Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام امیرجون :دی
دارم میترکونم .اینم اولیش :دی
بچه ها Persian Zone امروز با دهمین برد خودش شد 1230 والور و 1000 والور به خاطر 10 بردمون گرفتیم .
با این وجود دستمون واسه مسابقه ها و تورنمنت ها خیلی بازتره . :smile:
بله بله. مبارکه!!!:biggrin1:

میدونم خیلی شاخید:biggrin1: ولی چطوری میشه عضو کلن شد:smile:
من تا چند روز دیگه بازی دستم میرسه....مسخرم نکنید ولی کنجکاو شدم بدونم :-"

درود
والا شما بازیت که رسید باید خیلی بازی کنی تا رنکت خوب شه .
حداقل به 20000 تا 25000 پوینت برسی در ضمن اینکه فعال باشی یعنی هفته ای یه روز Online نباشی . :smile:

سلام

من فردا با یکی از دوستام میخوام برم KillZone بخرم (اگه با بچه های اینجا نتونم موقتی عوض کنم) و 2روز خونشون خراب بشم که لایو بازی کنمش, میخواستم ببینم به عنوان میهمان میتونم با شماها بازی کنم؟ اگه میشه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم.

با تشکر

سلام

من فردا با یکی از دوستام میخوام برم KillZone بخرم (اگه با بچه های اینجا نتونم موقتی عوض کنم) و 2روز خونشون خراب بشم که لایو بازی کنمش, میخواستم ببینم به عنوان میهمان میتونم با شماها بازی کنم؟ اگه میشه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم.

با تشکر

آرمین جان ID منو ADD کن . ما خودمون هم با خارجی ها بازی می کنیم چون بیشتر میشه Point گرفت . ما خودمون ایرانیا جمع میشیم باهاشون بازی می کنیم .
ID هم که تو پروفایلم نوشته دیگه . :smile:
وساه بازی هم که اول باید Update هاش رو Download کنی و بعد هم بری تو Warzone و بعد Play بعد Join Game و از تب بالا هم Join Friend .

آخرین ویرایش:
سلام آرش
چطوری ؟
میبینم که کلن کم کم داره فعال میشه ... از من میشنوی توی عضو گیری خیلی دقت کن داداش.

راستی منو گذاشتی سر کار ! صبح میگی شب بیا بازی کنیم بعد من میام تو نیستی !!

می کشمت:biggrin1:

سلام آرش
چطوری ؟
میبینم که کلن کم کم داره فعال میشه ... از من میشنوی توی عضو گیری خیلی دقت کن داداش.

راستی منو گذاشتی سر کار ! صبح میگی شب بیا بازی کنیم بعد من میام تو نیستی !!

می کشمت:biggrin1:
آره دیگه :دی چشم حتما دقت می کنم :دی
برو بابا :دی چیکار کنم خو مهمون داشتم نتونستم بیام بازی کنم :دی
سلام!
آرش چرا Officer نذاشتی؟:biggrin1:
کیارش رضا.
در نبودت بازی بزارند.
مرسی
Officer هم چشم . کیارش رو میزارم .
میلاد راستی Invite رو فرستادم برات . شرمنده دیر شد . :smile:

دوستان چند تا سوال :
1. این قضیه ریجن یک بودن چیه که همه دنبال کیلزون با ریجن 1 هستن ؟ برای انلاین بازی کردن مزیتی داره!؟
2. من ریجن دستگاهم جی هست . می تونم منم شماها رو ادد کنم و با شما بازی کنم یا باید ریجن های دستگاه ها یکی باشه !؟

ممنون .

دوستان چند تا سوال :
1. این قضیه ریجن یک بودن چیه که همه دنبال کیلزون با ریجن 1 هستن ؟ برای انلاین بازی کردن مزیتی داره!؟
2. من ریجن دستگاهم جی هست . می تونم منم شماها رو ادد کنم و با شما بازی کنم یا باید ریجن های دستگاه ها یکی باشه !؟

ممنون .
1-برای خرید DLC ها میتونی از psn کارت استفاده کنی
2-شما اد کن...با هر ریجن دستگاه و بازی میتونی با ما بازی کنی...شما Life4Game رو اد کن

آقا امروز چه حالا داد وقتی وصل شدم یه پیغام واسم اومد گفت شما جزو 3% از برترین بازیکنهای این هفته شدید بعد 3تا تروفی بهم داد با یه مدال. واسه شما هم اومد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or