KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
خوب من بازی رو بلاخره توی این شب عیدی و وقت کم ! تموم کردم . این هم نظر من در مورد بخش های مختلف بازی :

گیم پلی : همون طور که قبلا هم بهش اشاره شده بود . گیم پلی بازی نسبت به نسخه قبلی روون تر شده و ما دیگه با اون سنگینی اسلحه ها در نسخه قبل و لگد اسلحه و ... روبرو نیستیم . که این موضوع بیشتر به اسون تر شدن بازی کمک کرده . مثلا وقتی ما از یک اسلحه تیربار بزرگ استفاده می کنیم لگد اسلحه خیلی به چشم نمیاد و این اهمیت انتخاب ها توی اسلحه هارو از بین می بره و این موضوع جالب نیست ! من همون گیم پلی سنگین نسخه قبل رو به این ترجیح می دم ولی به هر حال به این خودمونو عادت دادیم ! اکشن بازی توی یه قسمت ها دو برابر نسخه قبل هست و واقعا بی وقفه طراحی شده . هوش مصنوعی دشمن ها عالی طراحی شده و ارضا کنندست . تنوع سلاح ها خیلی خوبه و در نهایت تیر هم خیلی تو بازی زیاد پیدا می شه که اینم به هر چه اسون تر شدن بازی نسبت به نسخه قبلی کمک کرده . امتیاز من به بخش گیم پلی 9.5 هست . مولتی پلیر هم هنوز تجربه نکردم که مسلما باید عالی باشه !

گرافیک : همونطور که همه سایت ها گفتن بهترین گرافیک کنسولی تا به اینجا 100 درصد این بازی هست و جای هیچ ایرادی باقی نمی ذاره ! امتیاز من به این بخش 10 هست .

صدا گذاری : تفاوت خاصی با نسخه قبل نداشت امتیاز به این بخش 9 هست .

داستان : خیلی واسم جالب بود بدونم این داستان در چه وضعیتی قرار داره که اینقدر سایت ها بهش ایراد گرفتن . چیزی که ما از داستان بازی دیدیم همون داستانی بود که بقیه بازی های fps معروف داشتن . من هنوز متوجه نشدم داستان MW 1 و MW 2 و ... از این داستان خیلی مثلا سرتر و عمیق تر بودن !؟ :))
امتیاز من هم به این بخش 8 هست .

در کل من به بازی امتیازی مابین 9 تا 9.5 می دم . در سخت گیرانه ترین حالت هم دادن امتیاز زیر 9 به این بازی بی انصافیه ! ایراد مهمی کسی تو بازی دیده بیان کنه ما هم متوجه بشیم !!

بازی هم که جوری تموم شد که از الان منتظر نسخه چهارم بشینیم :d

موفق باشید

• Like
Reactions: Robin Hood
من هم بازی رو گرفتم
به نظر من هم باکس شات ریجن 1 جالب تره
خیلی کم بازی کردم تا اینجای کار بازی همون هیجان و درگیرکنندگی نسخه 2 رو داره اما آسون تر شده
من دوست داشتم بازی به سختی نسخه 2 باشه
دوستان تا آخر بازی همینطور هست؟

من هم بازی رو گرفتم
به نظر من هم باکس شات ریجن 1 جالب تره
خیلی کم بازی کردم تا اینجای کار بازی همون هیجان و درگیرکنندگی نسخه 2 رو داره اما آسون تر شده
من دوست داشتم بازی به سختی نسخه 2 باشه
دوستان تا آخر بازی همینطور هست؟
بله بازي از نسخه 2 روي همه درجات اسونتره.

بله بازي از نسخه 2 روي همه درجات اسونتره.
دقیقا رامین باهات موافقم. من روی Elite بازی رو خیلی راحت تموم کردم و واقعا به هیچ مشکل خاصی بر نخوردم. کلا 15-20 بار هم بیشتر نمردم که نصفش تو مراحلی بود که از وسایل نقلیه استفاده می کردیم. انصافا درجه سختی نسخه دوم با این قابل مقایسه نیست. بازی به قولی عامه پسندتر شده بود.

به نظر من بازی یه جورایی به جای پیشرفت،پسرفت گرافیکی داشته!بعضی چیزا مثل صورت افراد یا لباساشون بد جور تو ذوق میزنه البته چیزای دیگه هم هست ولی این مورد ها خودشون رو بیشتر نشون میدن
صدای بازی و افکتهایی که به کار بردن عالیه فقط کاشکی مهمات رو کمتر میکردن اخه بیش از حد بازی رو اسون کرده البته بماند که خود بازی هم اسون تر شده
مواردی که گفتم نظر شخصیمه

• Like
Reactions: ™Meysam
به نظر من بازی یه جورایی به جای پیشرفت،پسرفت گرافیکی داشته!بعضی چیزا مثل صورت افراد یا لباساشون بد جور تو ذوق میزنه البته چیزای دیگه هم هست ولی این مورد ها خودشون رو بیشتر نشون میدن
صدای بازی و افکتهایی که به کار بردن عالیه فقط کاشکی مهمات رو کمتر میکردن اخه بیش از حد بازی رو اسون کرده البته بماند که خود بازی هم اسون تر شده
مواردی که گفتم نظر شخصیمه

در مورد آسون تر شدن بازی کاملا موافقم درجه سختی های بازی نسبت به KZ2 قابل قیاس نیست اما یکی از دلایلی که بازی رو خیلی آسون کرده این مهماته که تو کل بازی به وفور یافت میشه و اصلا امکان نداره هیچ جای بازی با کمبود مهمات مواجه بشید اما در مورد گرافیک واقعا نمسدونم شما چطوری این حرف رو میزند...! گرافیک برای من یکی که بیشتر از تصوراتم بود و کاملا پیشرفتش نسبت به قبل مشخصه.!

امروز رفتم سراغ کیلزون 2 و تا بازی بالا اومد متوجه تفاوت خیلی زیاد گرافیک نسخه قبل با این نسخه شدم ! واقعا نسخه سوم پیشرفت قابل توجهی مخصوصا در زمینه تکسچر داشته ! پیشنهاد می شه حتما بازی رو با یه HD TV هم انجام بدید . تا گرافیک بازی مات و مبهوتتون کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or