hamid_barca
Loyal Member
بابا شما خیلی بازیتون شاخه وقتی تعداد کمه من اون وسط خیلی تابلو هستم:cheesygri امیر هی میگه بپر من هول شدم با سر رفتم تو لوله شات گان حریف:laughing:خلاصه بعد از دست دوم گفتم تا ضایعتر نشدم خودم بیام بیرون

دوستان چرا امشب نیومدین؟هر چی منتظر وایستادم کسی نیومد من هم رفتم!
بابا شما خیلی بازیتون شاخه وقتی تعداد کمه من اون وسط خیلی تابلو هستم:cheesygri امیر هی میگه بپر من هول شدم با سر رفتم تو لوله شات گان حریف:laughing:خلاصه بعد از دست دوم گفتم تا ضایعتر نشدم خودم بیام بیرون![]()
فقط باید یکمی بیشتر بازی کنی تا همه راه ها و دوز و کلک هارو یاد بگیری...منظورم اینه که با فکر بازی کنی.
حمید آخه اون دست خیلی حساس بود 3 به 3 مساوی بودیم دست آخر هم افتاد Search & Retrive که دقیقا مثل دزد و پلیس میمونه که خداییش اون دست خیلی حال داد با اخلتلاف کم شما باختید . :biggrin1:بابا شما خیلی بازیتون شاخه وقتی تعداد کمه من اون وسط خیلی تابلو هستم:cheesygri امیر هی میگه بپر من هول شدم با سر رفتم تو لوله شات گان حریف:laughing:خلاصه بعد از دست دوم گفتم تا ضایعتر نشدم خودم بیام بیرون![]()
آره دیشب خیلی حال داد . مخصوصا اون دستی که 4 به 3 ما بردیم تو Search & Retrive اون بسته آخری رو بردیم . من کلم خورد به سقف :biggrin1: خداییش خیلی خوب بازی کردیم اون دست ولی خوب دست بعدیش رو باختیم البته نصفشو 2 نفر بودیم ولی خدایی 2 نفری بیچارتون کردم بودیم .ما که 6 نفری تا 12:30 داشتیم امشب بازی میکردیم:biggrin1:
دوست خوبم هول شدن ندارهفقط باید یکمی بیشتر بازی کنی تا همه راه ها و دوز و کلک هارو یاد بگیری...منظورم اینه که با فکر بازی کنی.
مثلا من امشب یکاری کردم که اولش Aslan گفت برای چی خودتو کشتی !!؟ بعد که زنده شدم خودش فهمید چرا !
درضمن بازیت هم که بد نیست پس از این ب بعد قشنگ وایسا تا آخر بازی کن و اصلا خجالت هم نکش رفیق.
موفق باشی حمید جان
رامین آخه اون موقع کم بودیم . من تا 6 نفر شدیم بازی رو ساختم حتی بهت PM دادم که بیا Pass رو هم بهت دادمد که دیگه رفتی ولی جات خالی بود دیشب .دوستان چرا امشب نیومدین؟هر چی منتظر وایستادم کسی نیومد من هم رفتم!
اتفاقا این شما بودید که تکون نمیخوردید و همش از جایی به جای دیگه تلپورت میشدیدآقا ما دیشب اومدیم ولی هیچکدومتون تکون نمی خوردید.
من هم تیر غیب می نداختم چند تایی میکشتم.
زیر tv هم نوشته بود Game Host Error![]()