Mehrdad کاربر سایت Jan 18, 2012 #331 منم جالبه امروز عصر با اینکه داشتم دانلود می کردم تا سرچ کردم(اروپا) کمتر از 5 ثانیه رفت تو بازی. منم یه چند روزی هستم و بازی می کنم ...
منم جالبه امروز عصر با اینکه داشتم دانلود می کردم تا سرچ کردم(اروپا) کمتر از 5 ثانیه رفت تو بازی. منم یه چند روزی هستم و بازی می کنم ...
test84 کاربر سایت Jan 18, 2012 #332 نوشته شده توسط Justice: منم جالبه امروز عصر با اینکه داشتم دانلود می کردم تا سرچ کردم(اروپا) کمتر از 5 ثانیه رفت تو بازی. منم یه چند روزی هستم و بازی می کنم ... بیشتر... پهنای باندتون چقدره؟ بیشتر به کدوم Region وصل میشید؟
نوشته شده توسط Justice: منم جالبه امروز عصر با اینکه داشتم دانلود می کردم تا سرچ کردم(اروپا) کمتر از 5 ثانیه رفت تو بازی. منم یه چند روزی هستم و بازی می کنم ... بیشتر... پهنای باندتون چقدره؟ بیشتر به کدوم Region وصل میشید؟
Mehrdad کاربر سایت Jan 18, 2012 #333 نوشته شده توسط test84: پهنای باندتون چقدره؟ بیشتر به کدوم Region وصل میشید؟ بیشتر... من که بیشتر مواقع رو ریجن اروپا می ذارم. 512سرویس سرعتم بینه 40-60 نوسان داره. آپلود 10 کیلو بایت پینگم بین 298-450 نوسان پارس آنلاین پوکیده.
نوشته شده توسط test84: پهنای باندتون چقدره؟ بیشتر به کدوم Region وصل میشید؟ بیشتر... من که بیشتر مواقع رو ریجن اروپا می ذارم. 512سرویس سرعتم بینه 40-60 نوسان داره. آپلود 10 کیلو بایت پینگم بین 298-450 نوسان پارس آنلاین پوکیده.