Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه برید لباس مشکی بپوشید . PS3 من ذوباره چراغ زرد شد . من نمیدونم چرا این اتفاق باید واسه من اونم 2 بار بیفته . آخه چرا ! واقعا چرا الان انقدر اعصابم خورده که میتونم 100 نفرو بزنم :دی .
ای خدا آخه چرا !!!!!!
واقعا ناراحت شدم !:(
بیا برو یکی بخر! غم اینو دیگه نخور :دی

آرش موقعشه برکنار بشی:دی:دی

شوخی کردم

امیدوارم ps3 مثل اولش بشه

جدا مگه چه کاری باهاش میکنی اینطوری میشه؟!!

فن بو های 360 از این نقطه ضعف فردا استفاده میکنن:دی

آخرین ویرایش:
همه برید لباس مشکی بپوشید . PS3 من ذوباره چراغ زرد شد . من نمیدونم چرا این اتفاق باید واسه من اونم 2 بار بیفته . آخه چرا ! واقعا چرا الان انقدر اعصابم خورده که میتونم 100 نفرو بزنم :دی .
ای خدا آخه چرا !!!!!!

تو دوباره زرد شدی ؟! چرا اینجوری میشی ؟! قبلا گه زرد شدی دادی تعمیر کردن یا یه کنسول دیگه گرفتی ؟!

در ضمن یعنی چی نفر 5 دنیا ؟ :biggrin1:

واقعا کلن ما نفر 5 دنیا روداره بابا دیگه چی میخواید:cool: بریم تو کار مسابقه و تورنمنت:biggrin1:

در ضمن یعنی چی نفر 5 دنیا ؟ :biggrin1:

نه بابا اشتباه فهمیدید .. منظور آرش امروز بوده ... البته این اصلان دیگه بازی نکرد اگر تا الان بازی میکرد نفر اول بود ولی من که الان دیدم 13 بود
بازم میگم امروز رو گفتم.

البته اگر شما هم توی یک روز زیاد بازی کنید و نزدیک 3000 امتیاز بگیرید جزء 15 نفر اول هستید در اون روز

------------------------------------

آرش تو هم برو فکر یه کنسول جدید کن

تشکر ویژه از دوستان گرامی (Avenger - sm4 - Insomniac) بابت طراحی بنر های بسیار زیبا...

97n1c5.png
v5zwop.png
97n1c5.jpg

...........................
در ضمن یعنی چی نفر 5 دنیا ؟​

آها منظورت همون رنکینگ های روزانه , هفتگی و ماهانه بود !
lolz
شما این پست های آقا آرش رو اصلا خوندی؟
بچه ها یه نکته بسیار جالب اینه که اصلان امروز نفر 5 ام دنیا بود :دی یعنی هست با 3000 تا امتیاز.
آره باو کاملا قاطی کرده. تو کل هم فکر کنم نفر 330 ام باشه الان.
..........................

آرش نگران نباش:biggrin1: تا چند هفته دیگه میخوام برم تو جمع 20 نفر اول دنیا:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بابا شما هم راحت میگید برو یکی دیگه بخر انگار آبنباته :دی من کلی خرج داشتم تابستون اینم اضافه شد بهش . نمیدونم چرا اینجوری میکنه 2 ماه پیش که درستش کردم مثل ساعت کار میکرد دیشب یه هو دوباره سکته زد . این کنسول باید بره تو موزه دیگه جاش تو خونه نیست :دی
چه خاطراتی با این کنسول داشتیم به به ! :دی

آرش واقعا ناراحت شدم عجب قدمی دارم من.چی کارش میکنی مگه با اون بدبخت. احتمالا باید مشکل قبل رو داشته باشی.
برا منم 60 گیگ از 60 گیگ های روز اول ریلیز خدا رحم کنه. حالا کلن چی میشه؟
راستی دیشب من نبودم مسابقه ندادید که؟ ساعت 8:30 نگاه کردم قبول نکرده بودن.
در آخر هم یه توصیه بهت میکنم دستگاه ات رو بده جاش خروس قندی بگیر!!!!!!!

آخرین ویرایش:
آرش واقعا ناراحت شدم عجب قدمی دارم من.چی کارش میکنی مگه با اون بدبخت. احتمالا باید مشکل قبل رو داشته باشی.
برا منم 60 گیگ از 60 گیگ های روز اول ریلیز خدا رحم کنه. حالا کلن چی میشه؟
راستی دیشب من نبودم مسابقه ندادید که؟ ساعت 8:30 نگاه کردم قبول نکرده بودن.
در آخر هم یه توصیه بهت میکنم دستگاه ات رو بده جاش خروس قندی بگیر!!!!!!!
تو نمیخواد به من توصیه کنی که با دستگاهم چیکار کنم یا به جاش چی بگیرم .
کلنم هیچی نمیشه چون من جمعه میرم سفر 20 روز نیستم اصلان و امیر فعلا همینجور بازی کنن تا رنکشون بره بالا تا برگردم یه کاری بکنم .
من واسه اصلان و امیر از طریق اینترنت یا کسای دیگه از سایت Killzone.com مسابقه میزارم هر شب نمیخواد نگران باشن .

آخرین ویرایش:
تو نمیخواد به من توصیه کنی که با دستگاهم چیکار کنم یا به جاش چی بگیرم .
کلنم هیچی نمیشه چون من جمعه میرم سفر 20 روز نیستم اصلان و امیر فعلا همینجور بازی کنن تا رنکشون بره بالا تا برگردم یه کاری بکنم .
من واسه اصلان و امیر از طریق اینترنت یا کسای دیگه از سایت Killzone.com مسابقه میزارم هر شب نمیخواد نگران باشن .

نگران من نباش ... نگران اون اصلان خوره باش كه افتاده به جون كيلزون.

راستي اصلان 20 نفر اول رو ديدي !؟ بالاي 250000 تا هستن:eek:

آرش من همینجا قول میدم به محض اینکه کنکورمو دادم(1 مرداد) به عضو ثابت کلن تبدیل شم!
رنکمم همون وسط مسطاس نگران نباش:biggrin1:

دوستان حالا که آرش نیست فکر نکنید همه چیز تموم شدا ... ما ها هستیم اگر تعداد زیاد بشه یه دست میسازیم بازی می کنیم .

----------------------------------------------------

کیارش هم که ماشااله 24 ساعت انلاین هستش !

بچه ها من دوباره دل و روده PS3 رو ریختم بیرون واسه دومین بار درستش کنم :دی دعا کنید اگر درست شد شب بیام بازی کنیم :دی

آخرین ویرایش:
اقا من هر کاری میکنم sign in نمیشه. نمیدونم چرا قبلش داشتم بازی میکردما ولی الان پدر خودمو دراوردم نشد که نشد بعد رفتم دیدم آپدیت جدید اومده زدم دانلود شه. برای شما هم اینطوریه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or