KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
گیم پلی مگه آبگوشته که جا بیفته برادر من ؟!
من این بازی رو به دلیلی که نمیخوام فاش بشه (!) روی سخت ترین درجه تمومش کردم ، اما ...
اصلا ولش کن ، پایه ای یه نظر سنجی میذاریم !
اصلا اینم چه کاریه ؟! خود GG قبول داره کنترلش لگ داشته داره درستش میکنه ، اما شما ... ... ...
امان از Fan های متعصّب ...#:-s
کیوان ربطی به فن نداره . هرچی بود حتی اگه لَگ هم بود . واسه-ی بعضیا مثل خودم و کیارش لذتبخش بود . حس سنگینیه اسلحه رو بهم منتقل میکرد . درسته بیشتریا با این کنترل مشکل داشتن اما واسه من واقعا لذتبخش بود . البته اولاش خیلی سخت بود . ولی بعد از 1 ساعت فوق العاده لذتبخش شده بود

• Like
Reactions: Bayonetta
لگ یا هر چیز خود من هم همون رو بیشتر میپسندم.!:d

اما این رو توجه داشته باشید که همین لگ (!) که باعث سنگین بودن گیم پلی بازی شده بود باعث میشد که عده ی کمتری سمت بازی برن و اکثریت با گیم پلی مشکل داشته باشن طبیعی هم هست که GG نمیاد اقلیت رو بچسبه و اکثریت رو بیخیال شه پس برای این که افراد بیشتری بازی رو بخرن باید کنترل بازی رو عوض میکرد.!

LOL ! منظورتون اینه که داره بسمت نوب پسند شدن پیش میره آیا ؟!

lol T00 من همچین چیزی گفتم.؟

من که خودم نظر رو دادم ، توی FPS هم نظر هیچ کس رو به اندازه بابک قبول ندارم ؛ اونم معتقده کنترلش خورد بود ... ! حس سنگینی رو قبول دارم ؛ اینم قبول دارم این بازی با بقیه بازیهای FPS تفاوت داره کنترلش ، اما "برای من یکی" کنترلش لذت بخش نبوده ؛ الانم خدا رو شاکرم که سازنده ها هم با منن :دی :دی

اما این رو توجه داشته باشید که همین لگ (!) که باعث سنگین بودن گیم پلی بازی شده بود باعث میشد که عده ی کمتری سمت بازی برن و اکثریت با گیم پلی مشکل داشته باشن طبیعی هم هست که GG نمیاد اقلیت رو بچسبه و اکثریت رو بیخیال شه پس برای این که افراد بیشتری بازی رو بخرن باید کنترل بازی رو عوض میکرد.!
LOL ! منظورتون اینه که داره بسمت نوب پسند شدن پیش میره آیا ؟!

دوستان این بحث ها رو بی خیال قبلا هم با خیلی ها از جمله بابک بحث کردیم و کسی کوتاه نیومده. یک عده نسخه 2 رو می پسندند حتی اگه از نظر خیلی ها استاندارد نباشه و خیلی ها هم این تلفیقی که از نسخه 2 و سری COD به وجود اومده رو دوست دارند.

خوب یک چند تا نکته کشف کردم بهتون بگم بد نیست:دی

ثانیه 28 ویدئو رو بیارید. اون شخصی که رو به رو مشاهده می کنید همون ژنرالی هست که در آخر تریلر پشت به پشت Sev در حال نبرد هست. اینجا پیش هلگاست ها چیکار می کنه؟:دی

دقیقه 1:05 رو بیارید و می بینید که همین ژنرال پیش نیروهای ISA هست و در مورد اولویت های جنگی با Rico بحث میکنه و حتی مشتی هم تو صورتش میزنه و درگیر میشند. جالبه بعد از همین صحنه هم اعدام دو نیروی ISA به روش آلمانی(زانو زده و تیراندازی از پشت سر) هم به نمایش در میاد

دقیقه 1:10 رو بیارید و می بینید همون ژنرالی که بهتون گفتم توسط یک عده هلگاست که سلاح جدید و عجیب با یک نیروی قوی و سبز رنگ دارند به هوا میره در حالی که به سمت Sev در حال فرار بود

دقیقه 1:28 رو بیارید و می بینید که Sev در حال کتک خوردن هست. یعنی اسیر شده و تو زندان دارند او رو شکنجه می کنند؟

