KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
ببخشید احساس نمیکنید بحث هایی که توی این تاپیک میشه داره تکراری میشه
کل مطلب اینه که یه سری میگن گیم پلی کیلزون خوبه یه سری از بچه ها میگن بده#:-s
یه حرف جدید بزنید انقدر این حرفای تکراری رو توی این تاپیک خوندیم :-&:-&:-&شدیم
مثلا ذرات معلق در هوا چطوره؟خوبه؟بحث و شروع کنیم:d

نظر من همینه که هست ، بلکه نظر خیلی های دیگه هم هست . ولی شما نمیتونی بگی کنترلش اعصاب خورد کنه ، مشکل داره ، باید بگی من مشکل دارم باهاش !

agree ! حرف دل من رو زدی :|

عزیزانی که میگن ما با این مدل کنترل لگ دار(!) و کند حال میکنیم من فک میکنم دارن بیشتر خودشونو گول میزنن

یعنی همین کم مونده بود خودمونُ گول بزنیم نفهمیم از چی لذت میبریم شما برامون توضیح بدی ... دوست عزیز حرف به قول شما "حال کردن" رو که رو هوا نمیزنن ! هر کسی با توجه به تجربه بازی نظرش رو میگه که متفق القول اکثر بچه ها نظرشون یکی هست .

لابد همه این نظرها دیگه بـــلـــه ...

من که دیگه هیچی تا اومدن بازی نمی بینم:دی

چقدر من این حرف رو دوست دارم برهان :d فقط یه تحریک لازم داری :d

• Like
Reactions: Akiba and Amir09
خوب دوستان یک نظرسنجی به تاپیک اضافه شد. هیچ بحثی هم در این زمینه نکنید چون صحبت ها رو انجام دادید. این نظرسنجی تنها جنبه این رو داره که ببینیم اکثریت با کدام کنترل راحت تر هستند. همین و بس. پس پستی در این زمینه بعد از پست خودم ببینم پاک خواهد شد.
موفق باشید

البته به نظرم دو گزینه دیگه هم اضافه میکردید خوب بود از این جهت که نتیجه گیری بهتری میشه انجام داد
گزینه های پیشنهادی :
- گیم پلی جدید رو امتحان نکردم اما همچنان با گیم پلی قبلی موافقم
- گیم پلی جدید رو امتحان نکردم اما با گیم پلی قبلی موافق نیستم

البته به نظرم دو گزینه دیگه هم اضافه میکردید خوب بود از این جهت که نتیجه گیری بهتری میشه انجام داد
گزینه های پیشنهادی :
- گیم پلی جدید رو امتحان نکردم اما همچنان با گیم پلی قبلی موافقم
- گیم پلی جدید رو امتحان نکردم اما با گیم پلی قبلی موافق نیستم
وقتی گزینه های نظرسنجی زیاد بشه ملاک برای تشخیص خیلی سخت تر میشه. همین دو تا کافی هست. این دو تا گزینه ای هم شما گفتی خوب اونی که موافق قبلی هست(حالا چه این نسخه رو تجربه کرده چه نکرده) به گزینه 1 رای بده و اونی هم که مخالف قبلی هست به گزینه 2 رای بده. این دو تا گزینه ای که شما گفتی فقط سنجش راحتی که می خوایم انجام بدیم رو پیچیده تر می کنه.

وقتی گزینه های نظرسنجی زیاد بشه ملاک برای تشخیص خیلی سخت تر میشه. همین دو تا کافی هست. این دو تا گزینه ای هم شما گفتی خوب اونی که موافق قبلی هست(حالا چه این نسخه رو تجربه کرده چه نکرده) به گزینه 1 رای بده و اونی هم که مخالف قبلی هست به گزینه 2 رای بده. این دو تا گزینه ای که شما گفتی فقط سنجش راحتی که می خوایم انجام بدیم رو پیچیده تر می کنه.

البته از این جهت که نظرسنجی رو پیچیده تر میکنه حق با شماست
اما از طریق اون دو گزینه میشه فهمید مثلا چند نفر بدون اینکه گیم پلی جدید رو تجربه کرده باشن همچنان موافق گیم پلی قبلی هستند
به هر حال هر طور که خودتون صلاح میدونید

خوب دوستان یک نظرسنجی به تاپیک اضافه شد. هیچ بحثی هم در این زمینه نکنید چون صحبت ها رو انجام دادید. این نظرسنجی تنها جنبه این رو داره که ببینیم اکثریت با کدام کنترل راحت تر هستند. همین و بس. پس پستی در این زمینه بعد از پست خودم ببینم پاک خواهد شد.
موفق باشید
این یکی دیگه جدیده :d
باشه من از این به بعد اینجا در مورد نظریه ی کوانتمی بحث میکنم !!

در مورد گذاشتن نظر سنجی تشکر میکنم از کسانی هم که به گزینه ی اول رو انتخاب کردن نهایت تشکر رو دارم.
Killzone 2بهترین ویژگیش همین کنترل سنگین بازی بود که یک راه فرار از FPSهای معمولی و تکرار کردن برو جلو نشونه بگیر سگ خفه کن !:d بود امیدوارم زیاد از اون حالت سنگین خارج نشده باشه!

ببخشید ولی چیزی که خارج از قوانین نباشه چه اشکالی داره روش بحث شه؟!

خب من شروع میکنم حال شما خوبه سلامتی؟(نفر بعدی ادامه بده!:d)

• Like
Reactions: aidin0000 and Akiba
شرمنده دارم اين پست رو ميدم ، خوب تقصير خودمونه

به بحث خيلي خوب داشت انجام ميشد كه به بدترين وضع ممكن تموم شد !

مديرام حق دارن كه نزارن ادامه پيدا كنه !!!

اينم يه عكس قشنگ يكي رو پيج فيسبوك كيلزون گذاشته بود :

hlt2nwvv0g5yqhwo03hk.jpg

• Like
Reactions: HL2-GF
حیف شد . :d

خوبه نیما ، اول تو شروع کن . :d

ببخشید ولی چیزی که خارج از قوانین نباشه چه اشکالی داره روش بحث شه؟!

خب من شروع میکنم حال شما خوبه سلامتی؟(نفر بعدی ادامه بده!:d)
این یکی دیگه جدیده :d
باشه من از این به بعد اینجا در مورد نظریه ی کوانتمی بحث میکنم !!
اصلا هم جدید نیست.
این 3-4 صفحه همش در این مورد صحبت کردین و به نتیجه ای هم نرسیدین و 2-3 نفر هم کم کم داشتند رو به حالت های خاص میاوردن. در مورد بازی صحبت کنید من که نگفتم حرفی نزنید اما در مورد کنترل به اندازه کافی تو این 3-4 صفحه صحبت شد و فکر نکنم چیز جدیدی داشته باشید که بخواید اضافه کنید. وقتی هم که چیز جدیدی نباشه و همون حرف های قدیمی رو بخواید بزنید میشه الکی جلو بردن صفحات تاپیک. پس اگه خیلی علاقه دارید که بحث های تکراری رو انجام بدین می تونید تو پروفایل های همدیگه این روند رو طی کنید.
موفق باشید

پست صفحه قبل رو پاک کردم و این رو دوباره دادم تا همه ببیند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or