Killzone Mercenary

بخش آنلاین رو بازی کردم کیفیت سرور ها بسیار عالی بود و بدون لگ بازی کردم .
گرافیک بازی خوبه ولی در حد این کنسول دستی نیست و شاید همون Uncharted گرافیکش بالاتر باشه . ( الان برای قضاوت کمی زوده باید بازی اصلی منتشر بشه )
افت فریم به هیچ وجه نداشت .
گیم پلی بازی به شدت خشک هست و اون گیم پلی جذاب و روون Killzone 2 3 رو نداره که تا حدی مربوط به سخت افزار کنسول میشه .
بعد 10 دقیقه آنلاین زدن ولش کردم .
فقط بخش War Zone برای اجرا باز هستش .
حتی منوی بازی هم روش کار نشده و خیلی ساده هستش .

به هیچ وجه قصد تخریب بازی رو ندارم ولی اگه همین باشه گیم پلیش از خریدش پشیمون شدم . :|

باز 3 - 4 دست بازی می کنم تا امشب شاید نظرم عوض شد .

اقا این طور نگین این بازی نقطه عطف این کنسول به شمار میاد اگه این بازی خوب نباشه یه شکست دیگه برای این کنسول هست من نمیخوام به این فکر کنم ولی از این که بازی کردی و نظرت رو گفتی ممنون :((

اره رامتین اگه خوشت نمیاد بگو منم پیش خریدمو کنسل کنم! نحوه کنسل کردنشم یکی تتوروامام بهم بگه
2. Go to Account Management
002-SEN%20%20account%20management.jpg

Go to PlayStation®Network > [Account Management] on the XMB™ Menu and press the X button on your wireless controller.
3. Go to Transaction History
003-transaction%20management%20highlighted.jpg

Scroll down to and highlight [Transaction Management], press the X button, highlight [Transaction History] and press the X button again.
4. Specify time period
005-time%20period%20drop-downs.jpg

Specify the time period to be displayed; this must include the date on which you pre-ordered the product. Highlight [Continue] and press the X button.
5. Find your product
006-transaction%20list.jpg

Highlight the product purchase that relates to your pre-order and press the X button.
Note: The date of the product purchase will be the date you pre-ordered the product.
6. Cancel your pre-order
007-cancel%20pre-order%20button.jpg

To cancel your pre-order, highlight [Cancel Pre-order] and press the X button. You will be prompted to confirm cancellation of your pre-order. Highlight [Confirm] and press the X button again. Your pre-order is now cancelled and you will not be charged. An email will be sent confirming that your pre-order has been cancelled.
با خود ویتا هم میشه از همین مسیر کنسل کرد

مشکل اصلی گیم پلیش هست .
خیلی خشکه دوربین بازی ! راحت نمیشه بازی کرد باید یه چند ساعتی بازی کنی تا دستت بیاد .
من مولتی کیلزون های قبلی رو بازی نکردم ولی این تو مولیتیش نه کاور داره نه نشتن .
تعویض تفنگ و خشاب هم همش با هم قاتی میشه
کدوم سازنده عاقلی بر میداره تعویض سلاح رو میزاره رو تاچ بعد خشاب رو می ذاره با دکمه ؟

گرافیکشم خوبه نورپردازیش بد نیست ولی به Uncharted نمیرسه .

بافت های متریال ها و مش ها هم بعضی اوقات ضعیف و کم جزییات هستند ( درست مشکل Uncharted )

منو اضافه کنید به لیست دوستاتون بازی کنیم .
من دارم با کلت چنان هدشات هایی میزنم گریه بازی کن ها در اومده . بنده خدا ها با رگبار میوفتم دنبال من من با کلت می زنمشون

یه چیز عجیبی توی بازی هست من مثل چی موندم توش :
وقتی میری هدف ISA رو خنثی کنی یه پازل مانند میاد باید چیکار کنیم ؟ اعصاب من خورد شد سر این .

آپگرید ها اصلا خیلی سخته تفنگ ها خیلی گرون هستند .

این سیستم حمله هم واقعا مسخرست ! سه ساعت طول میکشه تا یه علامت بیاد روی صفحه تاچ بعد احتمالش خیلی زیاده یکی از پشت بهت تیر بزنه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or