Killzone 3 vs Halo: Reach

به نظر شما این 2 بازی از نظر گرافیک و گیم پلی وداستان کدا

• مجموع رای دهنده‌ها
    130

hosein me

کاربر سایت
درود بر همه

سوال نظر سنجی: به نظر شما این 2 بازی از نظر گرافیک و گیم پلی وداستان کدامیک برتری دارند؟؟؟حس یک شوتر واقعی را تو کدام بازی بیشتر احساس کرده اید !
Killzone 3

Release Date: Feb 25, 2011

Halo: Reach

Release Date: Sep 14, 2010

dotclear.gif

درود با توجه به اینکه از زمان انتشار هر 2 بازی چند وقتی گذشته و دیگه اکثرا هر 2 را تجربه کرده اند این نظر سنجی را بین این 2 بازی انجام می دهم
همانطور که می دونید هر 2 بازی شوتر اول شخص هستندSci-Fi First-Person Shooter و تقریبا بهترین های 2 تا کنسول XBOX360-PS3در این سبک

فقط یک نکته :یادتون باشه این نظر سنجی زمانی ارزش پیدا می کنه که فن بازی را کنار بزاریم و نظر عادلانه بدهیم .و تمام فاکتور های که در هر 2 بازی وجود دارد را در نظر بگیرید بعد رای بدهید
دوستانی هم که احساس می کنم اگر مثلا بر هر کدام رای بدهند و به نوعی حق اون یکی بازی را ضایع کرده اند بهتر هست شرکت نکنند .
ممنون

آخرین ویرایش:
مقایسه گرافیک 2 بازی که مسخره هست. 100% کیلزون3
گیم پلی سینگل هر دو در یک سطح هست به نظر من البته مبارزه با غول آخر به نظرم تو کیلزون3 خیلی بهتر بود.
داستان 100% هیلوریچ
مولتی پلیر 100% هیلوریچ متاسفانه کیلزون3 تو مولتی اصلا خوب نبود

خوب هیلو دست گیمر رو کاملا باز میزاره و در کل باحاله(ادم ازش سیر نمیشه)
کیلزون هم گرافیکه عالی داره و خشن تر هم هست.(ریل تر)
من هر دو رو تجربه کردم و به هیلو رای میدم چون کیلزون ها رو بعد تموم کردن دیگه بازی نکردم ولی هیلو رو دوباره از دیشب شروع کردم.(اعتیاد):d

مطمئنا Halo: Reach.
سری كيلزون يه fps در حد خوبه ولی هيلو شاهكاره.
در ضمن حتی از لحاظ گرافيكی هم گرافيك Reach بهتره. KZ3 همه اش تو محيط های بسته و شبيه به هم بود، می شه گفت يه DLC بود با دو تا مپ كه فقط نمره گرافيكش رو گرفت. طراحی هنریش هم صفر بود، تنها نقطه قوت طراحی هنريش منظره فضا تو مرحله آخرش از تو سفينه هه بود كه همونم از هيلو كپی زده بودن:دی
ديگه كنترل بدرد نخور (كيلزون1 رو كه اصلا نمی شد با آنالوگ سنگی PS2 بازی كرد مگه اينكه آنالوگ رو ناكار می كردی برای خودش بندری می رقصيد! اين وسطم افت فريم و گرافيك باگ دار قشنگ آدم رو مورد عنايت قرار می داد) و موزيك نداشته و داستان آبكی كيلزون3 بماند...مولتیشم چيز خاصی نداشت. بازی كه گيم پلیش هيجان نداره مولتیش معنا نداره.
پ.ن: به عنوان يه فن PS اينا رو گفتم. هر روزم حرفم رو عوض نمی كنم، آمار هيلو1 تو ايكس فايرم هست كه مال چند سال پيشه.

کلا هیلو 2 رو هم به جای ریچ تو این نظرسنجی میزاشتین واسه برتری هیلو بازم کافی بود.:دی
البته اینو برای کسایی میگم که گیم پلی براشون ارجعیت داره نه کسایی که با دوتا افکت نورپردازی مست میشن:دی

مطمئنا Halo: Reach.
سری كيلزون يه fps در حد خوبه ولی هيلو شاهكاره.
در ضمن حتی از لحاظ گرافيكی هم گرافيك Reach بهتره. KZ3 همه اش تو محيط های بسته و شبيه به هم بود، می شه گفت يه DLC بود با دو تا مپ كه فقط نمره گرافيكش رو گرفت. طراحی هنریش هم صفر بود، تنها نقطه قوت طراحی هنريش منظره فضا تو مرحله آخرش از تو سفينه هه بود كه همونم از هيلو كپی زده بودن:دی
ديگه كنترل بدرد نخور (كيلزون1 رو كه اصلا نمی شد با آنالوگ سنگی PS2 بازی كرد مگه اينكه آنالوگ رو ناكار می كردی برای خودش بندری می رقصيد! اين وسطم افت فريم و گرافيك باگ دار قشنگ آدم رو مورد عنايت قرار می داد) و موزيك نداشته و داستان آبكی كيلزون3 بماند...مولتیشم چيز خاصی نداشت. بازی كه گيم پلیش هيجان نداره مولتیش معنا نداره.
پ.ن: به عنوان يه فن PS اينا رو گفتم. هر روزم حرفم رو عوض نمی كنم، آمار هيلو1 تو ايكس فايرم هست كه مال چند سال پيشه.
در کل منم موافقم هیلو ریچ بهتر از کیلزون 3 هست ولی دیگه داری کم لطفی میکنی.کیلزون 3 روانترین fps سال واسه من بود.
طراحی مراحل هم تا جایی که من به یاد میاریم به هیچ وجه تکراری نمیومد حالا اگر شما جای مشخصی مدنظرتون هست اشاره کنید ملتفت بشیم.
افت فریم!؟منظورت کیلزون 3 هست دیگه!!!؟
به نظرم تنها مشکل این بازی داستان مضخرفش بود دقیقا چیزی که سازنده ها قبل از انتشار روش تاکید داشتند.

