KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
چهار شنبه این هفته Open Multiplayer Beta بازی تو دو تا مپ و همه مود های بازی واسه آمریکای شمالی و پنج شنبه برای اروپا عرضه میشه، حالا چه جوری تا اون موقع صبر کنیم ... یه تریلر 720P از مولتی پلیر بازی Download کردیم روزی چند بار نگاه می کنم، بخش چند نفره بازی فوق العاده شده ...

می بینم بدجوری شوقش گرفتت:دی فقط دو تا نکته چون تو خود سایت KZ این رو ننوشته بود. مطمئنی بازی تو دو تا مپ و همه مودها هستش؟ تو خود سایت اومده بود که تنها می تونید تو مپ Frozen Dam و تو مدهای Guerrilla Warfare, Warzone ,Operations بازی کنید و البته تو نسخه نهایی بازی علاوه بر این 3 مد و بخش آفلاین شاهد 4 مد دیگه هم خواهیم بود. این هم لینکش و متنش هم این پایین میزارم.

This Beta will offer you exclusive early access to the MP05 ‘Frozen Dam’ multiplayer level from Killzone 3, including all three online multiplayer modes – Guerrilla Warfare, Warzone and Operations – as well as the offline multiplayer mode, Botzone

آخرین ویرایش:
می بینم بدجوری شوقش گرفتت:biggrin1: فقط دو تا نکته چون تو خود سایت KZ این رو ننوشته بود. مطمئنی بازی تو دو تا مپ و همه مودها هستش؟ تو خود سایت اومده بود که تنها می تونید تو مپ Frozen Dam و تو مدهای Guerrilla Warfare, Warzone ,Operations بازی کنید و البته تو نسخه نهایی بازی علاوه بر این 3 مد و بخش آفلاین شاهد 4 مد دیگه هم خواهیم بود. این هم لینکش و متنش هم این پایین میزارم.
شوقش ُ داریم موندیم وقت بازی کردنشم داریم یا نه :دی

والا خدمتت عرض کنم که منظور از همه مودها همینا بود دیگه :دی ولی راجع به مپ من خونده بودم Bilgarsk Boulevard هم قابل بازی خواهد بود حالا دقیقا نفهمیدم قضیه چیه ...

شوقش ُ داریم موندیم وقت بازی کردنشم داریم یا نه :دی

والا خدمتت عرض کنم که منظور از همه مودها همینا بود دیگه :دی ولی راجع به مپ من خونده بودم Bilgarsk Boulevard هم قابل بازی خواهد بود حالا دقیقا نفهمیدم قضیه چیه ...
وقتش هم جور میشه ایشالا:دی

خوب اینکه همه مدهای بازی نیستش:دی گفتم که به جز اینا 4 تا دیگه هم هست که البته به نظر میرسه این مد Operation چیز جدید و باحالای هستش:دی در مورد نقشه هم که فکر کنم سایت خود KZ بهترین منبع باشه و به بقیه سایت ها که خبرهای متفاوتی میزارن نمیشه استناد کرد.

به جنگل خوش اومدید:

thank_you_078.gif

Justpushstart که چندی پیش اعلام کرد یک نسخه کپی دستشونه و حجم بازی بالغ بر 42 گیگ هست در راستای نقد کیلزون سه و انتشارش توسط این سایت چنین میگه:
If you just can’t wait for the next installment of Killzone 3, and you’re eager to read some of its first reviews on the web, you will have to wait until next week.
You may or may not know already, but several review sites like Just Push Start, currently have a copy of Killzone 3. As with most bigger titles much like street dates there is a set date when a review is allowed to be published.
With the case of Killzone 3, that date is February 3rd @ 9pm PST. I know the wait will be hard, but the game is MORE than worth the wait.
Come back again with us on February 3, 2010 at 9AM PST to see our review of this epic title!