بقیش رو هم قبلا تو صفحات قبل گفتم:دی فکر کنم چیزی دیگه ازش باقی نمونده باشه که کشف نکرده باشیم. من که دیگه هیچی تا اومدن بازی نمی بینم:دی

منم نظرم این هست اگه خیلی به این بحث علاقه مندید یه تاپیک بزنید ، نظرسنجی هم بذارید تا اونجا مفصل بحث کنیم . :biggrin1:
بحث الکی می کنید ... لگ رو برداشتن رفت پی کارش :) الان دیگه مثل تقسیم غنایم جنگی شده این بحث

لگ دیگه برداشته شده

انشاالله برای شماره 4 برید بریزید تو فروم Killzone معترض بشید ... الان دیگه این بحث ها فایده ای نداره :d

دوستان این بحث ها رو بی خیال قبلا هم با خیلی ها از جمله بابک بحث کردیم و کسی کوتاه نیومده. یک عده نسخه 2 رو می پسندند حتی اگه از نظر خیلی ها استاندارد نباشه و خیلی ها هم این تلفیقی که از نسخه 2 و سری COD به وجود اومده رو دوست دارند.

خوب یک چند تا نکته کشف کردم بهتون بگم بد نیست:دی

ثانیه 28 ویدئو رو بیارید. اون شخصی که رو به رو مشاهده می کنید همون ژنرالی هست که در آخر تریلر پشت به پشت Sev در حال نبرد هست. اینجا پیش هلگاست ها چیکار می کنه؟:دی

دقیقه 1:05 رو بیارید و می بینید که همین ژنرال پیش نیروهای ISA هست و در مورد اولویت های جنگی با Rico بحث میکنه و حتی مشتی هم تو صورتش میزنه و درگیر میشند. جالبه بعد از همین صحنه هم اعدام دو نیروی ISA به روش آلمانی(زانو زده و تیراندازی از پشت سر) هم به نمایش در میاد

دقیقه 1:10 رو بیارید و می بینید همون ژنرالی که بهتون گفتم توسط یک عده هلگاست که سلاح جدید و عجیب با یک نیروی قوی و سبز رنگ دارند به هوا میره در حالی که به سمت Sev در حال فرار بود

دقیقه 1:28 رو بیارید و می بینید که Sev در حال کتک خوردن هست. یعنی اسیر شده و تو زندان دارند او رو شکنجه می کنند؟

بقیش رو هم قبلا تو صفحات قبل گفتم:دی فکر کنم چیزی دیگه ازش باقی نمونده باشه که کشف نکرده باشیم. من که دیگه هیچی تا اومدن بازی نمی بینم:دی
برهان اون ژنراله توسط هلگاست ها اسیر شده و گروگان گرفتنش و احتمالآ اونجا که نور سبز میاد هم داره از دستشون فرار میکنه :دی شاید برای نجات Sev رفته و بعد با هم فرار میکنن و وسط راه اون سبزه میاد :دی
به نظرم اون کاراکتر بده که نسبتآ چاقه , نقش جالبی داشته باشه ! یه جاییش بدجوری از طرف رییس هلگاست ها کتک میخوره و بعید نیست یه دفعه دشمنشون بشه ! :دی

کیوان جان شما با نظرت خوش باش ما رو هم .... و.... هم کردی . بی خیال فقط برای این که نظر مون فرق داشت . در هر حال خوش باش .;)

برهان اون ژنراله توسط هلگاست ها اسیر شده و گروگان گرفتنش و احتمالآ اونجا که نور سبز میاد هم داره از دستشون فرار میکنه :دی شاید برای نجات Sev رفته و بعد با هم فرار میکنن و وسط راه اون سبزه میاد :دی
به نظرم اون کاراکتر بده که نسبتآ چاقه , نقش جالبی داشته باشه ! یه جاییش بدجوری از طرف رییس هلگاست ها کتک میخوره و بعید نیست یه دفعه دشمنشون بشه ! :دی
منم با این دایی ناصر موافقم .:d

