KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
Killed a player using the Exo in any multiplayer map[/SPOILER]

دوستان این تروفی رو نگاه کنید:دی پس مرحله مخفی کاری هم تو بازی داریم که تو جنگل هم اتفاق میافته:دی به به. احتمالا هم شب هستش و حال و هوایی خواهد داشت:دی

Never There – Sneak past Helghast
Sneaked past all Helghast in the Jungle without alerting any of them
Trophy: Bronze
اوه چه عالی
عاشق مراحل مخفی کاری ام . اصلا Stealth بودن رو دوست دارم :d پس این بود اون مرحله جنگلی که میگفتن چه مخوف :d

این صدرا همیشه یکجوری خودش رو میرسوند اینجا و خبرش رو میداد!
شاید داره بتا رو با bot بازی میکنه! :d چون بتا هم فقط مینوشت KZ3 ! احتمالا همینه! چون هنوز آمریکا و اون دور و برا خبری از بازی نشده! دبی که سهله :d

بچه ها بازی اومده من امروز دیدم اقا صدرا داره KZ3 بازی می کنه باور نمی کنید برید از خودش بپرسید !
ای خدا من رو نجات بده:دی

اون بتا هستش که داره بازی می کنه چون وقتی که بتا رو بازی کنی هیچ چیزی نمی نویسه و فقط میزنه KZ3. البته خیلی بعیده الان نسخه اصلی بازی اومده باشه و این حرفی که من میزنم نقض بشه:دی

اقا این واسه پلاس ها نمی دن . مثلا ما پلاس شدیما !
چرا برای plusها میدادن. هم اون موقع که باید theme رو دانلود می کردی و هم چند هفته بعدش که به خود من هم دادن و بعد به یکی از دوستام دادم که دانلود کنه. در کل بازی خیلی بعید هست زودتر از 2-3 هفته دیگه بیاد. تازه اگه بخواد زود بیاد وگرنه که میشه مثل بقیه بازی ها و نزدیک 1ماه دیگه باید صبر کنید.

اقا ببخشیدا من از کجا باید اینو بدانلودمش ! هر گشتم نبود !
خوب میگم که برای یک تعداد خاصی فرستاده شد و کلا دیگه نیست و فقط می تونید تا هفته دیگه صبر کنید تا به صورت عمومی بیاد و بتونید دانلود کنید. موفق باشید

خوب دوستان اگه وقت بکنم سعی می کنم یک مقاله ای رو قبل از اومدن بازی روی سایت قرار بدم که توش عکس تمامی سلاح های این نسخه هست و به همراه توضیحات فارسی و کلاس مربوطه و ... قرارش بدم چون به تازگی این مقاله روی سایت اصلی KZ3 اضافه شده و این شماره دارای 27 نوع وسیله جنگی هست که شامل 20 سلاح، 1 چاقو، 2 نوع نارنجک و 4 وسیله جنگی ربات مانند میشه.

خوب دوستان اگه وقت بکنم سعی می کنم یک مقاله ای رو قبل از اومدن بازی روی سایت قرار بدم که توش عکس تمامی سلاح های این نسخه هست و به همراه توضیحات فارسی و کلاس مربوطه و ... قرارش بدم چون به تازگی این مقاله روی سایت اصلی KZ3 اضافه شده و این شماره دارای 27 نوع وسیله جنگی هست که شامل 20 سلاح، 1 چاقو، 2 نوع نارنجک و 4 وسیله جنگی ربات مانند میشه.

ایول ایول بی صبرانه منتظر مقاله هستم.

هنوز تصاويري از مرحله جنگلي منتشر نشد.؟..؟...;)
یک تصویر کوچیک از این مرحله که در بخش مولتی بازی هم قرار داره تو سایت خود KZ هست که از طریق این لینک می تونید مشاهده کنید. به پایین صفحه برید و آخرین Map که مربوط به جنگل هست رو تماشا کنید.

وای خدای من ! عجب چیزی بود .
از الان همتون لهید . :d
چیز خیلی باحالی هم که بود ، طرف هلگاست بود . یه خط های آبی از بالای صفحه میگذشت . :d مثلا مال کلای هلگاست ها بود . :d

پس کی میاد این بازی:(مخم ترکید:db-)کی این هلگاست ها میان بترکونمشون:d:d
تاریخ دقیققق انتشار بازی کی؟؟؟
من با کنترل سنگین بازی حال میکنمم:d:dmove move
Killzone Fan

پس کی میاد این بازی:(مخم ترکید:db-)کی این هلگاست ها میان بترکونمشون:d:d
تاریخ دقیققق انتشار بازی کی؟؟؟
من با کنترل سنگین بازی حال میکنمم:d:dmove move
Killzone Fan
22 فبریه 2011 - آمریکا
25 فبریه 2011 - اروپا
24 فبریه 2011 - استرالیا

• Like