KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
خب منم دیشب به لطف یکی از دوستان چند دست بازی کردم :دی
چندتا نکته میخوام بگم، اول اینکه سرعت حرکت کاراکتر بیشتر شده و اون وزن Killzone 2 رو تقریباً دیگه نداره. اسلحه ها هم لگدشون خیلی کم شده. کلاً بازی به fps های Run & Gun خیلی نزدیک شده مثل CoD.
الان من نمیتونم تصمیم بگیرم این تغییر خوبه یا بد. چیزی که مشخصه گیم پلی در مقایسه با Killzone 2 تغییر زیادی داشته. ضمناً لگ هم نداره.

گرافیک هم این چیزی که من دیدم پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته و چشم نوازتر شده مخصوصاً ترکیب رنگ ها، باید خودتون تجربه کنید تا بتونید مقایسه کنید.
خاک بر سر بدبختشون کنن پس ! گند زدن به اصالت بازی .

واقعا راست گفتی.همون بهتر بتا رو بازی نکردم.اون کنترلر چه ایرادی داشت؟اصلا تمام نقطه مثبتش این بود که بین پر کردن خشاب حریف میتونستی point بگیری و این بسته به فکر حریف داشت.

یادمه چند ماه پیش یکی از دوستان تو بخش اخبار یک تاپیک در مورد قابلیت های جدید KZ گذاشته بود که این هم جزوش بود. به نظر من که یک چیز کاملا طبیعی و عادی هست چون خیلی ها به خاطر همین کنترل به سمت بازی جذب نشدن که تو همین جا هم تعداد همچین افرادی کم نیستند. سازنده ها به فکر فروش بازیشون هستند نه سلیقه ما. من هم ترجیح میدادم کنترل مثل سابق باشه اما نظر اکثریت همیشه شرط هست که فروش بهتر و همین طور امتیازات بالاتر رو بتونه تضمین کنه.

یادمه چند ماه پیش یکی از دوستان تو بخش اخبار یک تاپیک در مورد قابلیت های جدید KZ گذاشته بود که این هم جزوش بود. به نظر من که یک چیز کاملا طبیعی و عادی هست چون خیلی ها به خاطر همین کنترل به سمت بازی جذب نشدن که تو همین جا هم تعداد همچین افرادی کم نیستند. سازنده ها به فکر فروش بازیشون هستند نه سلیقه ما. من هم ترجیح میدادم کنترل مثل سابق باشه اما نظر اکثریت همیشه شرط هست که فروش بهتر و همین طور امتیازات بالاتر رو بتونه تضمین کنه.
دیگه تنها چیزی که میمونه اتمسفرش هست که میتونه نظرم رو جلب کنه ! تازه اون اتمسفر سنگینی هم که کیلزون 2 داشت بیشترش بخاطر همین کنترل سنگین بود که اینم تو این نسخه ... !

تازه اون اتمسفر سنگینی هم که کیلزون 2 داشت بیشترش بخاطر همین کنترل سنگین بود که اینم تو این نسخه ... !
الان میشه شما ربط کنترل سنگین رو با اتمسفر بازی برای من شرح بدی ؟! :دی

البته ناگفته نمونه یه مقدار از اون به اصطلاح "کنترل سنگین" دلیلش تاخیر کنترل بود که خوشبختانه گفتند در این شماره فوق العاده کمتر شده.:دی
حالا یکی میشه به من بگه افت فریم و پایین بودن فریم ریت تو مدت طولانی و Delay کنترلر چه ربطی به سنگینی کنترل بازی داره؟
یادمه SF IV که آنلاین بازی می کردم، بعضی اوقات لگ داشتیم، بچه ها میگفتن که آدم احساس میکنه بازی خیلی سنگینه:دی اینم قضیه اش همونه:دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا بهترین کار رو کردن ، مطمئن باشید اگه کنترل KZ3 رو KZ2 داشت خیلی بیشتر تحویلش میگرفتن .
نوب پسند تر میشد خوب ، به نظر من باید جون بدی تا 2 نفر رو بکشی. من kz 3 رو ندیدم ولی تو 2 انگار واقعا تفنگ دست گرفته ادم

