KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستان من شنیدم kill zone 3 از تمام قدرت ps3 استفاده میکنه
آیا چنین چیزی واقعیت داره
اینجوری که من شنیدم از تمام قدرت cpu استفاده میشه
هر روز بهتر از دیروز دینگ دینگ :d ببین این آمار زمانیه ! یعنی توی یه بازه ی زمانی فلان بازی برای فلان کنسول 100% توان حساب میشه ولی شاید چند ماه بعد یا یک سال بعدش یه بازی دیگه ای خیلی از اون قبلی شاخ تر باشه و بگن این 100% توانه :d کلا به مرور زمان بهتر بهینه می کنن بازیا رو و ...

jawdrop.gif

هر روز بهتر از دیروز دینگ دینگ :d ببین این آمار زمانیه ! یعنی توی یه بازه ی زمانی فلان بازی برای فلان کنسول 100% توان حساب میشه ولی شاید چند ماه بعد یا یک سال بعدش یه بازی دیگه ای خیلی از اون قبلی شاخ تر باشه و بگن این 100% توانه :d کلا به مرور زمان بهتر بهینه می کنن بازیا رو و ...

منم ميخواستم همينو بگم.:dتو هر زماني يه بازي ساخته ميشه با توجه به علم اون زمان كه سازنده هاش فك ميكنن اين آخرشه ولي يه مدت بعد يكي ديگه با توجه به علم اون موقع يه بازي ديگه ميسازه كه از توان كنسول بيشتر استفاده ميكنه.البته تبليغاتم جاي خودشو داره:d

کسی میدونه در این قسمت فرماندهی هگاست ها با چه کسی هست ؟؟ چون در بازی قبل ویزاری و رادک رو کشتیم . در ضمن من خیلی امیدوارم که در این بازی با یک دشمن بزرگ روبرو بشیم و فقط به کشتن مدل های مختلف از هلگاست ها و ترکوندن چند تانک بازی خلاصه نشه . چون به عقیده ی من اون چیزی که باعث موفقیت یک بازی 3d میشه خلق صحنه های عظیم و بعضا حماسی در محیط بازی هست.

s213_WIAAeG28RBP2pkn4lBm9u7GsPU9To23l.jpg

اگه بشه سوار این وانت ها شد خیلی عالی میشه!
مخصوصاً واسه مولتی پلیر:d

خوش بختانه میشه...:d..تو یکی از تریلر هایی که در E3 نمایش داده شد سو سوار یکی از همین ها بود و با اسلحه ای رگبار مانند به پایگاه و سفینه های هلگاست های تیر اندازی میکرد....

آقا چه شود !!
کیلزون 3 گرن توریزمو 5 فیفا یازده یوهو
آماده برای ورشکستگی کامل
دوستان هر چی پول مول دارن بریزن تو جیب سونی
من که کیلزون رو حتما میگیرم :excited::excited::excited::excited::excited:

ولی دوستان فکر نکنم بشه با هر نتی آنلاین بازی کرد از این هاست که آدم همش پرت میشه بیرون ( ظاهرش که اینجوریه )
دوستان وانت رو برداریم بریم یه دور بزنیم بعد یکی با آرپیچی بزنتمون چطوره ؟ این وانت ناکار هم میشه آقا ؟ یا ضد دمیج ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or