و حرفه ای دراومده! اولین نکته ای که چشمم رو گرفت سرورهای فوق العاده ی بازی بود که با این نتی که من دارم با پینگ 240 لگ خیلی کمی داره! گرافیک ـش هم نمیدونم این دوستمون چطور میگه از Uncharted پایین تره ولی تو اکثر فروم های خارجی برید ملت همه کف کردن و از گرافیک بازی تعریف میکنند و اکثر سایت های منتقد یکی از نقات قوت بازی رو گرافیک ـش دونستند! گیمپلی بازی هم خیلی جذاب و حرفه ای دراومده و امکانات مولتی خیلی خوبه و مپ ـی که واسه بتا گذاشتن خیلی طراحی خوبی داره!
بعد یه سوال داشتم؟! الان منوی ساده ی بازی بده؟! :دی یعنی هرچی منوی بازی درهم ورهم تر باشه بازی خفن تر میشه؟ :دی

شدید حرفت رو قبول دارم:d
مگه ما میخوایم منو رو بازی کنیم؟:|

بله من قراره تو منو باشم فقط:| :دی
ولی خوب اگه یکم شیک تر بود بهتر نمیشد؟
مهم کیفیت سرور بود که تمومه ! بازی دقیقا 10 روز دیگه میاد

- - -ویرایش - - -

بله من قراره تو منو باشم فقط:| :دی
ولی خوب اگه یکم شیک تر بود بهتر نمیشد؟
مهم کیفیت سرور بود که تمومه ! بازی دقیقا 10 روز دیگه میاد

رامتین سرعت اینترنتت چنده؟
من 512 هستم
خوبه؟

512 هست مال من !
ظهری که وصل نمیشه نمی دونم مشکل چیه احتمالا از سرور هاش هستش .

-----------------------------------------------------

آقایون یه بازی میرید سریع جو برتون نداره .
ابتدا با قضیه گرافیک آشنایی پیدا کنید شیدر چیست ! متریال چیست ! بافت چیست ! مش استاتیک و اسکلتی چیه من دارم با توجه به همه این مسایل صحبت می کنم بلند نشدم از خودم حرف در بیارم :|
من هم از بازی Uncharted و Killzone هر دو عکس دارم . هر دو بازی توی بافت ها ضعیف هستن اسکرین شات بگیرید روی ویتاتون نگاه کنید بافت ها افتضاح هستن ! برداشتن پولیش کردن بازی رو

من خیلی از نقد هایی که خوندم حتی منوی بازی رو هم موزد بررسی قرار میدن این یه چیز خیلی عجیبی نیست حتی همین مجله های داخل کشور
منم از همه جا عکس گذاشتم از ریزه کاریش رو براتون توضیح دادم

متاسفانه دوستان فقط دوست دارن یکی بیاد تعریف کنه خوشحال شن :| /:)

اگه دوست دارید بیام دروغ بگم خوشحال شید پ.خ. بدید :d
این بازی اگه بخش تک نفرشم همین باشه بالای 8 از gamespot نمی گیره از IGN هم نهایت 8.5 اگه شد من عکس جاسم ببر می زارم آواتارم رو :p

اثرات گلوله بر روی دیوار می ماند و برای یک کنسول دستی بسیار واقع گرایانه میباشد . ( + )
انتخاب کلاس ها بسیار عالی است ( + )
گرافیک بازی در نقاط کم نور ناامید کننده است ( - )
محیطی نیمه تاریک نیمه روشن قضاوت با شما
در محیط هایی که نورپردازی وجود دارد گرافیک زیبایی هنـــــری ( نه فنی ) قابل توجهی پیدا می کند ( + )
حمله نزدیک بسیار بد می باشد و مهمترین ضعف گیم پلی در بخش چند نفره است به دلیل طول کشیدن حرکات نزدیک اقلب از پشت تیر خواهید خورد . سازندگان می توانستد از تاچ Rear برای حرکات میل استفاده کنند تا لذت چاقو از بین نرود .
دوست دارم یکی بیاد بگه محیط های Uncharted از Kill zone ضعیف تره :d
نشانه گیری بسیار سخت است و مدت زیادی طول میکشد به گیم پلی آن عادت کنید بیشتر این مشکل به دستی بودن کنسول بازمیگردد .

