KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
اون هم که زدین یعنی چی؟ یعنی شما تو KZ2 لگ داشتین؟ به شخصه دوستان میدونند من زمانی که شمال هستم چقدر کیفیت اینترنتم داغون هست. من با اون اینترنت KZ بازی میکردم و حتی یادمه کیارش هم با 64 یا 128 بود که میومد بازی میکرد و کمی لگ داشت.
برهان منم منظورم این نبود که لگ KZ2 خیلی زیاده (مثه mw2)یا بازیهای دیگه.ولی خداییش قبول داری بعضی وقتا مثلا یارو هنوز از smoke درنیومده تورو با شاتگان headshot میکنه؟؟
تا حالا این اتفاق برات نیوفتاده؟
یا میبینی طرف داره خشاب عوض میکنه یه هو میزنه تو با اسلحه شیشه ای مردی:(
واسه من که زیاد اتفاق افتاده
ولی بازم میگم سرورKZ2بهترین سرور بازیهای شوتره

برهان منم منظورم این نبود که لگ KZ2 خیلی زیاده (مثه mw2)یا بازیهای دیگه.ولی خداییش قبول داری بعضی وقتا مثلا یارو هنوز از smoke درنیومده تورو با شاتگان headshot میکنه؟؟
تا حالا این اتفاق برات نیوفتاده؟
یا میبینی طرف داره خشاب عوض میکنه یه هو میزنه تو با اسلحه شیشه ای مردی:(
واسه من که زیاد اتفاق افتاده
ولی بازم میگم سرورKZ2بهترین سرور بازیهای شوتره
ایمان جون بهترین سرور برای bad company 2 هستش>:d<
تا بازی نکنی متوجه حرف من نمیشی البته این چند وقت به خاطر مشکلات psn یکم خراب شده
دوستان مگه قرار نبود امروز برای اعضای پلاس بتا جدیده بیاد؟تا الان چیزی نیومده که!

دوستان مگه قرار نبود امروز برای اعضای پلاس بتا جدیده بیاد؟تا الان چیزی نیومده که!
حامد بتا امروز برای همه میاد. اونی که میگی دموی SP بازی هست که هفته دیگه برای پلاس میاد. البته این نکته رو هم دقت کنید که سایت KZ زده 3 فوریه میاد که میشه فردا. البته چون سایت برای بخش اروپا هست به احتمال زیاد امشب یا فردا صبح(ساعت 3-4 صبح مثل دموی FIFA11) بتا روی سرورهای آمریکا قرار میگیره و فردا تا ظهر روی سرورهای اروپا میاد. قائدتا باید اینجوری باشه.

حامد بتا امروز برای همه میاد. اونی که میگی دموی SP بازی هست که هفته دیگه برای پلاس میاد. البته این نکته رو هم دقت کنید که سایت KZ زده 3 فوریه میاد که میشه فردا. البته چون سایت برای بخش اروپا هست به احتمال زیاد امشب یا فردا صبح(ساعت 3-4 صبح مثل دموی FIFA11) بتا روی سرورهای آمریکا قرار میگیره و فردا تا ظهر روی سرورهای اروپا میاد. قائدتا باید اینجوری باشه.
بتا امروز نمیاد و یه روز تاخیر خورده و ساعت 10 صبح به وقت Pacific Time روز سوم فوریه منتشر میشه پس امروز دنیالش نگردید ...

بتا هم تا 15ـم فقط کار میکنه! بعدش دیگه باید دوباره بریم تو کف :d
بعدش یک هفته صبر میکنی خود بازی میاد :d

یه سوال الان برای من پیش اومده، چطور وقتی بازی Gold شده اینا بتا میدن بیرون؟ :d
فکر کنم قبلاً گفته بودن دمو (بتا) ـی که میاد از نسخه Gold شده بازی نیست و همون beta code ـه :دی

فکر کنم Embargo برای انتشار نقدها تا فرداست.
مطمئنی؟ فردا که تازه میشه 19 روز به انتشار بازی. معمولا 7 روز مونده به بازی نقدها میومدن بیرون و امتیازات اصلی مشخص میشد.
بله، Feb. 3 at 9 a.m. PST.