اتفاقا بهترین کار رو کردن ، مطمئن باشید اگه کنترل KZ3 رو KZ2 داشت خیلی بیشتر تحویلش میگرفتن .
درسته . اگه کنترل بازی مثل اکثر FPS ها میبود طرفدار بیشتر پیدا میکرد . اما به نظر من کنترل KZ2 فوق العاده بود . واقعا لذت میبردم وقتی بازی میکردم . گردش اسلحه و چپ و راست کردن اسلحه خیلی سنگین و جالب بود . کنترل KZ2 به COD ترجیح میدم اما الان بنظر میرسه کنترل KZ خیلی سریعتر شده . وقتی تریلر رو میدیدم سرعت بازی مثل COD بود :(
حالا یکی میشه به من بگه افت فریم و پایین بودن فریم ریت تو مدت طولانی و Delay کنترلر چه ربطی به سنگینی کنترل بازی داره؟
کنترل بازی یکم تاخیر داشت . تا اونجا که من میدونم افت فریمی نداشت !!!

دوستان اگه آخر شبی می خواید یکم بخندید برید کامنت های اینجا رو بخونید که ملت از دست این greggy که editor سایت ign هست و کدهای KZ3 رو میده شاکی هستند:دی تقریبا هر نیم ساعت یک دونه کد میده و به هیچ کسی نمیرسه و همه شاکی هستند. نمی دونم کی میزنه کدها رو:دی من خودم وقتی رو دیوارش کد رو نوشت برام زده بود ثانیه 10 و تا کد رو زدم گفت قبول نمیکنه. دیشب کیوان حرف خوبی زد بهم در این مورد:دی

ویرایش: خوب ایشون تشریفشون رو بردن که بتای KZ3 بازی کنند و فکر کنم کل این کدها fake بود چون به کسی نرسید و من کامنتی ندیدم که کسی خوشحال باشه و همه داشتند بد و بیرا می گفتند و بی خیال میشدن. کلا یک کد دیگه مونده که گفته در طول روز(ایشون تو سن فرنسیسکو زندگی می کنند) میده و بهتره همگی بی خیالش بشیم و منتظر بمونیم تا بازی بیاد:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique
سلام دوستان
من شدیدا منتظر بازیم و از چند ماه پیش دارم لحظه شماری میکنم پس دوستان وقتی اسم این بازی را میشنوید باید کاملا ارضاء بشید چون اسمش فقط وجوده آدما میسوزونه این ابر بازی چه برسه به خود بازی پس دیگه گیر ندید و شمارش معکوستون را شروع کنید
ممنون

الان میشه شما ربط کنترل سنگین رو با اتمسفر بازی برای من شرح بدی ؟! :دی
دقت کن گفتم اتمسفر سنگین ! اون سنگینی که کنترل کیلزون 2 داشت ، اون وزنی که کاراکتر داشت و به ما منتقل میشد خیلی رو جو بازی تاثیر گذار بود .
حالا دیگه شما متوجه نشدی مشکل من نیست که برات توجیه کنم !

من هم اولش همین عقیده رو داشتم چون خیلی به kz2 عادت کرده بودم ولی بعد از بازی کردن نظرم عوض شد البته درسته بعضی تغییرات که انجام دادن واسه من که به kz2 عادت دارم ناخوشایند هست ولی gameplay اونقدر راحت شده که من تا 10 kill strike(البته با knife) رو به راحتی در عرض 2 دقیقه میرم در ضمن اینجا ملت shotgun خورشون عالیه:d .البته هنوز اصالت کیلزون بودن خودشو کاملا حفظ کرده یعنی همون جو سنگین ولی با gameplay سریعتر.

من می خوام !!!

5120817577_08c707415c_b.jpg

اهم اهم :d 130$ می باشد!!! :d

البته یک سری پک های دیگه هم هست که قسمتی از این پک رو تشکیل میدن ولی هرکدومشون فقط از یک سابت قابل خریداری هست ( گیم استاپ و آمازون و ... )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or