آخرین ویرایش:
گرافیک مولتیو سینگل یکیه؟بنظرتون؟
رامتین بدم نیستنا:دی از نظر من تو تکنیکی فقط فریم و باگ مهمه! چون aa و اینا تو ویتا فقط ت عکسایی که خودمون میگیریم مشخص میشه

شروین پیش خرید رو کنسل نکن در یه صورت اونم اینکه بخوای مولتی بازی کنی !
فردا نری کنسل کنی بگی رامتین گفت :d پیش خرید کردی دیگه نگهش دار حیف هستش چون امتیاز ویژه هم می گیری
در غیر این صورت من خودم وایمیسم قیمت بازی بیاد پایین بعد بخرم 30 پوند ارزش نداره به خاطر تک نفرش بدی .

دوستان یک بار دیگه تکرار می کنم گرافیک بازی عالی هستش خیلی هم خوبه برای کنسول دستی ولی مشکل داره مشکلاتشم گفتم به پای Uncharted نمیرسه .

کنسولی که کلا 3 گیگ حجم مموریش هست فکر نکنم برای بازی هاش Map های جدا طراحی بکنن و منابع پکیج هاش رو کم کنن که بازی سریع لود کنه .

من حرف آخرم رو زدم 2 - 3 روز دیگه مولتی رو بازی می کنم اگه هنوزم جذاب بود برام می خرم در غیر این صورت منتظر بتمن و Tearaway می مونم .
الان بخش War Zone چیز خاصی نداشت . همون Free For All هستش فقط هی باید برای پکیج بدزدی یا دریافت کنی .

قطعا Killzone یکی از بهترین مولتی ها رو داره ( شاید هم بهترین ) از همین بتا میشه فهمید به شرط اینکه بتونید 1 - با کنترل بازی کنار بیاید . 2 - مولتی باز باشید و بازی روی کنسول های خانگی نداشته باشید که مولتی بزنید .

به هیچ وجه هم انتظار گیم پلی COD رو توی مولتی نداشته باشید . توی بازی نه میشه کاور گرفت و نه نشست نه دراز کشید سیستم نایف کردن و حرکت نزدیکشم دست کمی از افتضاح نداره .
من اگه PS3 داشتم هنوز میشستم COD : BO 2 بازی می کردم و می زاشتم قیمت بازی بیاد کمی پایین و به حدود 20 پوند رسید بخرم .
Unit 13 بعد یک سال هنوز توی بخش آنلاینش کاربر پره حالا این که بازی خیلی خوبی هستش و تعداد بالاتری می خرنش .

حرف آخر :

گرافیک خوب
گیم پلی معمولی

صداگذاری + داستان هم مربوط به بخش تک نفره هستش که قضاوت دربارش الان زوده

همه عکس ها رو خودم با ویتا گرفتم باعث شدید 3 - 4 بار بمیرم موقع گرفتن عکس ها :d

داشتم طرف رو حرکت نزدیک می زدم روش وسطش عکس گرفتم :| بعد سریع یکی اومد از پشت زد منو مردم

یه بارم داشتم شلیک می کردم به طرف عکس گرفتم طبیعی بشه

گرافیک عکس های توی خود ویتا و توی بازی کمی بهتره همچنین کمی تاریک تره بازی

آخرین ویرایش:
من مولتی بازم :دی بتل فیلد3:دی
بنظرم ارزششو داره پلاتش فکر کنم خیلی لذت بده ، فقط قیمت پیش خرید و روز عرضه تو استور یکیه یافرق داره؟ این سوال مهمه برام!

سلام به نظر من گرافیک . گیم پلی .و انیمیشن ها در سطح بالا و خوبی هستن و گرافیک هم از نظر تکنیکی و هم از نظر هنری بسیار خوب کار شده و نزدیک به نسخه ps3 می باشد.در کل منو راضی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or