البته اینا با این beta کلا تست استرس روی سرورها رو هم میگیرن . توییک های نهایی زمان عرضه بازی کامل میشه ( روی سرورها و بخش انلاین ) پس فکر کنم بهتر بشه .
من که دیروز و امروز بازی کردم واقعا خوشم اومد.
یعنی مولتی بخش resistance به نظرم خیلی مسخره و خسته کننده بود اما Killzone به نظرم خیلی عالی هست. یکی از چیزهایی که بود این بود که واقعا فریم ریت بازی خیلی خوب و ثابت بود. در کنارش به نظرم کنترل بازی خیلی خوب هست. به اندازه killlzone 2 سنگین نیست اثلا ! یعنی الان برید killzone 2 رو بازی کنید میفهمید چه جوره ! به نظرم از Killzone 3 راحتره کنترلش ! یه مقداری هم auto assisst موقع sight کردن از نشونه گیر اسلحه میده. اما من که راحت داشتم بازی میکردم.
به نظرم مولتیش خیلی خوبه. کیفیت سرورها خیلی خوب بود . من بازی کردم لگ زیاد نداشت. یکی دو دفعه پیش اومد اما کلا ok بود .
به نظرم گرافیک بازی خیلی خیلی خوب هست و حرف نداره. 100% گرافیک بخش single باید بهتر باشه . نور پردازی بازی به نظرم نقطه قوتش بود که فکر نمیکردم چنین سطح نور پردازی روی ویتا باشه. از نظر گرافیکی شاید بعضی از texture ها به پای uncharted نمیرسید اما حس واقعی گرانه که موتور killzone داره توی ویتا هم بود. گرافیکش انگاری نسخه low بازی killzone 3 هست ... روی صفحه ویتا همچین دسته کمی از killzone 2 نداره . به نظرم عموما texture های که توی دید بودن خیلی خوب بودن. بعضی از قسمتهای مقداری تار به نظر میرسید که مهم نیستش .
جزییات اسلحه واقعا عالی بود...خوشبختانه من نگران این بود که بزرگ بودن سایز اسلحه تصویر رو بگیره که انصافا اینطور نیست. خیلی خوب هست.
از نظر gameplay هم به نظرم خیلی خوب بود و خوشم اومد. اینکه کلی costumize آینا داره خیلی بود. حتی armor های متفاوت هم داره و فکر کنم کلا سلاحهایی هم که داره همه خیلی خوب هستن .
بخش Multi هم به نظرم مثل killzone3 خوش ساخت و خیلی روون هست. به نظرم خیلی معتاد کنندس . تا عرضه بازی که چیزی نمونده ...
خیلی مشتاقم ببینم بخش single بازی چه طوری ساختن .
من اثلا با کنترلش مشکلی نداشتم لول ×_×
این هم یک سری عکس