احسنت کار خوبی انجام دادی! مرد حسابی منظور از سوال اینه که کسی اگه تجربه کرده بگه چطورهبلی من چند دست بازی کردم :d
راستی منظور همون بتا هست دیگه؟دمو که هنوز ندادن
احسنت کار خوبی انجام دادی! مرد حسابی منظور از سوال اینه که کسی اگه تجربه کرده بگه چطورهبلی من چند دست بازی کردم :d
آره همون بتا رو میگه. هنوز که نه بتا رو مثل Uncharted تو روزهای آخر free کردن و نه فصد این رو دارن که دموی قابل بازی منتشر کنند. 1 ماه دیگه میاد صبر کنیدراستی منظور همون بتا هست دیگه؟دمو که هنوز ندادن
بستگی داره این اتفاق چجوری بیوفته.. اگه قرار باشه البته!!!به نظرم اگه با هلگاستا همکاری کنن لوس میشه! بعیده به نظرم.
حامد تو هم بالاخره بتا رو گیر آوردی کلک؟؟؟از کجا دزدیدیشبتا رو میشه هنوز بازی کرد؟ اخه یه چند وقته که نمیتونم بازی کنم همش ارور میده!
:dبه پول خودمون نزدیک 175 تومان میشه. البته ریجن یکش میشه 130 تومان اما به طبع هزینه انتقالش هم بیشتر هست. قیمت پک رو فکر کنم همون حدود 200 اینا باید روش حساب کنی.دوستان قیمت Helghast Edition چقدره؟؟؟ برا ریجن 2
اون تفنگی رو که move و navi رو میگذاریم توش و شبیه به M-16 هست کسی دیده یا داره؟
از کجا میشه گیرش آورد؟ قیمتی ازش هست؟
فک کنم خیلی باهاش حال بده
اِ ؟!!! جدی میگی؟!:-*
:d اینی هم که من میگم مخصوصه همین بازیه عزیز واسه همین اینجا پرسیدم
وگرنه خودم عقلم میرسه![]()
عزیز این تاپیک KZ3 هستش برای این سوال ها باید بری بخش MOVE سوال کنی که کسای که تو بازار هستن جواب شما رو بدن .

یک تریلر جدید از بخش مالتی پلیر بازی اومده پیشنهاد میکنم حتماً حتماً ببینید من که خشکم زد!
http://www.youtube.com/watch?v=HYqyAcYlk8Y
بقول یکی از یوزرها Good Bye Call of Duty