Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا این که طرف میره غیب میشه رو زیاد من احساس نکردم . چون زیادی غیب نمیشه یکمی از لباسش معلومه و چون عادت دارم توو تمام بازی ها میرم مپو دور میزنم که کمپرارو بزنم اینا هم خود به خود میکشم:d

ولی اینکه طرف مثل یار خودی میشه خیلی مسخرست یعنی هر چی بهش فکر میکنم دلیلی برایه درست کردن این قابلیت نمیبینم

بعضی وقت ها جوری میشه که هر کی رو میبینم سبزم باشه باید با تیر زدن تستش کنم خیلیییییییییییییییییییییییییییی رووووووووووووووووووووووووووووو اعصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصابه

خدا خفشون کنه نکنید این کاروووووووووووووووووووووووووووووووو)x

بازی به این مهیجی رو 3 4 نفر میزنن خراب میکنن

INFILITRATOR بود اسمش يا اسپل اش چيز ديگه اتفاقا" يكي از بهترين كلاس ها و قابليت هارو داره
ادم بايد حواسش جمع باشه چون به قول خودم (( نامرد ها)) :d لوله تفنگشون و كله شون روي شما زومه كه فرتي بكشنتون ولي راهي كه من ازش استفاده مي كردم باور كنيد يا نه حس ششم بود چندين بار به خودم گفتم اين نامرده بكشش ولي نكشتم دقيقا" چند ثانيه بعد مخ مارو مي زدن :d

دوستان این dlc که قراره بیاد به نظرم اومده بود توو یک ماه اول نوشته بود free واسه پلاس , اگه اینجوری باشه که واسه همه free میشه ماه اول :-/

یا من اشتباه خوندم ؟

آقا داشتم بخش سینگل بازیرو انجام میدادیم ریو و کاپیتانم بود بعد از کلی ردو بدل کردن آتش رفتیم توو اسانسور که به یک بار ریو عزیز گم شد
حالا من داشتم دنبال این احمق میگشتم و نبود خیلی باگ جالبی بود . آخه مگه میتونه کجا بره :))دوباره از آخرین چک پوینت بازی کردم

فقط متوجه دو چیز شدم وقتی بازی کردم.. توسط بُت ها و یا اون رباطِ کشته میشی نمایش آیکونشون شکل خودشونه دیگه عکس اسکلت نمیاد , هر کلاسی رو که کاستوم میکنی بعد از انتخاب دوباره با همون تنظیمات در دسترسه...

t4rfj4h1hiviigymp5n.png

به به واقعا خسته نباشید میگم! تازه به فکرشون رسیده.

عزیزان :d ............. برادران :d .............. اونقدرها هم بد نیست :d ............. بسازید و بسوزید :d
اونا که هنوز میزنن ادد کنین ما هم بیایم :دی
PSN ID : Zangetsu-AC
راسی ظاهرا اون آپ هم زیرپوستی بوده تغییراتش ............. ماکه چیزی حس نکردیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or