KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
اتفاقا نکته منفی KZ 2 همین کنترل زیباش(!) بود ، از توی تریلرهاش بنظر میرسید که کمی روون تر و استاندارد تر شده ... بالاخره توی شماره سوم GG داره به اوج پختگی در ژانر FPS میرسه :)
گرافیک و ایناش هم که خدان ! :دی

اتفاقا نکته منفی KZ 2 همین کنترل زیباش(!) بود ، از توی تریلرهاش بنظر میرسید که کمی روون تر و استاندارد تر شده ... بالاخره توی شماره سوم GG داره به اوج پختگی در ژانر FPS میرسه :)

جدا اینطور فکر میکنی Bayonetta جان ؟ خب البته نظر شخصی شماست و باب میلتون نبوده . ولی اکثر کسانی که توی دور و ورم K2 رو بازی کردن از کنترل سنگینش تعریف کردن ... باب میل همه نیست و طرفدارهای خاص خودش رو داره ( البته شواهد نشون میده داشت) به هر حال امیدوارم طوری تنظیمش کنن تا هم ما راضی باشم هم شما . (یا یه چیزی تو Option باشه مثل Hard&Soft ، یک همچین چیزی)

چهره Sev رو ببین چقدر پیشرفت کرده، ریش هاش رو میشه دونه دونه شمرد :d
kz3mcestrlrrfv12_720.euax_.jpg

تصاویر توسط موتور گرافیکی بازی رندر شدن ;)

بسیار عالی ... حتی از روی تصویر Sev هم میشه فهمید اینبار GG به شخصیت پردازی و متعاقبا داستان توجه بیشتری داره .

جدا اینطور فکر میکنی Bayonetta جان ؟ خب البته نظر شخصی شماست و باب میلتون نبوده . ولی اکثر کسانی که توی دور و ورم K2 رو بازی کردن از کنترل سنگینش تعریف کردن ... باب میل همه نیست و طرفدارهای خاص خودش رو داره ( البته شواهد نشون میده داشت) به هر حال امیدوارم طوری تنظیمش کنن تا هم ما راضی باشم هم شما . (یا یه چیزی تو Option باشه مثل Hard&Soft ، یک همچین چیزی)
علی رضا جان، اون حس سنگینی که داری میگی در واقع لگ بوده:دی کنترل Killzone 2 لگ داشت. البته همه بازی ها لگ دارند، ولی مال این از حد استاندارد یه مقدار بیشتر بود. الان هم اون حالت واقع گرایانه اسلحه رو برنداشتند، لگش رو برطرف کردند! اگه شما میخوایید با لگ بازی کنید که خُب بحث دیگه ایه:دی

علی رضا جان، اون حس سنگینی که داری میگی در واقع لگ بوده:دی کنترل Killzone 2 لگ داشت. البته همه بازی ها لگ دارند، ولی مال این از حد استاندارد یه مقدار بیشتر بود. الان هم اون حالت واقع گرایانه اسلحه رو برنداشتند، لگش رو برطرف کردند! اگه شما میخوایید با لگ بازی کنید که خُب بحث دیگه ایه:دی

اولا که e ؟ :d بحث اومد رو عناوین اختصاصی جبهه مخالف من شدم علی رضا جان ؟ :|:d دوما که لطفا یکی از بچه ها ببینه این بابی چی میگه ، چون عزیزم شما خودت میدونی "چی چی فنی" :d برای همین همیشه در صحنه گیر دادن و عنوان کردن گیرهای عناوین خاکریز مخالف پا بر صحنه هستی ... :d به حرف هات اطمینانی نیست جانم :d

هر چند میدونم جواب اصلی از چی نشاط میگیره .../:):d

اولا که e ؟ :d بحث اومد رو عناوین اختصاصی جبهه مخالف من شدم علی رضا جان ؟ :|:d دوما که لطفا یکی از بچه ها ببینه این بابی چی میگه ، چون عزیزم شما خودت میدونی "چی چی فنی" :d برای همین همیشه در صحنه گیر دادن و عنوان کردن گیرهای عناوین خاکریز مخالف پا بر صحنه هستی ... :d به حرف هات اطمینانی نیست جانم :d