اما دوست دارم مال برهان درست باشه بیشتر حال میکنم .:d:x

برهان اون ژنراله توسط هلگاست ها اسیر شده و گروگان گرفتنش و احتمالآ اونجا که نور سبز میاد هم داره از دستشون فرار میکنه :biggrin1: شاید برای نجات Sev رفته و بعد با هم فرار میکنن و وسط راه اون سبزه میاد :biggrin1:
به نظرم اون کاراکتر بده که نسبتآ چاقه , نقش جالبی داشته باشه ! یه جاییش بدجوری از طرف رییس هلگاست ها کتک میخوره و بعید نیست یه دفعه دشمنشون بشه ! :biggrin1:

آره آریا اتفاقا با شایان الان داشتم صحبت می کردم و به نتایج تقریبا مشابهی رسیدم:دی البته من فکر کنم که Sev برای نجات اون میره. در ضمن شایان یک چیز جالب رو اشاره کرد. اولین صحنه از تریلر رو که می بینید یک هلگاست در حال تماشا سفینه های ISA هست. این صحنه دقیقا با همین شکل و شمایل بعد از E3 نشون داده شده بود و به جای این شخص کسی جز Sev نیاستاده بود:دی یعنی ما لباس اونا رو می پوشیم و میریم این ژنرال رو نجات بدیم؟ به نظرم ایده خوبی هست که تازه مخفی کاری رو هم به بازی وارد می کنه و هیجان رو دو چندان میکنه:دی

راستی این فن های بازی که این همه ادعا می کنند خوره بازی هستند هنوز به این بازوبند و درجه ژنرال ISA که قرمز هست مشکوک نشدند؟:دی بابا یکی یک چیزی بگه پکیدم:دی به نظرتون این هیچ نشون خاصی نیست؟

راستی این فن های بازی که این همه ادعا می کنند خوره بازی هستند هنوز به این بازوبند و درجه ژنرال ISA که قرمز هست مشکوک نشدند؟:دی بابا یکی یک چیزی بگه پکیدم:دی به نظرتون این هیچ نشون خاصی نیست؟
[/QUOTE]

میخوای چی بهت بگم ؟ من خودم دفعه اول که دیدم شک کردم اما گفتم شاید لباس هلگاس ها رو پوشیدن که از یه بخشی به صورت مخفیانه رد شن .

من یکم مشکوک بودم اسپویل نشیم اما مثل این که شدیم .:d

اما من دوست دارم SEV بره رهبر هلگاس ها بشه از خدامه اگه این جوری بشه میام تهران برهان شام میدم .:d از خشحالی .

اما نظر من این هستش که همون جوری که بین هلگاس ها دو دستگی افتاده بین ISA ها هم بیفته . اون ژنراله به هلگاس ها خیانت بکنه SEV به هلگاس ها کمک کنه .:x

من یکی که با کنترل کیلزون2 هیچ مشکلی ندارم بر عکس خیلی هم بهم حال میده:x در ضمن اون general که هلگاستا گرفتنش اسمش اینه william narville .این کاراکتر توی کیلزون2 هم وجود داشت.در مورد اون علامت قرمز روی بازو اصلا به نظر نمیرسه که متعلق به هلگاست باشه چون بیشتر یه جور علامت واسه نیروهای مخصوص isa به نظر میاد تا هلگاست.ولی در کل من عاشق هلگاستم چون واقعا خوش تیپ و خوش لباس هستن:x.دوست دارم یه جورایی توی نسخه سوم بشه در نقش هلگاست بازی کرد>:d<

Last edited by a moderator:
دوستان دیگه به فریم ریت زیر 60 راضی نمیشن. 30 پایین محسوب میشه، نمی دونم پس چرا بقیه FPS ها حس سنگینی Killzone 2 رو ندارن با این فریم ریت!!
تو یکی واسه من قاطی نکن :d
عزیز ِ من وقتی بازی فریمش پایینه ، خب پایینه دیگه ! وقتی میگیم 30 مناسبه که قفل بشه روش نه مثل Killzone که زیر 30 هم میومد . دقیقا یادم نیست اما میتونی انالیز DF رو هم بخونی .

ببخشید احساس نمیکنید بحث هایی که توی این تاپیک میشه داره تکراری میشه
کل مطلب اینه که یه سری میگن گیم پلی کیلزون خوبه یه سری از بچه ها میگن بده#:-s
یه حرف جدید بزنید انقدر این حرفای تکراری رو توی این تاپیک خوندیم :-&:-&:-&شدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or