KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
چون KZ3 براي دوست داران واقعي KZ2 يه بازي نا اميد كننده بود همين

البته در مورد بخش مالتی بازی این حرف میزنن ! هر چند بخش مالتی بازی فوقالعادست و از خیلی از FPS های الان سرتره کاملا نسبت به KZ2 پیشرفت کرده به شخصه جز کلاس Marksman هیچ مشکل دیگه ای تو این بخش نمیبینم برای اوناییم که با مالتی بازی مشکل دارن اگه GG یه کاستوم گیم درست حسابی درست کنه دیگه فکر نمیکنم بهونه ای داشته
باشن !

درود الان تقریبا اخر های بازی هستم گیم پلی خوب هست ولی گرافیکی که از کیلزون اون هم از شمار 3 انتظار داشتم نبود اون
حتی صورت کاراکتر ها از شمار 2 هم بدتر هستند
تو یکی از مراحل هم که حشرات زیاد بودند بود بود می تونم بگم افتضاح بود
ولی باز تو مرحله برفی خوب شد
در کل زیاد هایپ شده بازی به نظر خودم

بی خیــــال ... :d

همون بخش انلاين هم مشكلات ديگه اي داره چندتاش رو نام مي برم
1- گندي كه به TACTICIAN ها زدن و عملا" اين گروه تبديل به غاز شده
2- بيش از حد قوي بودن بعضي اسلحه هاي سنگين اونم با قدرت بسيار بالا (مثلا" رديابي و دقت 100%) مانند WASP
3- برخي مشكلات توي طراحي مراحل

در مورد بخش SP هم اصلا" هيچي نگم بهتره كه بيشتر از MP روي مخم بود
اگر 3 تا شاخصه از KZ2 رو توي بخش SP KZ3 بهم نشون دادي جايزه داره :d

ولي خوب فعال بودن GG توي كامل كردن MP ايش قابل تقديره

اين رو هم بگم نمي خوام ترول كنم من خودم از برزگترين فن هاي KZ2 ام و دليل اصلي خريد PS3 ايم هم فقط و فقط KZ2 بوده و هست ولي واي از كه وقتي ادم رو يه شركتي نااميد كنه :((

1-این "غاز" رو اگه میشه بیشتر توصیف کن ... :d
2- آره اینو تا حدودی قبول دارم ...
3-مثلا چه مشکلاتی ؟ Map ها خیلی گسترده تر شده

SP هم در تمامی موارد پیشرفت داشه ! گرافیک و گیم پلی و ... تمام نسبت به kz2 پیشرفت کرده ! البته من خودم کنترل قبلی بازی رو خیلی دوست داشتم اما خب چون همه پسند نبود این کار GG یعنی تبدیل کردن کنترل بازی به کنترل های روز برای بالا بردن سرعت گیم پلی و عامه پسند تر شدن طبعی هستش و نمیشه ایرادی بهش گرفت !

الان TAC واقعا" كاري نمي تونه بكنه بايد دقيقا" عين غاز بره وايسه يه جا تا اون جارو مال خود كنه بعد بقيه از اون جا بتونن RESPAWN كنن توي KZ2 چيزي بود به اسم SPAWN GRENADE يا همچين چيزي كه بار مسئوليتي سنگيني بود براي يه TAC حرفه اي همين مورد كه من عرض كردم از اصلي ترين انتقادات خواسته و كاستي هاي MP KZ3 نه فقط از نظر من بلكه از نظر تمامي هارد كورهاي KZ2 هست فقط كافيه كه سري به فروم هاي KZ زد تا از عمق فاجعه با خبر شد اين رو گفتم تا بدونيد روي هوا حرفي نمي زنم ;)
درمورد مپ ها اون مپي كه اسمش BLIGSKRAG BOUELVARD بود بهترين مثاله فقط كافيه شخص بره ته طرف خودش بشينه تا توي دماغ بازيكن ها روكه توي محل اصلي SPAWN مي كنن رو ببينه
الان شما يه نگاهي به هياهوي بازيكن هاي KZ3 بنداز وقتي DLCهاي مپ هات KZ2 معرفي مي شه
در مورد SP هم فقط وقتي كه KZ2 باز حرفه اي و فن اش باشيد مي تونيد قضاوت بكنيد (خداي ناكرده نمي خوام توهين كنم)
در مورد چيپ شدن و از دست دادن اصالت همين بس كه گرفتن تروفي طلاي بازي رو درجه سختي ELITE تبديل به يكي از اسون ترين ها KZ3 شد و ابته همون طور كه گفتيد همه اين كارها در راستاي همه گيري بود كه واقعا" براي طرفداران KZ كاملا" مايوس كننده بوده و هست

