نه دیگه اون ها دیگه تو بازی نیستن کلا چیزی برای جمع کردن دیگه نیست

.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان هم واقعا من نمیدونم به چی این بازی میگن کمپ کردن واقعا اگه شما درست بازی کنید و نقشه رو بدونین از کجا برین کمپ دیگه معنی نداره .
وقتی شما 1000 نفری پشت هم راه میفتین برای مثال از یک در میرین داخل تپ و پوت یک نفر شما رو میکشه دیگه مشکل از کمپ نیست خوب مشخصه شما دشمن هستین انتظار ندارین افرادی که قرار هستش از یک موقعیت دفاع کنن برای شما وسط نقشه رژه برن وقتی شما نمیتونین از بیس خودتون خارج بشین این دیگه مشکل شما هستش .
والا من همیشه وقتی میبینم 10 نفر پشت هم دارن مثل .... ها میرن یک راه دیگه رو انتخاب میکنم واقعا هم موقعیت دفاعی نمیبینم که بخواد حتی بهش بگم کمپر .
یک دست اولا که داشتم بازی میکردم یکی از مپ ها رو اولین بار کل تیم از یک در رفتن داخل همه کشته شدن خوب میگم مگه مجبورین این جوری برین .
این هم کا نامرئی هستن طرف نمیره جای که هیچ آدمی نیست نامرئی بشه و بشینه که همیشه جا های که 10 تا 10 تا ادم میره میشینن بعدشم وقتی برای مثال نفر اول میمیره بازم بعضی ها متوجه نمیشن کلی یک بار خنیدم از این موضوع داشتم یک جای میرفتم طرف نامرئی بود جلوم بعدش زدمش البته من رو زد و کشت پشتم 3 نفر بودن هیچ کدام نفهمیدن من از کجا کشته شدم راهشون رو کشیدن رفتن داشتم از خنده پس میفتادم .