Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يه سوال داشتم خيلي فوري در مورد هدست ندونستم كجا بنويسم اخه الان ايران نيستم و وقت زيادي هم ندارم تو بازار گشتم واسه هدست جبرا اينا گيرم اومد حالا خواستم بدونم كدومشون با ps3 جور در مياد
jabra BT2050 و jabra BT2020 كدومشون كار ميكنه و بهتر هم هست ؟؟؟
ببخشيد جاش نبود ولي خيلي فوري هست ممنون ميشم جوابمو بديد ؟؟؟

دوستان امشب دیگه همگی تشریف فرما شوند...
کی جون میخواد:d
cardiogram.gif
رضا همون 6 7 نفر همیشگی بیان بسه . البته بقیه هم بیان قدمشون روی چشم ما .
من مثل همیشه جون میخوام .

يه سوال داشتم خيلي فوري در مورد هدست ندونستم كجا بنويسم اخه الان ايران نيستم و وقت زيادي هم ندارم تو بازار گشتم واسه هدست جبرا اينا گيرم اومد حالا خواستم بدونم كدومشون با ps3 جور در مياد
jabra BT2050 و jabra BT2020 كدومشون كار ميكنه و بهتر هم هست ؟؟؟
ببخشيد جاش نبود ولي خيلي فوري هست ممنون ميشم جوابمو بديد ؟؟؟

به نظر من بهتر BT125 بگیری هم قیمتش مناسبه هم راحت گیر میاد من خودم دیروز از علائدین گرفتم.
در ضمن بهتر بود این سوال رو تو بخش خودش مطرح می کردی.;)

رضا همون 6 7 نفر همیشگی بیان بسه . البته بقیه هم بیان قدمشون روی چشم ما .
من مثل همیشه جون میخوام .

والا ما که هر شب هستیم اما آقا آرش به خاطر HEADSET گفتن که نمی شه بازی کنیم ( که البته خداییش حق با ایشونه بدون HEADSET نمی شه تیمی بازی کرد ) من بلاخره HEADSET رو تهیه کردم و امیدوارم که دیگه امشب مشکلی پیش نیاد .:love:

امشب به من زیاد حال نداد ماشاال... این اینترنتم ترکونده بود دست راستمم که از دیشب ترکیده بود:biggrin1:
راستی امشب یکمی اولش زیاد حرف زدم ..همگی ببخشید دوستان:-"
برای اولین بار با آرش افتادم;) حال داد ولی چه فایده با این اینترنت دری وری
میگما من/آرش/امیر اگر با هم بیوفتیم چه شودا:eek:

خیلی حال داد بازی...
دور آخر dc شدم دیگه نتونستم بیام...
دور یکی مونده به آخریش هم بد جور ترورم کردید اصلان و امیر:d
البته منم تلافیشو سرتون در آوردم:d
آرش یه قرار بزار با یه کلن کوچیک بازی کنیم...ببینیم در چه سطحی هستیم...

دوستان بازی برای من اصلا لگ نداره در واقع لگ بازی اصلا دیده نمی شه
می خواستم بدونم برای شما هم همین طوره ؟
در شمن حتی توی نقشه های با 32 نفر هم لگ دیده نمی شه

سلام به همه
دوستان اول ممنونم که دیروز اومدید ماشالا من تو هر تیمی بودم دیروز بردم . غیر از دست آخر که اررور داد همه پرت شدیم بیرون . :biggrin1:
واقعا این 6 7 نفری داریم خیلی هماهنگ بازی می کنیم آدم لذت میبره . جدی میگم به همتون تبریک میگم دیشب نیما هم بود که اونم خیلی باهامون هماهنگ بود . در یک کلمه عالی بود .
من لازمه یه چیزی رو بگم که دوست دارم نظر همه رو بپرسم .
ببینید دوستان . ما الان 32 نفر تو کلن هستین که دقیقا 12 13 نفرش اصلا به درد ما نمیخورن یا از اون موقع اصلا نیومدن یه یه بار یا هر چیز دیگه .
خوب 20 نفر میمونن که واقعا من نمیدونم با اینا چیکار کنم شما بگید .
نظر من اینه ما میتونیم 3 تا یا حتی 4 تا کلن بشیم و دورهای با هم مسابقه بدیم هر کلن یه Leader و یه Officer داشته باشه که خود هر کلن هم بتونه با کلن های خارجی بازی کنیم .
حالا باز نظرتون رو بگین چون واقعا داره دیر میشه . حواقل تو شبهای عید یه کازی بکنیم .
بیاید بگید چی کار کنیم . در ضمن Leader های کلن های دیگه رو هم من میگم کیا باشن که دیگه همه کارهای اون کلن دست اون هست.
متنتظرم .

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
من موافق نيستم :biggrin1: خوب چرا با كلن هاي ديگه بازي نمي كنيم بعدشم ما كلن ديگه بيشتر از 10 نفر نميشيم كه بخوايم 3 تا كلن ديگه بشيم ...

من موافق نيستم :biggrin1: خوب چرا با كلن هاي ديگه بازي نمي كنيم بعدشم ما كلن ديگه بيشتر از 10 نفر نميشيم كه بخوايم 3 تا كلن ديگه بشيم ...
خوب شما که موافق نیستی بیا جلو :biggrin1: ببین اگر یه شب 14 نفر از بچه ها اومدن که با این اوصاف همشون هم عظو کلن هستن و مسابقه دیگه خیلی بخواد زیاد باشه 7 به 7 خوب بقیه باید چیکار کنن . تو میشینی بیرون .
ما زیادیم . بهترین راه تقسیم شدنه .
Persian Zone نهایتا 12 نفر میتونه باشه خوب یک یا دو تا دیگه کلن میشیم با هم بازی میکنیم Valor میگیریم .

اگه می خواین clan رو تقسیم کنید باید عادلانه باشه نه اینکه یه clan درجه 1 و بقیه الکی و درجه 2 اگه قراره یه همچین کاری بشه بهتره همه به طور برابر تو clan ها تقسیم شن .

خوب همه که تا آخر درجه دو و سه نمیمونن:d...
بلاخره جنرال میشن...
ولی تقسیم خیلی خوبه...
حد اکثر 12 نفر باشه کلن
-----------------------------------
این ریپلی ها چه جالبن:d
حمید هم که همش تله پرت میشد:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or