Killzone 3 vs Halo: Reach

به نظر شما این 2 بازی از نظر گرافیک و گیم پلی وداستان کدا

• مجموع رای دهنده‌ها
    130
هر دوشونو بازی کردم هر دوشونو 1000 و پلات کردم هردوشونو مولتی خیلی بازی کردم هر دوشون خیلی لذت بخش بودن :
من گیمپلی کیلزونو چون نرم بود خشم اومد .
داستان هیلو که شاهکار بود .
گرافیک هیلو بنظر من جالبتر بود مشکلی نداشت ولی جو کیلزون بهتر بود .
مولتی هر دو عالی بود از هردوشون راضی بودم اما هیلو درگیر کننده تر بود .
هر دو عالی بودن چون یکی باید انتخاب شه بنظر من هیلو بی نقص تر بود عاشق اون کاتسین ها Real Timeـشم.

بحث من با کیلزون2 یا سه نیست . من کلی میگم . کیلزون3 هم درسته در مقابله کیلزون2 افت داشته ولی همچنان بازی چشم نواز و مهیجی بود نقص هم داشت مثل داستان و ... ولی اونایی که میگن افت داره منظورشون مقایسه IP KILLZONE با IP HALO هست که به نظرم اصلا درست نیست چون این 2 تا میتونن با هم مقایسه بشن چون اکثر المان ها شبیه هم هست واصلا هم افت و اینا نداره همونجوری که فورزا با گرن توریزمو مقایسه میشه و واسه هیچکودوم افت نداره . حالا یکی به هیلو رای میده یکی به کیلزون .
خوب نظر شماس و محترم:dولی اگه شما کل ip هیلو رو با ip کیلزون مقایسه کنید فاصله حتی بیشتر از فاصله هیلو ریچ با کیلزون 3 میشه........... .

اصلا لازم نیس که امتیازای نسخه های اصلی(و یا حتی فرعی) و فروش و جوایز و ..........ip هیلو رو در مقابل Ip کیلزون واسه شما بنویسم چون میدونم خودتون به اینجور مسایل واردی...ولی در مورد gt و فورتزا که گفتین ...هر دو اینا سطح بالا و قوی هستن(درسته الان شاید امتیاز کمتر gt یه جوری به نظر بیاد ولی گذشته درخشانتر و البته فروش خوفی داره)ولی هیچگاه کیلزون از هیچ لحاظی هرگز نتونسته نزدیک هیلو بشه(مگر نظر شخصی)

+

در نهایت میشه این دو رو مقایسه کرد ولی از قدیم گفتن "چو دانی و پرسی سوالت خطاس":dبه نظر من فاصله ip هیلو با ip کیلزون زیاد...........کیلزون بازی زیبا مهیج و لذت بخشی هست ولی فاصله محسوس و ملموسی با دنیای هیلو داره و همین باعث میشه تا خیلی در مورد مقایسه این دو با هم به زحمت نیفتاده و از همون اصطلاح " افت داره" استفاده کنم........ .
.
.
.

خوب نظر شماس و محترم:dولی اگه شما کل ip هیلو رو با ip کیلزون مقایسه کنید فاصله حتی بیشتر از فاصله هیلو ریچ با کیلزون 3 میشه........... .

اصلا لازم نیس که امتیازای نسخه های اصلی(و یا حتی فرعی) و فروش و جوایز و ..........ip هیلو رو در مقابل Ip کیلزون واسه شما بنویسم چون میدونم خودتون به اینجور مسایل واردی...ولی در مورد gt و فورتزا که گفتین ...هر دو اینا سطح بالا و قوی هستن(درسته الان شاید امتیاز کمتر gt یه جوری به نظر بیاد ولی گذشته درخشانتر و البته فروش خوفی داره)ولی هیچگاه کیلزون از هیچ لحاظی هرگز نتونسته نزدیک هیلو بشه(مگر نظر شخصی)

+

در نهایت میشه این دو رو مقایسه کرد ولی از قدیم گفتن "چو دانی و پرسی سوالت خطاس":dبه نظر من فاصله ip هیلو با ip کیلزون زیاد...........کیلزون بازی زیبا مهیج و لذت بخشی هست ولی فاصله محسوس و ملموسی با دنیای هیلو داره و همین باعث میشه تا خیلی در مورد مقایسه این دو با هم به زحمت نیفتاده و از همون اصطلاح " افت داره" استفاده کنم........ .
.
.
.
خوب این که هیلو بهتر از کیل زون هست اینم میتونه نظر شخصی باشه . الان کم نیستن افرادی که با هیلو حال نمیکنن هرچقدر هم به نظر خیلی ها هیلو بازیه خارق العاده ای باشه .
الان به همه ی کامنت های این تاپیک نیگا کن همه بعضی از المانهای هیلو رو دوست دارن و بعضی از المانهای کیلزون رو پس هردو از جهتهایی برتری و کاستی نسبت به هم دارن و شما که میگی فاصلشون زیاد هست هم میتونه نظر شخصیه شما باشه .
درسته سایتا به هیلو بیشتر امتیاز دادن ولی شاید یکی کیلزون رو بیشتر از هیلو دوست داره که کم نیستن این افراد اونوقت وقتی میان کیلزون رو جلوی هیلو تحقیر میکنن و میگن افت داره و اینا روی خوشی نداره و باعث دعوا میشه .

