Killzone 3 vs Halo: Reach

به نظر شما این 2 بازی از نظر گرافیک و گیم پلی وداستان کدا

• مجموع رای دهنده‌ها
    130
نظر شخصی :
بنده تو گرافیک کیلزون رو انتخاب میکنم!بخصوص طراحی شخصیتهاش!
---
داستان+گیمپلی+موزیک:
HALO REACH
خیلی کامل و لذت بخش بودش و واقعا حس عالی به آدم دست میداد موقع انجام این بازی!
شخصیت پردازی ها هم مناسب بود!
و من شخصا خیلی با نوبل 6 حال کردم!
البته کیلزون هم قسمت ربات سواریش خیلی جالب بود!
سوچنکو هم آدم بحالی بود! بخصوص اونجایی که لباس هلگاست ها رو پوشید و رفت تو بیسشون!

من به موزيك زيبا خيلی حساسم، هر چی فكر می كنم چيزی يادم نمياد. فقط سخنرانی ويزاری يادم مونده. در عوض اپنينگ تم های هيلو رو نمی شه فراموششون كرد...
آره گيم پلی سليقه ایه و مثلا من موندم گيم پلی كيلزون اصلا چه جذابيتی داره.
برای من ولفنشتاين ريبوت بهتر از كيلزونه والا.
اون موزیکی که قبل از سخنرانی ویزاری و بالا اومدن منو پخش میشه خیلی عالیه. همونی که روی یه سری نوشته که راجع به داستان آبکی !! بازی توضیح می ده گذاشتن .

جفت بازی ها در زمان خودشون بهترین بودن.... گیمپلی و کنترل روون ریچ خیلی دلچسب بود ...اما از نظر ریالیتی و گرافیکی به هیچ عنوانه به پای کیلزون نمیرسه...در کل کیلزون!

گرافیگ ریچ خوب بود . ولی اصلا در حد کیلزون 3 نبود . فیزیک و تخریب پذیری تو کیلزون خیلی عالی بود. از لحاظ گیم پلی هر دو خوب بودند ولی کفه ترازو بازهم به سمت کیلزون سنگینی میکنه . از لحاظ داستان Halo بهتر هستش. در کل با کیلزون بیشتر حال کردم

واسه HALO افت داره که که بخواد با کیلزون مقایسه بشه نمیگم کیلزون بازی بدیه اما کلا دنیای این دوتا بازی جداست اصلا دنیای HALO و عظمتش با کیلزون قابل مقایسه نیست از لحاظ گیم پلیم که چیزی نگم بهتره چون بهترین اول شخصای کنسولا رو هم با HALO مقایسه کنی بازم از لحاظ روون بودن تنوع مراحل و همچنین کیفیت هوش مصنوعی هیچ حرفی واسه گفتن ندارن دیگه مشخص که یه بازی بامیانگین 84 با یه گیم خشک و بی روح و یه داستانی که سناریوشو یه بچه ی 5 ساله ام میتونه بنویسه اصلا نمیتونه با HALO مقایسه شه واقعا واسه HALO افت داره برید HL, DOOM یا یه چیز دیگه ای رو با HALO مقایسه کنید نه این بازیای دست چندمی رو
حتی بازسازی HALO1 هم هنوز از لحاظ طراحی مراحل داستان کنترلر و موزیک از کیلزون 3 بهتره دیگه چه برسه به ریچ

آخرین ویرایش:
به نظر منه حقیر KILL ZONE 3 بهتره:دی البته تو نسخه های انحصاری همیشه انحصاری های PS3 بهتر تر از 360 بوده..اینو حتی اونایی هم که 360 دارن قبول دارن:دی مدارکشم موجوده:دی

واسه HALO افت داره که که بخواد با کیلزون مقایسه بشه نمیگم کیلزون بازی بدیه اما کلا دنیای این دوتا بازی جداست اصلا دنیای HALO و عظمتش با کیلزون قابل مقایسه نیست از لحاظ گیم پلیم که چیزی نگم بهتره چون بهترین اول شخصای کنسولا رو هم با HALO مقایسه کنی بازم از لحاظ روون بودن تنوع مراحل و همچنین کیفیت هوش مصنوعی هیچ حرفی واسه گفتن ندارن دیگه مشخص که یه بازی بامیانگین 84 با یه گیم خشک و بی روح و یه داستانی که سناریوشو یه بچه ی 5 ساله ام میتونه بنویسه اصلا نمیتونه با HALO مقایسه واقعا واسه HALO افت داره برید HL, DOOM یا یه چیز دیگه ای رو با HALO مقایسه کنید نه این بازیای دست چندمی رو
حالا چون شما هیلو رو دوست داری دلیلی نداره به بازیای دیگه اینجوری بگی که. خوب یکی میتونه همین حرفا رو به هیلو بگه ( مضخرفه کارتونی که دشمناش شبیه جعبه پرتغال میمونن و گرافیکش جلو کیلزون در سطح چغندر هست و ....) ببین اگه خوشت میاد این حرفا رو بشنوی در مورد هیلو اونوقت تو هم بگو .... درسته اینا نظر من نیست من با هر دو تا حال کردم هیلو رو هم یه نمه بیشتر خوشم اومد به خاطر گیم پلیش ولی نباید اونیکی بازی رو بکوبی چون خوشت نمیاد . آخه این چه معنی میده که بگی واسه هیلو افت داره و نمیدونم چی چی /:)
وقتی با یه گیم حال میکنی و با اونیکی حال نمیکنی فک نکن که اون بازیی که باهاش حال نمیکنی حتما بده .

