KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
آقایون این بحث رو تموم کنید که تو رو خدا به من کد بدین و این حرف ها. هر کی داشته باشه میاد اینجا میگه و می تونید بهش pm بدین و ازش درخواست کنید. به جای این که دست روی دست بزارید برید و از طریق IGN اقدام کنید بلکه تو این 3 روز کد رو بهتون بدن.

چی چی رو share کنید؟ بتا رو نمیشه share کرد، چون 24 ساعت DRM داره، مثلاً اگه با دوستتون مشترک بشید هر کی بازی کنه اون یکی تا 24 ساعت دیگه نمیتونه بازی کنه. افتاد الان؟ :دی
دو نفری در یک زمان نمی تونن استفاده کنند.

اگه کد اضافی داشتم حتما Share میکرم .بعدشم وقتی هنوز بازی نکردم برای چی بیام به شخص دیگه بدم ؟
اینا یک سری کد که دیروز تو سایت Kotaku داده شد شاید هنوز توش استفاده نشده بشه پیدا کرد
لطفا PM ندیدددر خواست کد بکنید
پیدا کنم بازم اینجا میزارم

J5HT-QJN5-R5AL
CBLE-LMNJ-D79J
L52M-D2N7-MF7P
86RP-64NQ-2HPB
GLAA-TBNB-9JLA
JGBL-KGNK-FKAR
Q9GD-N5N9-PB4C
BEH3-6TNR-L9GP
K7GG-A6ND-2QNM
ELK5-2NN2-4TMP
FNH9-2QNG-F535
9ALQ-9QNP-8976
M2TN-9AN8-37QA
442G-3PNN-3C39
KTQA-8TNA-PG59
8ENG-BRNC-DLDB
L5K9-K8NE-2P6G
AMGQ-N2NA-GN5C
MC7F-6END-5GJT
7GNP-D9NG-8BE6
R5L3-GGNF-GQNQ
L7R5-DNNG-ACM8
AFRP-7HNL-GTGM
4ETL-EENT-MM2R
5D6G-N8N9-KKQN

http://kotaku.com/5672645/here-are-25-codes-for-the-killzone-3-beta-get-em-while-they-last

والله ما از همه راه هایی که میشد اقدام کردیم.قسمت نبود.این بتا هم داستانی شد برای ما.این IGN هم امتحان میکنیم.هرچند امیدی نیست حالا یکی بیاد توضیح بده چجوریه؟کسی با move امتحان کرده؟با killzone2 چه فرقهایی کرده؟جتپکها رو میتونید استفاده کنید؟

امیدوارم مثل شماره قبلی روی درجه سختی بالا بازی سخت و درگیر کننده باشه
کسی از دوستان اطلاع داره که آیا شماره جدید اینطور هست یا نه؟

امیدوارم مثل شماره قبلی روی درجه سختی بالا بازی سخت و درگیر کننده باشه
کسی از دوستان اطلاع داره که آیا شماره جدید اینطور هست یا نه؟
:">دوست عزیز کد بتای مولتی پلیر (انلاین) هستش نه داستانی تا حالا کسی موفق نشده بازی رو ببره اخر :d

:">دوست عزیز کد بتای مولتی پلیر (انلاین) هستش نه داستانی تا حالا کسی موفق نشده بازی رو ببره اخر :d

البته بنده با توجه به اخباری که تا حالا در مورد بازی بوده این سوال رو پرسیدم
گفتم شاید خبری در مورد سخت تر و یا آسون تر بودن بازی نسبت به نسخه قبلی منتشر شده باشه

خب منم دیشب به لطف یکی از دوستان چند دست بازی کردم :دی
چندتا نکته میخوام بگم، اول اینکه سرعت حرکت کاراکتر بیشتر شده و اون وزن Killzone 2 رو تقریباً دیگه نداره. اسلحه ها هم لگدشون خیلی کم شده. کلاً بازی به fps های Run & Gun خیلی نزدیک شده مثل CoD.
الان من نمیتونم تصمیم بگیرم این تغییر خوبه یا بد. چیزی که مشخصه گیم پلی در مقایسه با Killzone 2 تغییر زیادی داشته. ضمناً لگ هم نداره.

گرافیک هم این چیزی که من دیدم پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته و چشم نوازتر شده مخصوصاً ترکیب رنگ ها، باید خودتون تجربه کنید تا بتونید مقایسه کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or