KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
برهان کدهای US خیلی وقته ارسال شده، اگه نگرفتی فکر نکنم دیگه شانسی باشه.
اکانت که برای من نیست و صاحبش هم نمی دونم آخرین بار کی چک کرده ولی بهم گفت هنوز نیومده. الان جایی گفته که کدهای US اومده؟ چون من هیچ جایی نتونستم پیدا کنم و فقط تو همون سایت KZ و بخش Twitter آخرین پیامش این بود که دسته اول کدهای مربوط به EU ارسال شد.

اکانت که برای من نیست و صاحبش هم نمی دونم آخرین بار کی چک کرده ولی بهم گفت هنوز نیومده. الان جایی گفته که کدهای US اومده؟ چون من هیچ جایی نتونستم پیدا کنم و فقط تو همون سایت KZ و بخش Twitter آخرین پیامش این بود که دسته اول کدهای مربوط به EU ارسال شد.

تو neogaf اکثراً کدهای US رو بعد از ظهر گرفتن. کدهای اروپا هم از 1-2 ساعت پیش دارن میفرستن.

ظاهرا ارسال کدها در حال پایان است.مدت کمی بعد از اون کد برای کاربران twitter ارسال

خواهد شد.حجمش فکر کنم حدود 1360MB هست.فکر کنم تعداد بازیکنان در یک room از 32 نفر

کمتر باشه.

من این ویدیویی که با Move بازی میکنه Killzone3 رو دیدم و باید اعتراف کنم اصلا خوب نبود یعنی Lag قابل توجهی بود بین حرکت Move و نشانه گر بازی. در ضمن با اینکه گرافیک بازی خوب بود اما من تفاوت آشکاری با شماره2 ندیدم.

من این ویدیویی که با Move بازی میکنه Killzone3 رو دیدم و باید اعتراف کنم اصلا خوب نبود یعنی Lag قابل توجهی بود بین حرکت Move و نشانه گر بازی. در ضمن با اینکه گرافیک بازی خوب بود اما من تفاوت آشکاری با شماره2 ندیدم.
دوست عزیز نظر تو محترمه :-/:d ولی کیل زون2و 3 خیلی فدایی داره حواست باشه :d
نارنجک به خودت بستی اومدی داخل #:-s=)) محسن ترتیبشو بده :p

دوست عزیز نظر تو محترمه :-/:d ولی کیل زون2و 3 خیلی فدایی داره حواست باشه :d
نارنجک به خودت بستی اومدی داخل #:-s=)) محسن ترتیبشو بده :p

دوست عزیز ایشون که نگفته killzone بده,فقط گفتن با move حال نمیده.

راجب گرافیکش هم درست گفتن,با اینکه گرافیک killzone عالیه و نظیر نداره ولی 2,3 با هم از نظر گرافیکی فرقی ندارن.قرار هم نبود گرافیکش بالاتر بره فقط محیط بازی فرق کرده./:)

واسه من دیشب کد اومد.بتا رو دانلود کردم یه update هم داشت که اونم گرفتم.در کل بد نیست ولی تا حالا یک map رو بیشتر نمیشه بازی کرد.در ضمن قابلیت shear کردن هم داره چون من با رفیقام shear کردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or