من ميخواستم موو رو كاليبره كنم ولي همش موو تند حركت ميكنه و درست و حسابي نميشه كنترلش كرد ميشه در موردش يه راهنمايي بكنيد؟

الکی طرفداری بیجا نکنید ، دیگه از من بیش تر فن کیلزون 2 نبودید ، اما کیلزون 3 آشغالی بیش نیست . با اون کنترل نوب پسندش ! عصمت کیلزون 2 رو برد زیر سوال این بازی .

الکی طرفداری بیجا نکنید ، دیگه از من بیش تر فن کیلزون 2 نبودید ، اما کیلزون 3 آشغالی بیش نیست . با اون کنترل نوب پسندش ! عصمت کیلزون 2 رو برد زیر سوال این بازی .

طرفداري بيجا چيه دوست عزيز:)....شما بيا ثابت كن من بيشتر فن اين بازيم يا شما...!!!حرفي ميزنيا.....اينجا تاپيك مقايسه نيست كه شما اين حرف رو ميزنيد.....خيلي ها از اين شماره بيش تر از قبلي هم لذت بردند...دليلي براي زير سوال بردن نظر ديگران وجود نداره...هر كسي از بازي چه لذت برده چه نبرده و به نظرش بازي مسخره بوده مياد اينجا نظر ميده...لطفا احترام بذاريد...

واقعا این بازی یکی از غول های سونی بود که با دادن شماره 3ش واقعا از ابهتش کم شد ... cut scene ها یه جورایی مصنوعی به نظر میرسیدن ...انصافا پیشرفت چشم گیری هم نسبت به شماره 2 نداش ... یه جورایی کلیشه ای بود ... انگار میخواستن فقط یه kz بدن که مردم گول اسم بازی و 3d بودن و قابلیت پشتیبانی از move رو بخورن برن بگیرن بازی رو .... در کل kz2.5 بود نه kz3 .... در کل اسم kz رو حیف کردن ....

امیدوارم حداقل u3 اینطوری نباشه ... فعلا که تعریفی از beta ش نشنیدیم ... فقط انتقاد بوده :دی

واقعا این بازی یکی از غول های سونی بود که با دادن شماره 3ش واقعا از ابهتش کم شد ... cut scene ها یه جورایی مصنوعی به نظر میرسیدن ...انصافا پیشرفت چشم گیری هم نسبت به شماره 2 نداش ... یه جورایی کلیشه ای بود ... انگار میخواستن فقط یه kz بدن که مردم گول اسم بازی و 3d بودن و قابلیت پشتیبانی از move رو بخورن برن بگیرن بازی رو .... در کل kz2.5 بود نه kz3 .... در کل اسم kz رو حیف کردن ....

امیدوارم حداقل u3 اینطوری نباشه ... فعلا که تعریفی از beta ش نشنیدیم ... فقط انتقاد بوده :دی

بابا کل بازی رو بیخود هم در نظر بگیریم داستان که حداقل بود ......... خیلی اتفاقات افتاد ....... آخرشم فوق العاده تموم شد .... به سبک Christopher Nolan :دی

طرفداري بيجا چيه دوست عزيز:)....شما بيا ثابت كن من بيشتر فن اين بازيم يا شما...!!!حرفي ميزنيا.....اينجا تاپيك مقايسه نيست كه شما اين حرف رو ميزنيد.....خيلي ها از اين شماره بيش تر از قبلي هم لذت بردند...دليلي براي زير سوال بردن نظر ديگران وجود نداره...هر كسي از بازي چه لذت برده چه نبرده و به نظرش بازي مسخره بوده مياد اينجا نظر ميده...لطفا احترام بذاريد...
احترام بذارم ؟! به کی ؟ به بازی ؟!

شما درست میگی ، شاید خیلی ها با بازی حال کرده باشن ، اما تا اونجا که من میدونم هر کی با شماره 2 حال کرده با این شماره اصلا حال نکرده .

• Like
Reactions: βehdad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or