Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان میشه از اول راهنمایی کنید و بگید چطوری می تونم از طریق PSN ، Kill Zone بازی کنم :horse:

با با این کاری نداره اول یه ای دی باید داشته باشی بعد بازی رو می زاری می روی گزینه وار زون بازی انلاینه تو بگو مشکلت کجاست بچه ها کمکت می کنن
Killzone 2 Clan - Persian Zone Discussion Board
???????؟؟؟؟؟؟

دوستان بعد از 8 ماه بازی کردن بی وقفه Killzone 2 یکم در حال استراحت و Refreshing هستیم :دی
اگر جواب نمیدم دلیلش همینه . اگر دوباره شروع به کار کردیم که حتما می کنیم حتما عضو های خوب رو میگیریم .

دوستان بعد از 8 ماه بازی کردن بی وقفه Killzone 2 یکم در حال استراحت و Refreshing هستیم :دی
اگر جواب نمیدم دلیلش همینه . اگر دوباره شروع به کار کردیم که حتما می کنیم حتما عضو های خوب رو میگیریم .
البته واقعا فکر نکنم دیگه شروع دوباره ای در کار باشه:biggrin1: چون وقتی که بازی MW:2 بیاد همه این بازی رو میبوسند و میزارن کنار:biggrin1:

البته واقعا فکر نکنم دیگه شروع دوباره ای در کار باشه:biggrin1: چون وقتی که بازی MW:2 بیاد همه این بازی رو میبوسند و میزارن کنار:biggrin1:
با من بحث نکن :دی البته برهان Killzone هیچ وقت واسه من خسته کننده نشد . با اینکه تو موقیعت های خیلی بد بازی می کردم ولی هیچ وقت احساس خستگی نمی کردم . این حالتو با COD : World at War هم داشتم ولی نمیدونم چرا بعد از 5 6 ماه COD 4 بازی کردند یکم برم خسته کننده شد .
امیدوارم یه دستی به سر و روی Multiplayer بکشن وگرنه بر منکرش لعنت ، میترکونیم MW2 رو :دی

با من بحث نکن :دی البته برهان Killzone هیچ وقت واسه من خسته کننده نشد . با اینکه تو موقیعت های خیلی بد بازی می کردم ولی هیچ وقت احساس خستگی نمی کردم . این حالتو با COD : World at War هم داشتم ولی نمیدونم چرا بعد از 5 6 ماه COD 4 بازی کردند یکم برم خسته کننده شد .
امیدوارم یه دستی به سر و روی Multiplayer بکشن وگرنه بر منکرش لعنت ، میترکونیم MW2 رو :دی

آره گفتی داغ دل منم تازه کردی ... بعد از 8 ماه بازی کردن بازی برام یک نواخت شد دیگه ... هر چند تا نفر 77 دنیا هم رفتم ولی چه فایده ... الان 10 روزه بازی نکردم ... البته دوستای زیادی پیدا کردم چه ایرانی چه خارجی ... یکیشون خودت:biggrin1:
ولی اینطور که بوش میاد این بازی دیگه داره روزای آخرش رو سپری می کنه ... این آخریا 70% دوستای من اگر آنلاین میشدن توی کیلزون نبودن ... معلومه یه جورایی همه خسته شدن.
ولی در کل من این بازی رو خیلی قبولش دارم و از نظر من توی بازی های مولتی خداست.
به امید روزی که کیلزون 3 بیاد و ما هم شروع به کار کنیم !! اگر زنده بودیم.

---------------------------------------
میگم خوب شد این رونالدو اومد رئال وگر نه کیارش تو الان عکس پیدا نمیکردی بذاری توی امضات ...

آخرین ویرایش:
آره گفتی داغ دل منم تازه کردی ... بعد از 8 ماه بازی کردن بازی برام یک نواخت شد دیگه ... هر چند تا نفر 77 دنیا هم رفتم ولی چه فایده ... الان 10 روزه بازی نکردم ... البته دوستای زیادی پیدا کردم چه ایرانی چه خارجی ... یکیشون خودت:biggrin1:
ولی اینطور که بوش میاد این بازی دیگه داره روزای آخرش رو سپری می کنه ... این آخریا 70% دوستای من اگر آنلاین میشدن توی کیلزون نبودن ... معلومه یه جورایی همه خسته شدن.
ولی در کل من این بازی رو خیلی قبولش دارم و از نظر من توی بازی های مولتی خداست.
به امید روزی که کیلزون 3 بیاد و ما هم شروع به کار کنیم !! اگر زنده بودیم.
خدا کنه تا اینترنت من درست نشده هم MAG تاخیر بخوره هم MW2،
KZ3 هم نیاد!!

