Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تقصير خود GG بود با بازي درست كردنش :|
اگر حتي يه كپي ديگه از KZ2 هم مي زد براي قسمت مولتي الان سرور هاش هنوز مثل KZ2 نفس مي كشيد !!!

والا من چند ماه پیش خونده بودم 1.7 میلیون نسخه فروخته احتمالا تا الان از 2 میلیون نسخه فروش بالاتر زده باشه پس قاعدتا سروراشم باید شلوغ باشن!
من هم نقد ویدیویی گیم اسپات رو دیدم هم ign رو هر دو مولتی پلیر بازی به نظرشون فوق العاده بود چرا شما بدتون اومده یه چیزی هم که من تو ویدیو ها دیدم ثل اینکه کشتن دشمن ها و ارتقا گرفتن آسون تر از کیلزون 2 شده که خوب این خیلی بهتره

آقا امروز یه دست مولتی زدم لامصب عجب حالی میده>:d<
خیلی سرعتی تر شده مولتیش
مولتی کیلزون2 هم خوب بود ولی یه کم خشک بود این خیلی سریع تر شده
گرافیکشم به جرعت میگم بعد کرایسیس2 بهترین گرافیک رو کنسول امسال بود

خوب مطممئنا" سليقه ها متفاوته اما من به عنوان يه KZ فن تمام عيار امار بازي دستمه !!!
حدودا" 1-2 ماه بعد KZ3 افراد حرفه اي شروع كردن به رفتن از بازي به چندين دليل :
1- بيش از حد قدرتي بودن كلاس MARKSMAN و كمپر شدن اين كلاس كه بازي رو به گند مي كشيد !
2- مشكلات زياد سروري در اون اوايل مانند لگ هاي خود سرور ( حتي تا 1 دقيقه و ... به هنگام دادن امتياز )
3- بالانس نبودن برخي اسلحه ها
4- مشكلات برخي كلاس ها مانند TACTICIAN ها و جريانات نبود SPAWN POINT هاشون كه با انداختن SMOKE مشخص مي شد
و ...

الان هم واقعا" نميدونم شلوغ كه شما مي گيد يعني چه مدلي و چند تا سرور !!! شايد بازي الان دوباره شلوغ شده باشه اما خيلي از KZ2 باز ها از KZ3 كشيدن كنار به عنوان نمونه خيلي از حرفه اي هاي KZ2 وقتي خواستن كوچ كنن به KZ3 كاملا" زده شدن و از KZ كناره گيري كردن !!!

- بيش از حد قدرتي بودن كلاس MARKSMAN و كمپر شدن اين كلاس كه بازي رو به گند مي كشيد !

یارو اون ته ته مپ کمپ میکنه بعد جالب اینجاست نامرئی هم میشه , من یه بار پشت یکشیون 15 دقیقه وایسادم دیدم اصلا این بشر تکوون نمیخوره تمام تمرکز رو داده بود روی یه نقطه که کسی رد بشه بزنه بیاره پایین بدختو

سلام

آپدیت بازی رو میشه با کامپیوتر دانلود کرد و یه طوری به PS3 منتقل کرد؟ با این وضع اینترنت 700 مگ دانلود کردن همون مرگ PS3 هستش.

خوب مطممئنا" سليقه ها متفاوته اما من به عنوان يه KZ فن تمام عيار امار بازي دستمه !!!
حدودا" 1-2 ماه بعد KZ3 افراد حرفه اي شروع كردن به رفتن از بازي به چندين دليل :
1- بيش از حد قدرتي بودن كلاس MARKSMAN و كمپر شدن اين كلاس كه بازي رو به گند مي كشيد !
2- مشكلات زياد سروري در اون اوايل مانند لگ هاي خود سرور ( حتي تا 1 دقيقه و ... به هنگام دادن امتياز )
3- بالانس نبودن برخي اسلحه ها
4- مشكلات برخي كلاس ها مانند TACTICIAN ها و جريانات نبود SPAWN POINT هاشون كه با انداختن SMOKE مشخص مي شد
و ...

الان هم واقعا" نميدونم شلوغ كه شما مي گيد يعني چه مدلي و چند تا سرور !!! شايد بازي الان دوباره شلوغ شده باشه اما خيلي از KZ2 باز ها از KZ3 كشيدن كنار به عنوان نمونه خيلي از حرفه اي هاي KZ2 وقتي خواستن كوچ كنن به KZ3 كاملا" زده شدن و از KZ كناره گيري كردن !!!
موضوع اینجاست که این کارا نوب ها رو بیشتر تشویق میکنه برن به سمت بازی چیزی هم که زیاده نوبه:>
سرورهای شلوغ هم از نظر من یعنی اینکه حداقل 2 تا سرور هم تو ریجن اروپا هم آمریکا کاملا پر باشن که خدارو شکر تو کیلزون3 همین جوری هست>:d<
ما به همینشم راضی ایم>:d<

جالبه من وقتی بازی می کردم کلاس مارکسمنشو بر می داشتم تویه مپی بود خوراکش اسنایپ بود اونجا غیب می شدم ملت به فنا می دادم 22 کیل گرفتم بدونه اینکه حتی دیده بشم:d

حالا خیلی خیلی کم بازی می کنم یکی حال دیسک عوض کردن ندارم دوم حال اون مارکس منایی که کلاسشون همیشه بجایه اینکه اسنایپ دستشون باشه اون اسلحه مضخرف که مثل فاماسه:d دستشون می گیرن

البته اگه کسی THE ASHES رو داره می یام دوتا تروفیش مونده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or