اتفاقا نکته منفی KZ 2 همین کنترل زیباش(!) بود ، از توی تریلرهاش بنظر میرسید که کمی روون تر و استاندارد تر شده ... بالاخره توی شماره سوم GG داره به اوج پختگی در ژانر FPS میرسه![]()
چهره Sev رو ببین چقدر پیشرفت کرده، ریش هاش رو میشه دونه دونه شمرد :d
![]()
تصاویر توسط موتور گرافیکی بازی رندر شدنچقدر چهره ـش تغییر کرده ! In Game یا ... ؟!

یکی بیاد کنترل این نسخه رو واسه ما شرح بده . :d چقدر نزدیک به کیلزون 2 ـه ؟
چقدر نوب پسندش کردن ؟ :d
علی رضا جان، اون حس سنگینی که داری میگی در واقع لگ بودهجدا اینطور فکر میکنی Bayonetta جان ؟ خب البته نظر شخصی شماست و باب میلتون نبوده . ولی اکثر کسانی که توی دور و ورم K2 رو بازی کردن از کنترل سنگینش تعریف کردن ... باب میل همه نیست و طرفدارهای خاص خودش رو داره ( البته شواهد نشون میده داشت) به هر حال امیدوارم طوری تنظیمش کنن تا هم ما راضی باشم هم شما . (یا یه چیزی تو Option باشه مثل Hard&Soft ، یک همچین چیزی)
علی رضا جان، اون حس سنگینی که داری میگی در واقع لگ بودهکنترل Killzone 2 لگ داشت. البته همه بازی ها لگ دارند، ولی مال این از حد استاندارد یه مقدار بیشتر بود. الان هم اون حالت واقع گرایانه اسلحه رو برنداشتند، لگش رو برطرف کردند! اگه شما میخوایید با لگ بازی کنید که خُب بحث دیگه ایه
![]()
:d دوما که لطفا یکی از بچه ها ببینه این بابی چی میگه ، چون عزیزم شما خودت میدونی "چی چی فنی" :d برای همین همیشه در صحنه گیر دادن و عنوان کردن گیرهای عناوین خاکریز مخالف پا بر صحنه هستی ... :d به حرف هات اطمینانی نیست جانم :d
:dهمین چند تا پست بالاتر آقای Lord Zeus لینک داده، دیدی اصلا؟اولا که e ؟ :d بحث اومد رو عناوین اختصاصی جبهه مخالف من شدم علی رضا جان ؟:d دوما که لطفا یکی از بچه ها ببینه این بابی چی میگه ، چون عزیزم شما خودت میدونی "چی چی فنی" :d برای همین همیشه در صحنه گیر دادن و عنوان کردن گیرهای عناوین خاکریز مخالف پا بر صحنه هستی ... :d به حرف هات اطمینانی نیست جانم :d
هر چند میدونم جواب اصلی از چی نشاط میگیره ...:d
چهره Sev رو ببین چقدر پیشرفت کرده، ریش هاش رو میشه دونه دونه شمرد :d
![]()
همین چند تا پست بالاتر آقای Lord Zeus لینک داده، دیدی اصلا؟خود GG میگه لگ کنترل رو برطرف کردیم، پس یعنی لگ داشته دیگه
من همون موقع که بازی کردم هم گفتم Response کنترل یه مقدار ضعیفه که یادمه اون موقع با تهدید و حمله دوستان مواجه شدم
ولی بعدا که خود GG هم گفت امنیتم رو دوباره به دست آوردم
![]()
خوب من هم این تریلر رو به عنوان آخرین تریلر دیدم![]()
عنان از کف دادی رفت برهان :d ( بنظرم اینجوری هم آدرنالین خون میره بالا و از اونور وقتی همه اتفاقات رو بدون پیش زمینه تو بازی ببینی بیشتر جو میده به آدم )