امیر درسته ، ما دیگه اخه خیلی فشار آوردیم به خودمون . همیشه تو و اصلاو که هر روز تو 20 30 تای اول بودید .
منم یه سری همینوطور . من اخراش هر روز تو 10 تای اول بودم :دی
ولی این وسط یه چیزی هست ف اگر قرار باهش Multiplayer MW2 مثل MW باشه ، پر از هکر و چیتر و پر از کثافت کاری من که ترجیح میدم فعلا همین Killzone رو بازی کنم ولی امیدوارم یه دستی به سر و روش بکشن چون WaW به نظر من یه چیز دیگه بود کاش اینم مثل اون باشه .
البته Uncharted 2 هم داره میاد بچه ها واقعا کولاکه Multiplayer اش ، هر چی بگم کم گفتم من الان Beta Tester ام اصلا نمیدونم چی بگم .
فکر کنم باید Uncharted 2 بازی کنیم تا MW2 بیاد . :دی

so ... we are here Persian Zone

یادم نرفته اون روزهایی رو که این تاپیک یکی از پربازدید ترین تاپیک های BaziCenter بود ، روزهایی رو که یکی از منظم ترین تیم ها بین همه تیم های ایرانی بود و بهترین FPS بازهای PlayStation Network توش عضو بودن، روزهایی رو که با همه مشکلاتی که برای اعضای ثابش پیش میومد بازم رو به راه بود. حالا من برگشتم، برگشتم تا بازم بلندش و به اون روهای اوجش برگردونم.

Persian Zone حالا دیگه یه تیم بازنشسته با نفرات بازنشسته نیست. خودم بلندش می کنم تا وقتی که دلتنگی هام آروم بشه، شاید درست نباشه آدم انقدر به یه چیز وابسه بشه ولی اونایی که باهام بزارید بگم هم رزم بودند بهش وابسه شدند. PaRs برمیگرده حتی اگر یه نفر باشم .

Long Live Persian Zone ... Long Live

PaRs برمیگرده حتی اگر یه نفر باشم .
خفه شو ببند دهنتو.
مگه میشه Persian Zone فقط یه نفر باشه ؟
مگه من مردم ؟ منم یادم نرفته صبح تا شب نوبت نوبتی میرفتیم Tournament شرکت میکردیم.
تا حالا غیر از Killzone 2 کلی بازی آنلاین انجام دادم ، ولی هیچ کدوم لذت و عشق ( بله !عشق ، عشق به یک بازی ، عشق به خاطرات ) که به Killzone داشتم رو برام نداشتن. حتی موندگارترین بازی ها و شاهکارترین ها در تاریخ گیم که خیلی ها ازش یاد میکنند مثل MGS3 و ShC و ... هیچ کدوم مثل Killzone در یاد من نیستند.

سورپرایز قشنگی بود داش آرش .
چه پست رومانتیکی شد.
بریم الان ؟ :biggrin1:

خفه شو ببند دهنتو.
مگه میشه Persian Zone فقط یه نفر باشه ؟
مگه من مردم ؟ منم یادم نرفته صبح تا شب نوبت نوبتی میرفتیم Tournament شرکت میکردیم.
تا حالا غیر از Killzone 2 کلی بازی آنلاین انجام دادم ، ولی هیچ کدوم لذت و عشق ( بله !عشق ، عشق به یک بازی ، عشق به خاطرات ) که به Killzone داشتم رو برام نداشتن. حتی موندگارترین بازی ها و شاهکارترین ها در تاریخ گیم که خیلی ها ازش یاد میکنند مثل MGS3 و ShC و ... هیچ کدوم مثل Killzone در یاد من نیستند.

سورپرایز قشنگی بود داش آرش .
چه پست رومانتیکی شد.
بریم الان ؟ :biggrin1:
یادش بخیر، چقدر خاطرات داشتیم ، کل بچه های Photoshop باز ِ BC بسیج میشدن برامون بنر درست می کردند . اون اوایل یادم میاد هی PM میومد که این جور کارای منظم و تیم داری آخرش به نتیجه نمیرسه ولی هممون دیدیم رسید.
یادش بخیر ، داد و بیدادها ، برد و باخت ها ، وقتی با هم تو یه Room بودیم همه در میرفتن ، وقتی تنها هم بودیم نمی ترسیدیم . یادش بخیر اعضای Knights of Arab رو گیر میاوردیم ، Knife شون می کردیم و بعدش با خنده T-Bag ـشون می کردیم. با همه خاطرات خوب و بد ، کنکوری که من داشتم بازم یه لحظه آروم و قرار نداشت این تاپیک . یادش بخیر از هم پاشیدن کلنمون ، یادش بخیر The End Is N1GH یکی از بهترین کل های دنیا که بچه های ثابتمون Transfer شدن اونجا ...

یادش بخیر کودتا بر علیه Life4Game :دی یادش بخیر دوباره بلند کردن ِ کلن ، پشت سر هم تورنمت دادن تا اینکه ما هم بریم بالا و همه اسم Persian رو ببینن . تو همه بازی های Online هر جا اسم Persian و Iran و Pars باشه پشت سرش توهین ِ ولی ما کاری کرده بودیم که همه خارجیا دهنشونُ بسته بودند :دی

بریــــــــــــــــــم .

اصلا مگه میشه اسم Persian Zone بیاد کسی نشناسه ؟

یادش بخیر صبح تا شب اینجا جنگ و دعوا بود ، اصلا روزی مطالب این تاپیک رو نمیخوندم نمیشد.

جبهه ای با توپ و تانک میریختن سر " زندگی برای بازی" ... ولی واقعا همه حرفه ای بودن اینجا.

یک سرهنگ در پیت هم داشت (:biggrin1:) ، مثل اینکه دلش هوای قدیما رو کرده !

Life4Game ... نمیدونم چرا گریم گرفت ، هوای قدیما رو کردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or