KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
جدیدترین خبر اینه که دموی single player کیلزون3 رو میشه در تاریخ 16 فبریه از playstation store دانلود و بازی کرد:x
ایول. پس بلاخره میتونیم این شاهکارو یه ناخونکی بهش بزنیم:groupwave::groupwave: من احتمال میدم سازنده های کیلزون حتما بازی سنتری هستن که اینجوری نظر منتقدای اولیش که من و محسن بودیم رو برگردوند:d

اگه با یه کنسول دوستم دانلود کنم ، میتونم ازش بگیرمش بعدا ؟

تا جايي كه يادمه تو يكي از آپديتا اين قابليت شيرينگ اضافه شد كه ميشد بازي هاي دانلودي رو از يكي بگيري ، ولي اينكه پولي ها رو هم بشه نميدونم

فكر كنم هارد گيرنده هم فرمت ميشد :-؟

عجیب تو دو دلیم که عید که میرم ترکیه،این بازی رو هم به همراه Top Spin4 بخرم یا نه ! من به شدت بازی های FPS رو دوست دارم ولی با کیبورد و موس رو بیشتر عادت دارم مثل سری Call Of Duty البته از نوع پی سی ش ! خلاصه که هی میام سر میزنم اینجا ببینم حرف ها و تریلر هایی که از بازی میزارین تحریکم میکنه به خرید این بازی یا نه !!!! بعضی ها میکن کلا FPS با کنسول جالب نیست،شما هم اگه میشه نظرتونو بدین ببینم شما چی فکر میکنین...

عجیب تو دو دلیم که عید که میرم ترکیه،این بازی رو هم به همراه Top Spin4 بخرم یا نه ! من به شدت بازی های FPS رو دوست دارم ولی با کیبورد و موس رو بیشتر عادت دارم مثل سری Call Of Duty البته از نوع پی سی ش ! خلاصه که هی میام سر میزنم اینجا ببینم حرف ها و تریلر هایی که از بازی میزارین تحریکم میکنه به خرید این بازی یا نه !!!! بعضی ها میکن کلا FPS با کنسول جالب نیست،شما هم اگه میشه نظرتونو بدین ببینم شما چی فکر میکنین...

دوست عزیز اگر زیاد با کنسول fps بازی نکردید احتمالا براتون سخته از طرفی این بازی اگر مثل نسخه دو باشه جزء بازیهای سخت محسوب میشه
من وقتی کیلزون 2 رو بازی میکردم اولین بار بود که با کنسول fps بازی میکردم جالب اینجاس که روی درجه سختی بالا هم بازی میکردم اما واقعا از سختی و جو سنگین بازی لذت بردم
البته با موس از لحاظ نشونه گیری راحت تره اما در عوض دسترسی به دکمه ها بهتره وقتی با دسته بازی میکنید
نسخه 2 گیم پلی خاصی داشت که بعضی از گیمرها می پسندیدن و بعضی هم نمی پسندیدن که نظرسنجی این تاپیک هم این موضوع رو نشون میده اما ظاهرا گیم پلی نسخه 3 تغییر کرده
شما باید به سلیقه خودت توجه کنی

کی این حرف احمقانه رو زده گفته با کنسول جالب نیست من خودم کلا چهFPSوچه هر سبک دیگه ای رو با کنسول بیشتر حال میکنم تا با کامپیوترم این یارو که این حرف رو زده شاید کنسول نداشته ضرب المثل گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه بو میده

عامل اصي براي راحتي فقط به عادت مربوط ميشه...اكثر گيمر ها چون از پي سي بازي هاي fps رو شروع كردن با موس راحتن و با انالوگ افتضاح....خود من 4سال با pc بازي هاي fps نكردم و فقط با انالوگ كنسول بازي ميكنم ...الان به صورت ناجوري با موس غريبه شدم و اصلا نميتونم با موس بازي كنم....وهيچ فرقي هم تو سرعت عمل گيمر هاي دو گروه تو نشونه گيري نداره...اگه بين پي سي بازها و كنسول بازها مثلا تو بازي مثل call of duty بذارن رقابت جالب و پاياپايي وجود داره..:d

چهار شنبه این هفته Open Multiplayer Beta بازی تو دو تا مپ و همه مود های بازی واسه آمریکای شمالی و پنج شنبه برای اروپا عرضه میشه، حالا چه جوری تا اون موقع صبر کنیم ... یه تریلر 720P از مولتی پلیر بازی Download کردیم روزی چند بار نگاه می کنم، بخش چند نفره بازی فوق العاده شده ...

چهار شنبه این هفته Open Multiplayer Beta بازی تو دو تا مپ و همه مود های بازی واسه آمریکای شمالی و پنج شنبه برای اروپا عرضه میشه، حالا چه جوری تا اون موقع صبر کنیم
مائی که چند وقت پیش نسخه بتاشو دانلود کردیم میتونیم با اونایی هم که فری دانلود میکنن بازی کنیم یعنی همون بتا قبلی هست فری شده یا فرق داره ؟

مائی که چند وقت پیش نسخه بتاشو دانلود کردیم میتونیم با اونایی هم که فری دانلود میکنن بازی کنیم یعنی همون بتا قبلی هست فری شده یا فرق داره ؟
نه، با اون فرق داره و باید یه بار دیگه Download کنید این نسخه نهایی بازی هست و در واقع دیگه بتا نیست و دمو بخش چند نفره بازی ِ ، کلا هم 13 روز بیشتر نیست، از دوم تا پانزدهم فوریه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or