برهان منم منظورم این نبود که لگ KZ2 خیلی زیاده (مثه mw2)یا بازیهای دیگه.ولی خداییش قبول داری بعضی وقتا مثلا یارو هنوز از smoke درنیومده تورو با شاتگان headshot میکنه؟؟اون هم که زدین یعنی چی؟ یعنی شما تو KZ2 لگ داشتین؟ به شخصه دوستان میدونند من زمانی که شمال هستم چقدر کیفیت اینترنتم داغون هست. من با اون اینترنت KZ بازی میکردم و حتی یادمه کیارش هم با 64 یا 128 بود که میومد بازی میکرد و کمی لگ داشت.

ایمان جون بهترین سرور برای bad company 2 هستش>:d<برهان منم منظورم این نبود که لگ KZ2 خیلی زیاده (مثه mw2)یا بازیهای دیگه.ولی خداییش قبول داری بعضی وقتا مثلا یارو هنوز از smoke درنیومده تورو با شاتگان headshot میکنه؟؟
تا حالا این اتفاق برات نیوفتاده؟
یا میبینی طرف داره خشاب عوض میکنه یه هو میزنه تو با اسلحه شیشه ای مردی
واسه من که زیاد اتفاق افتاده
ولی بازم میگم سرورKZ2بهترین سرور بازیهای شوتره
حامد بتا امروز برای همه میاد. اونی که میگی دموی SP بازی هست که هفته دیگه برای پلاس میاد. البته این نکته رو هم دقت کنید که سایت KZ زده 3 فوریه میاد که میشه فردا. البته چون سایت برای بخش اروپا هست به احتمال زیاد امشب یا فردا صبح(ساعت 3-4 صبح مثل دموی FIFA11) بتا روی سرورهای آمریکا قرار میگیره و فردا تا ظهر روی سرورهای اروپا میاد. قائدتا باید اینجوری باشه.دوستان مگه قرار نبود امروز برای اعضای پلاس بتا جدیده بیاد؟تا الان چیزی نیومده که!
بتا امروز نمیاد و یه روز تاخیر خورده و ساعت 10 صبح به وقت Pacific Time روز سوم فوریه منتشر میشه پس امروز دنیالش نگردید ...حامد بتا امروز برای همه میاد. اونی که میگی دموی SP بازی هست که هفته دیگه برای پلاس میاد. البته این نکته رو هم دقت کنید که سایت KZ زده 3 فوریه میاد که میشه فردا. البته چون سایت برای بخش اروپا هست به احتمال زیاد امشب یا فردا صبح(ساعت 3-4 صبح مثل دموی FIFA11) بتا روی سرورهای آمریکا قرار میگیره و فردا تا ظهر روی سرورهای اروپا میاد. قائدتا باید اینجوری باشه.
بعدش یک هفته صبر میکنی خود بازی میاد :dبتا هم تا 15ـم فقط کار میکنه! بعدش دیگه باید دوباره بریم تو کف :d
فکر کنم قبلاً گفته بودن دمو (بتا) ـی که میاد از نسخه Gold شده بازی نیست و همون beta code ـهیه سوال الان برای من پیش اومده، چطور وقتی بازی Gold شده اینا بتا میدن بیرون؟ :d
فکر نکنمافکر کنم قبلاً گفته بودن دمو (بتا) ـی که میاد از نسخه Gold شده بازی نیست و همون beta code ـه![]()
مطمئنی؟ فردا که تازه میشه 19 روز به انتشار بازی. معمولا 7 روز مونده به بازی نقدها میومدن بیرون و امتیازات اصلی مشخص میشد.فکر کنم Embargo برای انتشار نقدها تا فرداست.
بسیار هم زیباYou can't beta test a game that's gone gold
yes :d
سایت Justpushstart گفته که نقدش رو فردا (3 feb) منتشر میکنه!
You can't beta test a game that's gone goldفکر نکنماآخه تا جایی که من میدونم گفته بودن این که دقیقا همون چیزی هست که تو نسخه نهایی بازی می بینید.
سایت Justpushstart گفته که نقدش رو فردا (3 feb) منتشر میکنه!مطمئنی؟ فردا که تازه میشه 19 روز به انتشار بازی. معمولا 7 روز مونده به بازی نقدها میومدن بیرون و امتیازات اصلی مشخص میشد.
آره دیگه خودت داری میگی SP. یعنی بخش تک نفره و داستانی بازی یک قسمتش رو می خوان برامون بزارند تا با نحوه بازی و برخی از امکانات جدیدش آشنا بشیم. این دمویی هم که فردا میاد بهش میگند بتای مولتی پلیر که اینم از اسمش معلومه دیگه برای بخش چند نفره هستاین دموی SP که قراره برای PLUS بیاد جریانش چیه فرقی با این بتایی که امروز قراه بیاد میکنه![]()
آره دیگه خودت داری میگی SP. یعنی بخش تک نفره و داستانی بازی یک قسمتش رو می خوان برامون بزارند تا با نحوه بازی و برخی از امکانات جدیدش آشنا بشیم. این دمویی هم که فردا میاد بهش میگند بتای مولتی پلیر که اینم از اسمش معلومه دیگه برای بخش چند نفره هستالبته می تونی به صورت آفلاین با Botها در بخش Botzone بازی کنی. البته باید به PSN وصل باشی اما نیاز به اینترنت پرسرعت نداری

تا اونجایی که من میدونم اون دموی SP واسه همه کاربرها میاد نه فقط واسه کاربران PLUS .البته کاربران PLUS میتونن دمو رو در روز 9 فبریه دانلود کنن در حالی که کاربران معمولی باید تا 16 فبریه صبر کنن.دمو در 2 نسخه 2D و 3D هستش که فقط نسخه 2Dقابلیت بازی کردن به صورت co-op رو داره.میشه هر 2 نسخه رو با move هم بازی کرد.دمو مربوط میشه به مرحله Icy Incursionاین دموی SP که قراره برای PLUS بیاد جریانش چیه فرقی با این بتایی که امروز قراه بیاد میکنه![]()