منظورش از a copy of killzone 3 بازی ارجیناله، نه نسخه کپی.
نمیگن We have a killzone 3 که! میگن We have a copy of killzone 3 !
خوب شد گفتی نمیدونستم! :))
منم منظورم دقیقاً همین بود شما بد متوجه شدی! وقتی میگن یک کپی از بازی دستمونه یه این معنی نیست که بازی Pirate خور شده هست. ;)
Review Version Games

آخرین ویرایش:
Justpushstart که چندی پیش اعلام کرد یک نسخه کپی دستشونه و حجم بازی بالغ بر 42 گیگ هست در راستای نقد کیلزون سه و انتشارش توسط این سایت چنین میگه:
منظورش از a copy of killzone 3 بازی ارجیناله، نه نسخه کپی.
نمیگن We have a killzone 3 که! میگن We have a copy of killzone 3!
خوب شد گفتی نمیدونستم! :))
منم منظورم دقیقاً همین بود شما بد متوجه شدی! وقتی میگن یک کپی از بازی دستمونه یه این معنی نیست که بازی Pirate خور شده هست. ;)
Review Version Games
منظورت هر چی بوده شما نوشتی: "چندی پیش اعلام کرد یک نسخه کپی دستشونه".
من دارم میگم نسخه کپی اشتباه ِ.

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال. این بازی قابلیت استفاده از move داره، حالا به نظر شما ها با اون بهتر و راحت تر میشه بازی کرد یا با همون دسته های معمولی خوبه؟؟ آخه من نمی خوام به خاطر عدم داشتن تجهیزات لازم و کافی آبکش شم:d
چون به اندازه کافی بازی سریع شده

آخرین ویرایش:
احتمالا با 128 مخابرات سازگار باشه ، قرار بزاریم بازی کنیم من حال "یه نفری" رو بگیرم ... :d میگم اون مولتی رو کسی با 128 زده بود بگه چه جوری هاست ؟!
البته این چند روزه رو مخ رفیقم کار کنم (کارمند مخابراتِ:d) یه نامه بگیره سرویس رو به 256 تغییر بدم دیگه فکر کنم مشکل زیادی نباشه :d!

خب متاسفانه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و 3 تا تریلر از بازی دیدم ... :d! تو بعضی صحنه ها انقدر شلوغ بود دقیقا حس بودن وسط یک جنگ بزرگ به آدم دست میده !!

جالب بود :

اون بخش Kill ـه Face 2 Face خیلی جالب بود ، مخوصا وقتی با انگشت شست چشم هلگاست رو کور میکنی یا با چاقو میزنی از چشم تا وسط مغز رو میاری پایین !

بخش Multi Player هم جذاب بود | نور پردازی جدا خیره کننده ـست | این بازیکن بخش مولتی هم کمی خنگ میزد ایضا ... Anyway منتظر آبکش کردن بچه ها هستم !:d

آقا کسی در مورد لگ داشتن یا نداشتن توی بازی خبر داره یه نه؟
یعنی مثه کیلزون2 با این اینترنت مخزرف ما کیلزون3 هم با لگ هست یانه؟

آقا کسی در مورد لگ داشتن یا نداشتن توی بازی خبر داره یه نه؟
یعنی مثه کیلزون2 با این اینترنت مخزرف ما کیلزون3 هم با لگ هست یانه؟
اون هم که زدین یعنی چی؟ یعنی شما تو KZ2 لگ داشتین؟ به شخصه دوستان میدونند من زمانی که شمال هستم چقدر کیفیت اینترنتم داغون هست. من با اون اینترنت KZ بازی میکردم و حتی یادمه کیارش هم با 64 یا 128 بود که میومد بازی میکرد و کمی لگ داشت.

دوستان اون مقاله ای هم که قولش رو بهتون داده بودم دارم روش کار می کنم و عکس هاش هم آماده بشه ایشالا تو همین روزها روی سایت میره. سعی می کنم قبل از اومدن بتای بازی که 4و5شنبه میاد روی سایت بفرستمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or