من Halo رو بازی نکردم نظری ندارم دربارش ولی KZ3 رو دوست دارم . یه FPS گرافیکی با گیم پلی مهیج ! البته از داستان و کارگردانی تعطیل بود ولی مجموعا من رو راضی کرد :دی
البته KZ2 رو نسبت به KZ3 بیشتر می پسندم چون خیلی هیجانش بیشتر بود :دی

حالا چون شما هیلو رو دوست داری دلیلی نداره به بازیای دیگه اینجوری بگی که. خوب یکی میتونه همین حرفا رو به هیلو بگه ( مضخرفه کارتونی که دشمناش شبیه جعبه پرتغال میمونن و گرافیکش جلو کیلزون در سطح چغندر هست و ....) ببین اگه خوشت میاد این حرفا رو بشنوی در مورد هیلو اونوقت تو هم بگو .... درسته اینا نظر من نیست من با هر دو تا حال کردم هیلو رو هم یه نمه بیشتر خوشم اومد به خاطر گیم پلیش ولی نباید اونیکی بازی رو بکوبی چون خوشت نمیاد . آخه این چه معنی میده که بگی واسه هیلو افت داره و نمیدونم چی چی /:) وقتی با یه گیم حال میکنی و با اونیکی حال نمیکنی فک نکن که اون بازیی که باهاش حال نمیکنی حتما بده .

ایشون که توهینی به کیلزون 3 نکردند گفتن "افت داره هیلو باهاش مقایسه بشه" که حرف درستی هم زده فاصله این دو بازی از هر لحاظ (به جز نظر شخصی) با هم زیاد و یه جورایی مثه همین مقایسه دیروز hl2 و farcry بود که برای hl افت داشت این مقایسه....... .

+

پست ایشون حاوی توهین یا مسخره گویی و فلان و ...نبود بلکه پستایی مثه این پست حاووی همچین مضامینی هستن که متاسفانه کسی هم باهاشون کاری نداره :

فن هیچ کدوم نیستم . از هر دوتاش هم متنفرم . ولی بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم . کیلزون ۱۰۰ درصد بهتر از اون اب دهان است.
.
.
.

ایشون که توهینی به کیلزون 3 نکردند گفتن "افت داره هیلو باهاش مقایسه بشه" که حرف درستی هم زده فاصله این دو بازی از هر لحاظ (به جز نظر شخصی) با هم زیاد و یه جورایی مثه همین مقایسه دیروز hl2 و farcry بود که برای hl افت داشت این مقایسه....... .

+

پست ایشون حاوی توهین یا مسخره گویی و فلان و ...نبود بلکه پستایی مثه این پست حاووی همچین مضامینی هستن که متاسفانه کسی هم باهاشون کاری نداره :

فن هیچ کدوم نیستم . از هر دوتاش هم متنفرم . ولی بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم . کیلزون ۱۰۰ درصد بهتر از اون اب دهان است.
این جمله آخری که نقل کردی دیگه بدتر . :-&

hl2و farcry و killzone3 و halo reach همشون سبکشون یکی هست اول شخص هستن و تقریبا تو یه سیاره دیگه با موجودای فرا انسانی مبارزه میکنی به جز فار کرای . پس میشه مقایسه کرد حالا یکی بیاد بگه افت داره فلان بازی با بقیه مقایسه بشه ینی هم به بازی هم به طرفداراش توهین میکنه . کیلزون همچین بازیه کمی نیست که مقایسش با هیلو واسه هیلو افت داشته باشه duke nukem forever نیست که ....!