داستان نه ولی گیم پلی Killzone خیلی خیلی بهتره
گرافیک ام یکم سخته بخواییم مقایسه کنیم:دی
من هردوش رو تموم کردم
به نظرم Killzone 3 خیلی بهتره

---------- نوشته در 02:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

موزيك نداشته و داستان آبكی كيلزون3 بماند...مولتیشم چيز خاصی نداشت. بازی كه گيم پلیش هيجان نداره مولتیش معنا نداره.
موزیک که همین موزیک منوش حرف نداره
بعدشم این نظر شخصی شماست فقط...مولتی Killzone 3 امسال کاندید شد واسه بهترین مولتی! اگر انقدر بد باشه که اصلا انتخاب نمیشه

جان من اصلا این 2تا با هم قابل مقایسن نمیگم کیلزون بازیه بدیه ها اما مثل این میمونه بیای کیاموتورزو با مرسدس بنز مقایسه کنی من کل کیلزونو با منوی هیلو هم عوض نمیکنم توی تمام فاکتورا به نظر من هیلو چندین قدم جلو تره گیم پلیو که نگو موسیقیم نگو مولتیش م نگو باز توی گرافیک هم من هیلو رو ترجیح میدم کیلزون افکتهایی کهداره خیلی قشنگه گرافیک جزابیم داره اما فکر نمیکنم اینا واسه ی اینکه بگیم از هیلو بهتره کافی باشهl-)

کلا هیلو 2 رو هم به جای ریچ تو این نظرسنجی میزاشتین واسه برتری هیلو بازم کافی بود.:biggrin1:
البته اینو برای کسایی میگم که گیم پلی براشون ارجعیت داره نه کسایی که با دوتا افکت نورپردازی مست میشن:biggrin1:
هيلو2 كه خدا بود:دی :
Halo 2 - Wikipedia, the free encyclopedia
افكت نورپردازی كيلزون3 هم چيزی در حد افكت لايتينگ دارك سكتور بود كه فقط تو اون كارخونه هلگاست ها به صورت يه نور كوركننده تو تاريكی خودنمایی می كرد.
بازم می گم گرافيك كيلزون 3 هيچ چيز خاصی نداشت. باز صد رحمت به Resistance 3 با اون طراحی هنری.
در کل منم موافقم هیلو ریچ بهتر از کیلزون 3 هست ولی دیگه داری کم لطفی میکنی.کیلزون 3 روانترین fps سال واسه من بود.
طراحی مراحل هم تا جایی که من به یاد میاریم به هیچ وجه تکراری نمیومد حالا اگر شما جای مشخصی مدنظرتون هست اشاره کنید ملتفت بشیم.
افت فریم!؟منظورت کیلزون 3 هست دیگه!!!؟
به نظرم تنها مشکل این بازی داستان مضخرفش بود دقیقا چیزی که سازنده ها قبل از انتشار روش تاکید داشتند.
برای منم روان بود چون صبح نشستم پاش ظهر در كمال ناباوری ديدم تموم شد. خوشبختانه تو بازی يه بارم اسلحه عوض نكردم (بر خلاف هيلو كه هر اسلحه اش با لبای آدم بازی می كنه استفاده اش كنه) البته بازم می گم روان بود، انگار يه ريل شوتر بود كه همين طور می رفتی جلو و كنارتم به ترتيب مراحل خرابه و سنگ (معمولی و يخ زده) و آهن سفينه بود.
افت فريم منظورم كيلزون1 بود كه غيرقابل بازی بود بخاطر افت فريم و كنترلش. كيلزون 3 كه تقريبا ريل شوتر بود و اگه افت فريم داشت ديگه كل گوريلا زير سوال رفته بود‍!
موزیک که همین موزیک منوش حرف نداره
بعدشم این نظر شخصی شماست فقط...مولتی Killzone 3 امسال کاندید شد واسه بهترین مولتی! اگر انقدر بد باشه که اصلا انتخاب نمیشه
من به موزيك زيبا خيلی حساسم، هر چی فكر می كنم چيزی يادم نمياد. فقط سخنرانی ويزاری يادم مونده. در عوض اپنينگ تم های هيلو رو نمی شه فراموششون كرد...
آره گيم پلی سليقه ایه و مثلا من موندم گيم پلی كيلزون اصلا چه جذابيتی داره.
برای من ولفنشتاين ريبوت بهتر از كيلزونه والا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or