آخرین ویرایش:
فکر کنم قبلاً گفته بودن دمو (بتا) ـی که میاد از نسخه Gold شده بازی نیست و همون beta code ـه :دی
فکر نکنما:دی آخه تا جایی که من میدونم گفته بودن این که دقیقا همون چیزی هست که تو نسخه نهایی بازی می بینید.

فکر کنم Embargo برای انتشار نقدها تا فرداست.
مطمئنی؟ فردا که تازه میشه 19 روز به انتشار بازی. معمولا 7 روز مونده به بازی نقدها میومدن بیرون و امتیازات اصلی مشخص میشد.

You can't beta test a game that's gone gold
yes :d

سایت Justpushstart گفته که نقدش رو فردا (3 feb) منتشر میکنه!
بسیار هم زیبا:دی

آخرین ویرایش:
فکر نکنما:دی آخه تا جایی که من میدونم گفته بودن این که دقیقا همون چیزی هست که تو نسخه نهایی بازی می بینید.
You can't beta test a game that's gone gold
yes :d

سایت Justpushstart گفته که نقدش رو فردا (3 feb) منتشر میکنه!

این دموی SP که قراره برای PLUS بیاد جریانش چیه فرقی با این بتایی که امروز قراه بیاد میکنه :">
آره دیگه خودت داری میگی SP. یعنی بخش تک نفره و داستانی بازی یک قسمتش رو می خوان برامون بزارند تا با نحوه بازی و برخی از امکانات جدیدش آشنا بشیم. این دمویی هم که فردا میاد بهش میگند بتای مولتی پلیر که اینم از اسمش معلومه دیگه برای بخش چند نفره هست:دی البته می تونی به صورت آفلاین با Botها در بخش Botzone بازی کنی. البته باید به PSN وصل باشی اما نیاز به اینترنت پرسرعت نداری

• Like
Reactions: iMahmoud
آره دیگه خودت داری میگی SP. یعنی بخش تک نفره و داستانی بازی یک قسمتش رو می خوان برامون بزارند تا با نحوه بازی و برخی از امکانات جدیدش آشنا بشیم. این دمویی هم که فردا میاد بهش میگند بتای مولتی پلیر که اینم از اسمش معلومه دیگه برای بخش چند نفره هست:دی البته می تونی به صورت آفلاین با Botها در بخش Botzone بازی کنی. البته باید به PSN وصل باشی اما نیاز به اینترنت پرسرعت نداری

خیلی ممنون از پاسخ سریعتون ;)

این دموی SP که قراره برای PLUS بیاد جریانش چیه فرقی با این بتایی که امروز قراه بیاد میکنه :">
تا اونجایی که من میدونم اون دموی SP واسه همه کاربرها میاد نه فقط واسه کاربران PLUS .البته کاربران PLUS میتونن دمو رو در روز 9 فبریه دانلود کنن در حالی که کاربران معمولی باید تا 16 فبریه صبر کنن.دمو در 2 نسخه 2D و 3D هستش که فقط نسخه 2Dقابلیت بازی کردن به صورت co-op رو داره.میشه هر 2 نسخه رو با move هم بازی کرد.دمو مربوط میشه به مرحله Icy Incursion
February 16th is the day that Killzone 3′s Single Player demo hits the PlayStation Store.
PlayStation Plus members will be able to download the demo on February 9th
There will be two separate downloads available from the PlayStation Store: one in 2D and one in 3D
The 2D version has splitscreen co-op as well, a feature not available in the 3D demo
These demos will be PlayStation Move-enabled
Both versions will take place on the “Icy Incursion” level

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: iMahmoud

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or