Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه می خواین clan رو تقسیم کنید باید عادلانه باشه نه اینکه یه clan درجه 1 و بقیه الکی و درجه 2 اگه قراره یه همچین کاری بشه بهتره همه به طور برابر تو clan ها تقسیم شن .
خوب اینو راست میگی ولی خدایی بازی همه بچه ها خوبه . ما که از اول خوب نبود که روز های اول 1 نفرم نمی کشتم مثل بقیه یه ذره بازی کردیم . مگه Killzone کلا چقدره اومده .
در کل من نمیتونم بگم آقا بازی شما بده نیا تو که خوبی بیا .
از نظر من بازی همه خوبه یه سری کم بازی میکنن یه سری زیاد .
فرقشون تو همینه .
خوب همه که تا آخر درجه دو و سه نمیمونن:d...
بلاخره جنرال میشن...
ولی تقسیم خیلی خوبه...
حد اکثر 12 نفر باشه کلن
آره منم میگم بازی همه خئبه . حالا تقسیم به چه شکل باشه میگم بهتون .

داري دستي دستي مارو نابود ميكني... :cheesygri
فعلا اون 12 نفر رو حذف كن ...
چرا مثلا نبايد بازي 10 به 10 بشه چه اشكالي داره؟؟؟؟

داري دستي دستي مارو نابود ميكني... :cheesygri
فعلا اون 12 نفر رو حذف كن ...
بابا نابود چیه مگه کلن مال بابای منه که بخوام کسی رو نابود کنم .
من میگم تقسیم بشیم . نخیر نمیشه 10 به 10 . ما از وقتی Killzone اومده داریم هر شب بازی میکنم از تک به تک تا 32 به 32 . بهترین حالت بازی 4 به 4 و 5 به 5 ه .
اینو از هر کی میخوای بپرس .
دز ضمن ما اگر بخوایم مسابقه بدیم مگه دست منه بگم آقا کلم ما 32 نفره 20 نفرمون میخواد تو مسابقه باشه :biggrin1: اصلا همچین چیزی میشه .
تو کلن های عالی یعنی Top Ten رو ببینی همشون 10 12 تا عضو دارن که اونا هم باز همشون نمیان .

چرا وقتی میرم رو join game هیچ بازی با نام PERSIAN WARZONE نیست؟
ذوست عزیز از اون موقع تا حالا 2 3 بار پست بی ارتباط با تاپیک دادی . شما اصلا واسه چی میخوای بیای تو Persian Warzone . این بازی مخصوص بچه های کلن هستش . فرصت عضویت تو کلن هم تموم شده .
خواهشا پست بی مورد نزن تو تاپیک .
متشکرم .

ذوست عزیز از اون موقع تا حالا 2 3 بار پست بی ارتباط با تاپیک دادی . شما اصلا واسه چی میخوای بیای تو Persian Warzone . این بازی مخصوص بچه های کلن هستش . فرصت عضویت تو کلن هم تموم شده .
خواهشا پست بی مورد نزن تو تاپیک .
متشکرم .
بالاخره یکی جواب داد. من فقط میخواستم با شما بازی کنم.گفتم که تازه رو اوردم به بازیهای آنلاین.و زیاد چیزی نمیدونم. زود تر میگفتی دیگه هیچ پستی نمیزدم

بالاخره یکی جواب داد. من فقط میخواستم با شما بازی کنم.گفتم که تازه رو اوردم به بازیهای آنلاین.و زیاد چیزی نمیدونم. زود تر میگفتی دیگه هیچ پستی نمیزدم
دوست عزیز شما میتونی با ما بازی کنی ولی تو Map های دیگه . شما PSN ID منو اد کن .
در ضمن اگر قرار شد که به چند تا کلن تفسیم بشیم شما میتونی بیای تو کلن عضو بشی .

دلیل اصلی عضویت من در کلن Persian Zone = مسابقه با کلن های دیگه حالا چه ایرانی چه خارجی...
ولی الان چند هفته ای میشه هر شب بجای اینکه با کلن های دیگه بازی کنیم داریم با خودمون بازی میکنیم
1235971055.gif
... این روش چه فایده ای داره؟؟
من با آقا آرش موافقم
clapping.gif

آخرین ویرایش:
دلیل اصلی عضویت من در کلن Persian Zone = مسابقه با کلن های دیگه حالا چه ایرانی چه خارجی...
ولی الان چند هفته ای میشه هر شب بجای اینکه با کلن های دیگه بازی کنیم داریم با خودمون بازی مکنیم
1235971055.gif
... این روش چه فایده ای داره؟؟
من با آقا آرش موافقم
clapping.gif
اول Officer شدنت رو تو کلن بهت تبریک میگم. دوما مرسی که موافقی . تقسیم میشیم . :biggrin1:

این دیشب که هی میگفتید من لگ دارم من خودم مشکلی نداشتم ولی همه داشتید غر میزدید:biggrin1: حالا این مشکل از طرف منه یا شما؟ چون وقتی خودم مشکل داشته باشم بازیکنها یا ثابتن یا میپرن ولی دیشب مشکلی نداشتم

این دیشب که هی میگفتید من لگ دارم من خودم مشکلی نداشتم ولی همه داشتید غر میزدید:biggrin1: حالا این مشکل از طرف منه یا شما؟ چون وقتی خودم مشکل داشته باشم بازیکنها یا ثابتن یا میپرن ولی دیشب مشکلی نداشتم
این قضیه در دست بررسی است :biggrin1: . حمید آخه ما 6 7 نفر با هم مشکلی نداشتیم راحت همدیگرو میدیدیم . معمولی راه میرفتن ولی خوب همه تو رو Lag دار میدیدن . اصلا نمیشد زدت . تا میخواستم بزنمت یه دفعه 100 متر دور میشدی . :biggrin1:

این قضیه در دست بررسی است :biggrin1: . حمید آخه ما 6 7 نفر با هم مشکلی نداشتیم راحت همدیگرو میدیدیم . معمولی راه میرفتن ولی خوب همه تو رو Lag دار میدیدن . اصلا نمیشد زدت . تا میخواستم بزنمت یه دفعه 100 متر دور میشدی . :biggrin1:
اصلا حالا که اینطور شد این تاکتیک جدید منه:biggrin1:حالا خوبه 100 متر پرت میشدم و اینقدر کشته میشدم اگه نرمال بودم دیگه آبکش میشدم

حمید ریپلی ها رو ببین:d
یه لحظه بالا بودی یه دفعه میومدی اینور میرفتی اونور...:d
تو گیم دوم واضح تر بود:d
آرش من تو تیمتم:dها انتقالی بهم ندی برم یه کلنه دیگه:d

من که هنوز درست حسابی بازی نکردم ولی با نظر آرش جان موافقم چند تا کلن بشیم! اینطوری بهتره و همه هرشب میتونن بازی کنن و حتی میتونیم ساعت های مختلفی برای بازی کردن مشخص کنیم چون اونطور که فهمیدم کلن کنونی فقط از 10 تا 12-1 بیشتر بازی نمیکنین ولی من خودم تا 6 صبح پایه هستم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or