هر چند میدونم جواب اصلی از چی نشاط میگیره .../:):d
همین چند تا پست بالاتر آقای Lord Zeus لینک داده، دیدی اصلا؟:دی خود GG میگه لگ کنترل رو برطرف کردیم، پس یعنی لگ داشته دیگه:دی من همون موقع که بازی کردم هم گفتم Response کنترل یه مقدار ضعیفه که یادمه اون موقع با تهدید و حمله دوستان مواجه شدم:دی ولی بعدا که خود GG هم گفت امنیتم رو دوباره به دست آوردم:دی

خوب من هم این تریلر رو به عنوان آخرین تریلر دیدم:دی واقعا شاهکار بود و اما نظر من

به نظر من هم بین هلگاست ها دو دستگی به وجود اومده و هم بین ISA. فکر می کنم یک عده از اون ها به دلیل و ماهیت اصلی جنگ شک کردند که واقعا این دو تمدن برای چی باید باهم دیگه بجنگند. من به شخصه فکر می کنم که Sev فرمانده این گروه سوم میشه که خواهان صلح هستند. در ضمن به یک نکته دقت کردید که تو آخرین صحنه تریلر به نمایش در اومد. شخصی که پشت به پشت Sev وایستاده بود کسی بود که به جای علامت آبی ISA یک علامت قرمز رنگ روی بازوش نقش بسته بود. من که فکر می کنم این چیزی که دارم میگم احتمالش به شدت بالا هست.
نکته آخر هم اینکه اون تیکه که Sev میگه مردم دیدند که هلگاست ها با زندانیاشون چیکار می کنند هم به شدت مشکوک هست. قضیه چیه؟

چهره Sev رو ببین چقدر پیشرفت کرده، ریش هاش رو میشه دونه دونه شمرد :d
kz3mcestrlrrfv12_720.euax_.jpg

بشمار ! :d
گرافیکش خیلی عالیه ولی نه در این حد ! ایشالا یه کم رو کنترلشم کار کنن . تو KZ2 بعضی جاها خیلی عذاب میداد ! البته ممکنه فقط برای من اینجوری بوده باشه !

همین چند تا پست بالاتر آقای Lord Zeus لینک داده، دیدی اصلا؟:دی خود GG میگه لگ کنترل رو برطرف کردیم، پس یعنی لگ داشته دیگه:دی من همون موقع که بازی کردم هم گفتم Response کنترل یه مقدار ضعیفه که یادمه اون موقع با تهدید و حمله دوستان مواجه شدم:دی ولی بعدا که خود GG هم گفت امنیتم رو دوباره به دست آوردم:دی

اون کجا بود ؟ ندیدمش ! :d حالا خب مثل اینکه یه حرف درست زدی ولی جالبه چرا همیشه اینجور حرفای جالب رو "بعضی جاها" میزنی خدا عالمه ... :d

خوب من هم این تریلر رو به عنوان آخرین تریلر دیدم:دی

بعد میگه دیگه نمیبینم :| عنان از کف دادی رفت برهان :d ( بنظرم اینجوری هم آدرنالین خون میره بالا و از اونور وقتی همه اتفاقات رو بدون پیش زمینه تو بازی ببینی بیشتر جو میده به آدم )

گیم پلیش دیگه سنگینی قبل رو نداره؟؟! اتفاقآ نکته مثبتش همین کنترل سنگینش بود!
حالم از اکتیویژن و MWبه هم میخوره یعنی قانون شده که هر شوتری بخواد فروش بالا داشته باشه باید از MWتقلید کنه!

معنی استاندارد شدن هم فهمیدیم!!! =))

بابا علیرضا ، بابک راست میگه دیگه ، بازی لگ داشت ، کاملا هم مشهود بود خود GG هم که داره میگه ، دیگه فن چی چی بودی چیه ؟ یکی دیگه از دلایل سنگینی بازی فریم ریت پایینش بود ، یکی از دلایل روون بودن COD نرخ فریم ریت بالاشه ، حالا هرکی فک میکنه KZ2 خیلی کنترل خدایی داشت داره خودشو گول میزنه ، چون خیلی ها براشون همچین کنترلی مسخرست ، حالا فک کن لگ هم داشته باشه ، فریمش هم زیر 30 باشه !

• Like
Reactions: Dreadlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or