تاپیک خوبیه ولی مشکل همه ی ما اینه که تا همچین نظر سنجی ای میبینیم مثلا گزینه ی Killzone 3 رو شکل PS3 و Halo رو شکل Xbox 360 میبینیم و یه کنسولمون رای میدیم که کم نیاریم.
من چون Halo Reach رو بازی نکردم صلاحیت نظر دادن ندادم ولی KZ3 بازی موفقی بود ولی 100 درصد KZ2 غیر از لحاظ بصری بهتر از 3 بود.ولی چون بحث مقایسه این نیست نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم.
KZ3 از لحاظ بصری حرفی واسه گفتن نذاشته بود و از همه لحاظ عالی بود که هیلو صد البته از نظر گرافیک در سطح پایین تری قرار داره ولی اینجاست که پای گیم پلی میاد وسط.من دوباره میگم هیلو رو بازی نکردم ولی KZ3 از لحاظ گیم پلی نسبت به نسخه ی قبلیش خیلی سبک تر شده بود و دیگه اون کنترل سنگین نسخه ی قبلی رو نداشت که میشه گفت نکته ی مثبتش بود

این جمله آخری که نقل کردی دیگه بدتر . :-&

hl2و farcry و killzone3 و halo reach همشون سبکشون یکی هست اول شخص هستن و تقریبا تو یه سیاره دیگه با موجودای فرا انسانی مبارزه میکنی به جز فار کرای . پس میشه مقایسه کرد حالا یکی بیاد بگه افت داره فلان بازی با بقیه مقایسه بشه ینی هم به بازی هم به طرفداراش توهین میکنه . کیلزون همچین بازیه کمی نیست که مقایسش با هیلو واسه هیلو افت داشته باشه duke nukem forever نیست که ....!

نه هیشکی به طرفداراش توهین نکرد....کسی هم اصلا نگفت بازی کیلزون3 ضعیف یا قوی هستش.....بالطبع هر بازی برای طرفداراش بهترین بازی دنیاس(هر چقدر هم ضعیف یا قوی باشه)

+

مساله اینجاس که معمولا در مقایسه دو یا چند چیز نزدیک به هم رو مقایسه می کنن تا بشه نسبت به هم سبک سنگین کرد..............به نظر بنده(و اکثر منتقدین)اینا نزدیک هم نیستن و بهتر بود کیلزون2 به جای کیلزون3 در این نظر سنجی میبود...... .

همین.......منظور از افت داشتن اینه(البته شاید زننده تاپیک در نظر شخصیشون کیلزون3 رو در حد هیلو ریچ میدونه که به مقایسه اورده که اون وقت نظر شخصیه زننده تاپیک و نظرش محترم)
.
.
.

نمیدونم چرا کلا هیچوقت هیچ کدوم از هیلو ها به دلم ننشسته. (الان میان میگن تو که PS3 نداری چجوری بازیش کردی! :|)
کاری به این ندارم که بابای FPS کنسولیه یا هرچی و چه خدماتی به نسل بشر کرده ولی چیزی که سلیقه ـم بهم میگه اینه که نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم و ازش خوشم نمیاد. (دلیلش هم فقط گرافیک نیست)
در عوض از هر دو نسخه ی کیلزون به شدت خوشم اومد.
پس طبیعتا اینجا هم به کیلزون 3 رای میدم ;)
اون knife کردن های کیلزون 3 خدا بود!! بیشتر از هر FPSـی تو این knife میکردم.

نه هیشکی به طرفداراش توهین نکرد....کسی هم اصلا نگفت بازی کیلزون3 ضعیف یا قوی هستش.....بالطبع هر بازی برای طرفداراش بهترین بازی دنیاس(هر چقدر هم ضعیف یا قوی باشه)

+

مساله اینجاس که معمولا در مقایسه دو یا چند چیز نزدیک به هم رو مقایسه می کنن تا بشه نسبت به هم سبک سنگین کرد..............به نظر بنده(و اکثر منتقدین)اینا نزدیک هم نیستن و بهتر بود کیلزون2 به جای کیلزون3 در این نظر سنجی میبود...... .

همین.......منظور از افت داشتن اینه(البته شاید زننده تاپیک در نظر شخصیشون کیلزون2 رو در حد هیلو ریچ یا میدونه که به مقایسه اورده که اون وقت نظر شخصیه زننده تاپیک و نظرش محترم)
.
.
.
بحث من با کیلزون2 یا سه نیست . من کلی میگم . کیلزون3 هم درسته در مقابله کیلزون2 افت داشته ولی همچنان بازی چشم نواز و مهیجی بود نقص هم داشت مثل داستان و ... ولی اونایی که میگن افت داره منظورشون مقایسه IP KILLZONE با IP HALO هست که به نظرم اصلا درست نیست چون این 2 تا میتونن با هم مقایسه بشن چون اکثر المان ها شبیه هم هست واصلا هم افت و اینا نداره همونجوری که فورزا با گرن توریزمو مقایسه میشه و واسه هیچکودوم افت نداره . حالا یکی به هیلو رای میده یکی به کیلزون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or