گرچه هیلو بازیه بهتری نسبت به کیلزون هست ولی به هیچ وجه کیلزون هم بازیی نیست که جلوی هیلو تحقیر بشه (مگر نظر شخصی)

آخرین ویرایش:
خوب این که هیلو بهتر از کیل زون هست اینم میتونه نظر شخصی باشه . الان کم نیستن افرادی که با هیلو حال نمیکنن هرچقدر هم به نظر خیلی ها هیلو بازیه خارق العاده ای باشه .
بزار یه مثال بزنم : خیلی ها آنچارتد رو دارن با گیرز مقایسه میکنن(گرچه به نظرم اینا نمیتونن با هم مقایسه بشن) الان درسته بیایم بگیم چون آنچارتد از هر لحاظ موفقیت هاش خیلی بیشتر از گیرز هست چه تعداد گوتی چه جایزه ها چه گرافیک چه کارگردانی چه ... و فاصله محسوس و ملموسی داره پس بیایم گیرز رو مسخره کنیم و بگیم که آنچارتد افت داره با گیرز مقایسه بشه ؟ نه نمیشه که چون خیلی از افراد گیرز رو بیشتر دوس دارن و با اون حال میکنن . به نظرت چرا نمیتونم منظورمو برسونم ؟

Award هاو متا و فروش سری هیلو جوری هست که اگه کسی نظر شخصیش این باشه که هیلو بهتره نظرش در مجموع از لحاظ فنی درسته .

حالا چون شما هیلو رو دوست داری دلیلی نداره به بازیای دیگه اینجوری بگی که. خوب یکی میتونه همین حرفا رو به هیلو بگه ( مضخرفه کارتونی که دشمناش شبیه جعبه پرتغال میمونن و گرافیکش جلو کیلزون در سطح چغندر هست و ....) ببین اگه خوشت میاد این حرفا رو بشنوی در مورد هیلو اونوقت تو هم بگو .... درسته اینا نظر من نیست من با هر دو تا حال کردم هیلو رو هم یه نمه بیشتر خوشم اومد به خاطر گیم پلیش ولی نباید اونیکی بازی رو بکوبی چون خوشت نمیاد . آخه این چه معنی میده که بگی واسه هیلو افت داره و نمیدونم چی چی /:)
وقتی با یه گیم حال میکنی و با اونیکی حال نمیکنی فک نکن که اون بازیی که باهاش حال نمیکنی حتما بده .
عزیزم من واقعیت رو گفتم نه نظر شما دوستداران اژدهای بزرگ رو چون از نظر شما نه تنها HALO بلکه تمام اول شخصای بزرگ تاریخ اعم از HL2.DOOM,DN, و... در مقابل کیلزون هیچ حرفی واسه گفتن ندارن اصلا هیچ بازی یارای مقابله با اول شخصای نوآور و متفاوت سونی یعنی KZ2,3 رو نداره چه برسه به HALO با اون گرافیک بچه گونه ، تیرا و تفنگای آبرنگی داستان تخیلی که چنتا بچه عقده ایه آمریکایی نوشتن من نمیدونم چی HALO بزرگ شده والا.
اصلا موندم که چه طور همچنین امتیازا و فروش و محبوبیتی رو به دست آورده
فقط محض اطلاعت یه نگاه به پایین بنداز
HALO1: 97
HALO2: 95
HALO3: 94
HALO REACH : 91
KZ1: 73
KZ2: 91
KZ3: 84
تمام زور این سری در حد یه نسخه ی غیر اصلی HALO از لحاظ فروش و محبوبیتم فکر نکنم لازم باشه چیزی بگم و مقایسه ای انجام بدم

آخرین ویرایش:
عزیزم من واقعیت رو گفتم نه نظر شما دوستداران اژدهای بزرگ رو چون از نظر شما نه تنها HALO بلکه تمام اول شخصای بزرگ تاریخ اعم از HL2.DOOM,DN, و... در مقابل کیلزون هیچ حرفی واسه گفتن ندارن اصلا هیچ بازی یارای مقابله با اول شخصای نوآور و متفاوت سونی یعنی KZ2,3 رو نداره چه برسه به HALO با اون گرافیک بچه گونه ، تیرا و تفنگای آبرنگی داستان تخیلی که چنتا بچه عقده ایه آمریکایی نوشتن من نمیدونم چی HALO بزرگ شده والا.
تمام زور این سری در حد یه نسخه ی غیر اصلی HALO از لحاظ فروش و محبوبیتم فکر نکنم لازم باشه چیزی بگم و مقایسه ای انجام بدم
غیر از متا که اصلا قابل مقایسه نیستن , فروش رو هم اگه اضافه کنیم اختلاف طبقاتی بین این دو بازی به شدت زیاده !

داداش اول منظورمو متوجه شو بعد یقه جر بده واسه هیلو . من خودم به هیلو رای دادم ندونسته میای امتیاز میزاری و یه سری حرفای بی مفهوم میبافی انگار من نمیدونم هیلو و کیلزون چند گرفتن. ولی نه تو نه هیچ کس دیگه حق ندارین کیلزونرو مقابل هیلو تحقیر کنین هر چقدر امتیازاشون متفاوت باشه . حالا برو بچسب به هیلوت بزار ما کارمونو بکنیم اگه اونو نداشتی دیگه نمیدونم چیکار میکردی . (از نوع پست دادن کاملا معلومه که با تو نمیشه درست حسابی صحبت کرد پس برو عقب خاهشن بزار منطقی ها بیان )

اقای عزیز کسی کیلزونتون رو تحقیر نکرده , کسی چنین حقی نداره که بازی ای رو تحقیر کنه .

اون دوستمون که امتیاز هارو گذاشت هم به خاطر این بود که به بعضی ها بفهمونه که Halo بازیه بزرگیه !

یه بازی که هم از لحاظ متا و هم از لحاظ فروش خیره کنندست .

این دوستمون حقیقت رو گفتند و تحقیر نکردن . شما اگه نمیخوای حقیقت رو قبول کنی بحثش جداست !

کیلزونتون ینی چی ؟؟؟
یه بار اولین پست ایشون رو کامل ببین متوجه میشی حقیقت رو میگه یا تحقیر میکنه . والا من دیگه نمیدونم چجوری بگم که من به هیلو رای دادم و میدونم هیلو در خیلی زمینه ها بهتر از کیلزون هست . حرف من یه چیز دیگست. واقعا نمیشه حرف زد باهاتون . شرمنده که وارد بحث شدم خدافظ .

آخرین ویرایش:
داداش بحث من با تو نیست نپر وسط . من خودم به هیلو رای دادم ندونسته میای امتیاز میزاری انگار من نمیدونم هیلو و کیلزون چند گرفتن. ولی نه تو نه هیچ کس دیگه حق ندارین کیلزونرو مقابل هیلو تحقیر کنین هر چقدر امتیازاشون متفاوت باشه . حالا برو بچسب به هیلوت بزار ما کارمونو بکنیم اگه اونو نداشتی دیگه نمیدونم چیکار میکردی . (از نوع پست دادن کاملا معلومه که با تو نمیشه درست حسابی صحبت کرد پس برو عقب خاهشن بزار منطقی ها بیان )
اقای عزیز کسی کیلزونتون رو تحقیر نکرده , کسی چنین حقی نداره که بازی ای رو تحقیر کنه .

اون دوستمون که امتیاز هارو گذاشت هم به خاطر این بود که به بعضی ها بفهمونه که Halo بازیه بزرگیه !

یه بازی که هم از لحاظ متا و هم از لحاظ فروش خیره کنندست .

این دوستمون حقیقت رو گفتند و تحقیر نکردن . شما اگه نمیخوای حقیقت رو قبول کنی بحثش جداست !

اصلا بحثم فن بازی نیست کامنتام هم هست هم Reach رو تموم کردم هم این آخری Remake رو
حقیقت اینه که Killzone از خیلی لحاظ ها بهتره جز داستان! حتی من شخصیت پردازی Halo رو هم خیلی بیشتر قبول دارم
اما روون بودن Game play و لذتی که تو Killzone هست واقعا Halo نداره

ی سوال !!! مگر الان هیلو یا کیلزون محصول شرکت و کمپانی خانوادگی و موروثی شماست که دارید روش بحثمی کنید که متا و بتا ی اون یکی بالاتره .!!! ی بازی میاد میره . ی نفر هم تاپیک مقایسه درست می کنه شما میزنید تو سر و کله هم اونم اون گوشه هر هر به ریش تون می خنده :))

اصلا بحثم فن بازی نیست کامنتام هم هست هم Reach رو تموم کردم هم این آخری Remake رو
حقیقت اینه که Killzone از خیلی لحاظ ها بهتره جز داستان! حتی من شخصیت پردازی Halo رو هم خیلی بیشتر قبول دارم
اما روون بودن Game play و لذتی که تو Killzone هست واقعا Halo نداره
حالا بیا اینو به یه تعداد بفهمون که وقتی هیلو میاد مقایسه هر گیمی رو با هیلو افت میدونن واسه هیلوی مقدس :دی مارک هم میزنن به آدم :دی
هی ما میگیم قبول هیلو در بیشتر زمینه ها بهتر از کیلزون هست مثل داستان و فروش ولی کیلزون هم در بعضی زمینه ها بهتره مثل گرافیک . پس کیلزون خیلی خیلی پایین تر از هیلو نیست که مقایش واسه هیلو افت داشته باشه ( به جز فروش و قدمت ... ) . نمیشه بحث کرد واسه همون let's just leave

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or